Madras til rygsmerter – 7 bedste tips, når du vælger

Hvilken madras er bedst til at undgå rygsmerter? Leder du efter en madras til rygsmerter? Hvis ja, så er denne artikel noget for dig. Rygsmerter er en af ​​de vigtigste årsager til, at folk begynder at tabe mobiliteten i middelalderen. Den dårlige sengemadras er en af ​​hovedårsagerne til, at så mange mennesker gennemgår rygsmerter. En sengemadras menes at holde din ryg ved at flade den; alligevel, efterhånden som sengen ældes, bliver dens fjedre slidte, uanset hvor du sover mest. Dette får sengen til en bestemt sektion til at blive tom, strukturere den ru. Sove forynger kroppen ved at reparere revet væv plus muskler plus give dine pressede nerver også leddene en vis frigivelse.

madras til rygsmerter

Rygsmerter kan ofte kondenseres ved blot at vælge en madras, der er bedre egnet til din sovestil, krav til støtte samt komfortpræferencer. En topmadras skal tilbyde ordentlig støtte til din ryg, mens du føler dig så behagelig som muligt.

Valg af madras til rygsmerter:

Her er vores 7 bedste tips, mens du vælger madrasser til rygsmerter. Lad os tage et kig på dem.

1. Tæt madras til rygsmerter:

Folk forvirrer ofte fasthed ved hjælp af støtte; Nye undersøgelser viser dog, at maksimal hold plus lindring af rygsmerter giver en mediumfast madras. 95% af ortopædkirurger i en undersøgelse sagde, at de mente, at en madras spiller en rolle i smerter i lænden. 31 millioner amerikanere har lidt af skarpe ellers kroniske rygsmerter. Det er en af ​​de bedste madrasser til rygsmerter.

2. Find en madras ved rygstøtte:

En overlegen madras skal understøtte de naturlige kurver plus positionen af ​​rygsøjlen. Den rigtige mængde rygstøtte hjælper også patienten med at undgå muskelsømhed om morgenen. Mens der ikke er mange kliniske data vedrørende madrasser, fastslår en revideret, at mellemstore madrasser typisk giver ekstra rygsmerter end faste madrasser. Dette er en god madras til rygsmerter.

3. Kroppstype madras til rygsmerter:

Toptung ellers bundtung, 5 fod høj ellers 6’5, mange faktorer skal tages i betragtning. Valget af en blød, medium ellers fast madras er ikke relevant. Det afhænger fuldstændigt af din kropstype plus det niveau af bjørn, du har brug for.

4. Pris er ikke forbundet med excellence:

Når du køber en bil, kan du ofte relatere prisskiltet efter produktets fremragende kvalitet. Det er faktisk ikke tilfældet, når det kommer til madrasser. At finde madrasser, der hjælper dine rygsmerter, behøver ikke at være et luksuriøst forslag. Hvis du går efter en naturlig latexmadras, er madrassen med hukommelsesskum en stor start. Undgå fjedermadras, da dette er klassisk, uanset hvor du bliver snydt. Dette er en god madras til rygsmerter.

5. Selv komfortmadras til rygsmerter:

Uden tvivl er din madras flad til at skabe trykpunkter; du kan bevæge dig ekstra ofte hele natten, der virkelig kan reducere din søvn. Jo ekstra du kaster plus vender, jo mindre tid bruger du i den dybe søvn, din krop kræver for at genoplive og genoprette. Vælg en model, der roligt fordeler trykket mod din krop for at støtte bedre cirkulation. I tilstand deler du en seng; du vil ønske en madras beregnet til at reducere bevægelsesoverførsel blandt sovende partnere for uforstyrret, beroligende søvn. Dette er den populære madras til rygsmerter.

6. Overensstemmende madras til rygsmerter:

Mens du handler efter en ny madras, skal du fremstå for en madras, der var traditionel i forhold til de naturlige kurver i din krop. At holde din rygsøjle korrekt allieret, mens du sover, er nødvendig for at modtage støttende, let hvile. Mange madrasser er bygget af stilfulde spolesystemer plus avancerede skumteknologier for at sikre, at din ryg får den rigtige støtte til dine behov. At sove på en madras, der er for fast, kan forårsage smerter og smerter på trykpunkter. En mellemfast madras kan være mere behagelig, fordi den tillader skulder og hofter at synke lidt ind. Dette er en god madras til rygsmerter.

7. Komplet kantmadras til rygsmerter:

Bekræft, at din nye madras har tilstrækkelig omkredsstøtte. En excellence -madras skal give behagelig, konsekvent støtte på tværs af hele overfladen plus en solid siddekant. Madrasser med en skumindkapslet kantunderstøttelse udfører et strålende stykke arbejde med at opretholde konsekvent komfort på tværs af hele søvnoverfladen. Derudover har modeller designet med tilstrækkelig kantstøtte lig med 20% mere praktisk søvnoverflade. Bevar disse kriterier i hjernen som din søgning efter din nye madras, plus du vil være i din tilstand til at lindre rygsmerter på ingen tid menneskeligt.

Rygsmerter kan ofte kondenseres ved blot at vælge en madras, der er bedre egnet til din sovestil, krav til støtte samt komfortpræferencer.