Hieman erilainen huonekalusuunnittelija ja hänen DIY -huonekalut, jotka on valmistettu auton osista

autoscout24 oldtimer DIY huonekalukalusteiden suunnittelija martin schlund

Huonekalusuunnittelija Martin Schlund herättää vanhat autot tyylikkäiksi huonekaluiksi

Vanhojen autojen huonekalut – mikä alkuperäinen idea, joka ei ehkä vain Martin Schlund tuli mieleen, mutta hän on ainoa huonekalusuunnittelija Saksassa, joka on toteuttanut idean käytännössä.

Hän rakentaa olohuoneen sohvat tyylikkäistä vintage -autoista, vaatekaapit VW -linja -autoista, työpöydät vanhoista MINI -automalleista, valmistaa moottoripöytiä ja suunnittelee yksilöllisiä autokalusteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ainoa ehto, jonka suunnittelija huomioi, on ajoneuvon kunto. Schlund ei koskaan käytä suunnittelukalusteissaan autoja, jotka ovat edelleen tieliikennekelpoisia tai kunnostettavia. Muuten hänen luovalla ammattitaidollaan ei ole rajoja. Jokainen huonekalu on toteutettavissa ja se osoittaa sen monipuolisella suunnittelullaan.

Lisätietoja huonekalusuunnittelijasta ja hänen mielenkiintoisesta ammatistaan ​​saat seuraavasta videosta.

Suunnittelukalusteet vintage -autoista

Haluaisitko myös saada näin siistin vaatekaapin vanhasta VW -bussista? Se on ehdottomasti kaikkien hipien unelma, eikö??

Autokalusteiden alkuperäinen asia on sen yksilöllinen luonne. Jokainen huonekalu on ainutlaatuinen ja räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ja tietysti muotoilu ja toiminta kulkevat käsi kädessä. Jos yksi asia ei ole oikein, autokalusteiden suunnittelu on todella epäonnistunut. Koko “onnistuneen” huonekalun työprosessi kestää 3-4 viikkoa, jopa kokeneelle Martin Schlundille. Lopputulos on aina vaivan arvoinen. Hänen autokalusteilleen on suuri kysyntä ja kansainvälinen kysyntä.

Vaatekaappi VW Bussi T2: lta

autoscout24 oldtimer DIY huonekalukaapin huonekalusuunnittelija martin schlund

Haluatko myös vintage -huonekalun? Voit jopa rakentaa tyylikkään kodin lisävarusteen itse. Mutta tätä varten tarvitset muutamia käytännön DIY -vinkkejä, jotka voit saada suoraan Martin Schlundilta. Hän puhuu rakkaudestaan ​​autojen ja auton osien muuntamiseen ilmainen e-kirja.

Anna itsellesi inspiraatiota ja kuka tietää, ehkä tämä voisi olla uusi harrastuksesi …

Mini MK 2 -pöytä

autoscout24 oldtimer huonekalusuunnittelija martin schlund

Mini Mayfair -baari

autoscout24 oldtimer DIY huonekalut sohvapöytä huonekalusuunnittelija

Moottoripöytä valmistettu Unimog OM 312: sta

autoscout24 oldtimer DIY huonekalut sohvapöytä huonekalusuunnittelija martin schlund

Porsche 911 konepellin avainkortti

Porschen näppäimistön autoscout24 oldtimer DIY huonekalusuunnittelija

Kuvan oikeudet:  © Martin Schlund