Huonekalut mallista: Eva Padberg suunniteltu Home24: lle

Vuosien ajan Eva Padberg tunnettiin parhaiten mallina nauhoitusten paljastamisesta ja istui eri tuomaristoissa televisio -ohjelmien esittämisessä. Hän yritti myös olla laulaja ja näyttelijä ja suunnittelee nyt jopa huonekaluja. Berliinin muotiviikolla hän esitteli ensimmäisen oman kokoelmansa Berliinin huonekaluliikkeelle Home24.

Mallin huonekalut Eva Padberg on suunnitellut Home24

Bohemian Bold ja Crazy Cocooning

Eva Padbergin kokoelmia on kaksi osoitteessa Etusivu24 ihailtava: Bohemian Bold -kokoelma muistuttaa hieman etnisiä kauppoja ja kirpputoreja, kun taas Crazy Cocooning -mallisto keskittyy boho -tunnelmaan ja Välimereen. Kokoelmasta huokuu tyylikkäitä tyynyjä omalle sohvallesi ja rottinkinen riikinkukko nojatuoli terassille, ja siinä on Välimeren charmia, joka korostaa myös omia neljää seinääsi.

Menestyvä Berliinin startup-yritys Home24 jatkaa johdonmukaisesti polkuaan työskennellä tunnettujen nimien kanssa ja luoda omia tuotemerkkejä, joiden osuus on nyt kymmenen prosenttia. Täällä Home24 perustuu kokonaan suureen IKEA -malliin, jonka hyllyistä ”Billy” ja “Ivar” on tullut tunnettuja termejä ympäri maailmaa. Menestys osoittaa berliiniläisten olevan oikeassa: pelkästään viime vuonna Saksan suurin huonekalujen verkkokauppa kasvoi 63 prosenttia ja haluaa jatkaa kasvuaan voimakkaasti.

Yhä useammat ihmiset ostavat huonekaluja verkosta

Tilastot osoittavat Home24: n olevan oikeassa: Yhä useammat ihmiset ostaa huonekalujaan verkosta. Siihen on monia syitä. Todennäköisesti tärkein syy on paljon suurempi valikoima: Jos huonekaluliikkeessä on valittavana mahdollisesti kymmenen eri olohuoneen sohvaa, niitä on satoja Internetissä. Jokainen, joka näkee samat IKEA-lamput uudestaan ​​ja uudestaan ​​vieraillessaan, on iloinen löytäessään Internetistä ainutlaatuisen yksittäisen tuotteen omalle ruokasalilleen.

Myös hinnoittelulla on roolinsa: paljon suuremman valikoiman vuoksi tarjoukset ovat paljon yleisempiä Internetissä. Markkinajohtaja Home24 vieheitä säännöllisesti alennuskuponkeilla ja erityisiä säästökampanjoita. Kukaan ei käy huonekaluliikkeessä joka viikko nähdäkseen, onko unelmiesi sohva vihdoin supistettu siihen pisteeseen, jossa se mahtuu heidän omaan budjettiinsa. Voit kuitenkin aina pitää silmällä tarjouksia ja erikoistarjouksia Internetissä. Sohva vain 200 eurolla ensimmäiseen opiskelija -asuntoosi? Erittäin mukava trendikäs laatikkojousisänky kahdelle alennettu 50% 600 euroon? Ei ongelmia Home24: n kanssa.

Ja lopuksi: Ei väsyttävää raskaiden huonekalujen kuljettamista portaita ylöspäin tai tuntikausia ruuvaamista: verkossa tilatut huonekalut toimitetaan kätevästi. Verkkokauppa on vieläkin kannattavampaa.

Kuva: © istock.com/JulNichols