Efasman kestävät design -huonekalut

Suunnittelukalusteet, joissa on älykäs profiili

Yksinkertaisesti tehty toisilleen! Minimalistiset design -huonekalut Efasman ECO -sarja tekee heti vaikutuksen nerokkaalla yksinkertaisuudella ja optimaalisella yhteensopivuudella. Suunniteltu arkkitehtien studiossa Valuutanvaihtotoimistot huonekalut eivät ainoastaan ​​tarjoa täydellistä ergonomiaa, vaan niissä on myös selkeät, lukitut profiilit, mikä takaa enemmän harmoniaa huoneessa. Huonekalut on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten kestävän viljelyn puusta ja luomupuuvillasta. Pitkät perinteet, tarkka käsityö ja moderni osaaminen kulkevat käsi kädessä ja takaavat korkean laadun, jonka näet ja tunnet heti. ECO -sarja koostuu pääasiassa suorakulmaisesta ruokapöydästä, jossa on marmorinen katto, kahdeksankulmainen puinen pöytä, pienempi sohvapöytä, sohva, jakkarat ja hieno huoneenjakaja. Kaikki kehykset on valmistettu hienosta puusta, ja istuimet ja selkänoja ovat käsipunottuja puuvillalankoja. Ne käsitellään erityisellä nanoteknologialla ja tehdään siten täysin kestäviksi. Ne uhmaavat vettä, öljyä, hajuja ja jopa tulta.

Suunnittelija huonekalut ECO by Efasma

design -huonekalut puukalusteet moderni muotoilu ruokapöydän tuolit

ECO -sarjaa voitaisiin kutsua myös “kodikkaaksi geometriaksi”. Tämän huonekalusuunnittelun puhtaat linjat eivät missään tapauksessa näytä karuilta ja kylmiltä. Mutta päinvastoin. Ne näyttävät jopa pehmeiltä ja lämpimiltä. He tuntevat samoin, vaikka heitä kosketettaisiin. Materiaalit ja rakenne muodostavat täydellisen haptisen yksikön, joka houkuttelee istumaan ja rentoutumaan.

Mutta mikä tekee tästä design -huonekalusta niin erityisen, on niiden merkittävä ominaisuus, että ne ovat täydellisesti yhteydessä toisiinsa. Ja me tarkoitamme sitä kirjaimellisesti. Esimerkiksi kaksitoista pientä leikkausta marmoripöydän reunalla käytetään tuolien selkänojan ja käsinojien asettamiseen. Koko asia ei silloin vain näytä tyylikkäältä, vaan myös erittäin älykkäältä. Samanlainen kuin kahdeksankulmainen puinen pöytä, johon urat tuolin reunat sopivat.

Jos haluat asioiden olevan yksinkertaisempia ja samalla kehittyneitä ja kestäviä, ECO-huonekalut ovat ehdottomasti pakollinen. Ne ovat myös optimaalisesti joustavia, säästävät tilaa ja sopivat täydellisesti lähes mihin tahansa sisustukseen.

Kahdeksankulmainen marmorinen ruokapöytä

suunnittelija huonekalut puukalusteet pöytätuolit geometriset muodot

Täydellinen valinta minimalistiseen olohuoneeseen

suunnittelija huonekalut puukalusteet ruokapöytä työpöytä tuolit jakkarat

Urat ovat kiiltävää kultaa sisältä

design -huonekalut puuhuonekalut marmorinen pöytälevy

design -huonekalut puukalusteet ruokapöytä jakkara tuolit

Kaikki on säädetty optimaalisesti

design -huonekalut puukalusteet ruokapöytä geometrinen ergonominen muotoilu

Ihastuttava, geometrinen koostumus

suunnittelija huonekalut puukalusteet paju tuolit jakkarat

Vähemmän tarkoittaa enemmän

design -huonekalut puukalusteet korkea paraventti parketti tammi  design -huonekalut puukalusteet moderni sisustus jakkara tuolit sivupöytä sohvapöytä