Hogyan készítsünk egyszerű tortát?

A születésnap soha nem telik torta nélkül, és a mai cikkben gyakorlati tapasztalatokat adunk arról, hogyan ünnepeljük meg a születésnapot egy kicsit személyre szabottabb érintéssel. Általában a születésnapok alkalmával gyakran rendelnek tortákat személyre szabott üzletekből, de ezúttal miért ne adhatnának személyesebb érintést szeretettjének. A süteménykészítés folyamata valóban egyszerű, ha a megfelelő összetevőkkel dolgozik. Valójában kiváló süteménykészítési készségeivel miért nem szabad a süteményeket csak születésnapi partikra és esküvőkre korlátozni? Sütemények használhatók esténként egy csésze tea mellett. A sütemények a reggeli utáni sivatagok lehetnek, a sütemények pedig a múltbeli hobbi lehet. Mindenesetre, ha minden alkalommal egy szelet süteményt fogyaszt, nem kell a boltba menekülnie.

Hogyan készítsünk egyszerű süteményt

Rendelje meg alapanyagát:

Az alapvető dolog, ami egy süteményhez kell, liszt és tojás. A sütőpor egy másik összetevő, amely fontos szerepet játszik a sütemények készítésében, így a tej és a tejpor is. Szükség lesz némi cukorra és sóra is. Most minden süteménynek enyhe íze van, és Ön dönti el, hogy melyik ízét használja a legjobban. A legjobb eredmény érdekében egy kis ecet kéznél tartható. A vaj lesz az utolsó összetevő a listában, és ha egy egyszerű sütemény mellett dönt, akkor minden olyan összetevő megtalálható, amire idővel szüksége lehet.

Ettől eltekintve szüksége lesz vajpapírra, amelyet bármelyik közeli élelmiszerboltban meg lehet vásárolni, megfelelő formájú serpenyőre és tésztakeverőre, esetleg fakanálra..

Indítsa el a műveletet:

A süteménykészítés első lépése az alapvető összetevők összekeverése. Egy tálba öntsön másfél csésze lisztet, valamint egy csésze vizet és két tojást. Most adjunk hozzá egy csésze cukrot és fél teáskanál kanál sót. Ebbe cseppents egy evőkanál sütőport és egy csésze tejport. Legyen kéznél egy csésze tej is, amelyet két vagy három kocka vajjal együtt fel kell önteni. 100 gramm vajra lenne szükség.

Most, ha mindezt a tálba öntjük, alaposan keverjük össze a fakanállal. Ezt hívjuk tésztának, és gyakran vannak speciális tésztakeverők vagy süteménykeverők, amelyek segítenek a tészta megfelelő rögzítésében. Gondoskodnia kell arról, hogy a tészta megfelelően összekeveredjen, hogy elkerülje az összetevők összetapadását. Sima és finom konzisztenciát kell fenntartani a sütemény hatékony értékeléséhez. Tojás nélküli torta esetén vegye ki a tojást az egyenletből, és folytassa a többivel.

A tészta keverésének közepén adjunk hozzá egy teáskanál növényi olajat, valamint az ízeket, amelyek lehetnek vaníliahéj, por vagy folyadék. Csokoládé esetén a vaníliával együtt adjunk hozzá kakaóport, majd keverjük újra.

Sütés:

Most vegye ki a torta tepsit, és kenje meg és lisztezze jól. Ez segít abban, hogy a torta ne tapadjon a serpenyő aljára, így a sütés végén egyszerűen kicsúsztathatja a formából. Gyakran előfordul, hogy kikenjük a serpenyőt, majd a belső oldalt a falakkal együtt vajpapírral lefedjük. Most egyenletesen öntsük ki a konzisztenciát a serpenyőbe. Szitálja ki, hogy kiegyenlítse a keveréket.

Ezt megelőzően szükség esetén előmelegítheti a sütőt. Ez elindítja a folyamatot. Kapcsolja a sütőt 350 F -ra öt percre, majd helyezze be a torta keveréket.

Most folytassa a sütést 350 F -on a következő fél órában, és addigra látni fogja, hogy a sütemény felpörög és egyre állandóbb lesz.

Vegye ki a tortát, majd fordítsa meg a serpenyőt, hogy a díszítő tányérba csúszhasson.