Matali Crassetin oranssi design -sohva – moderni tyyli Ranskasta

oranssi design -sohva pehmeä mukava rakenne

Matali Crassetin sohva

Häntä kutsutaan kokeilusta pitäväksi – se on ranskalainen suunnittelija Matali Crasset, joka on valmis rikkomaan kaikki juuttuneet kliseet. Ja sitten suunnittelusi: omituinen, radikaalisti innovatiivinen ja kaukana niin sanotusta “hyvästä mausta”.

Matali Crasset suunnitteli sohvan, joka voidaan nopeasti muuttaa vuoteeksi, kahdeksi nojatuoliksi ja kahdeksi jakkaraksi.

Sohvan elementit on valmistettu neutraalista kankaasta ja niissä on oranssinväriset pehmusteet, ja ne voidaan tarvittaessa järjestää erilaisten vieraiden majoittamiseksi. Italialainen merkki Campeggi esitteli tämän ainutlaatuisen muotoilun Salone Internationale del Mobilella Milanossa. Yhtiö on myös valmistanut muita mielenkiintoisia huonekaluja talon vieraille, jotka on myös suunnitellut lahjakas suunnittelija Matali Crasseti, kuten tuoli, joka voidaan muuntaa yhden hengen vuodeksi ja vaatetelineeksi, hätävuode ja paljon muuta.

Ainutlaatuinen, radikaali ja innovatiivinen – Matali Crassetin oranssi design -sohva

oranssi design -sohva pehmeä irrotettava istuintyynylattia

Muunna nopeasti vuoteeksi, kahdeksi nojatuoliksi ja kahdeksi jakkaraksi oranssi design -sohva pehmeä irrotettava istuintyynynojatuoli

Istuinsarja neutraalista kankaasta ja oranssista tyynystä

oranssi design -sohva pehmeä mukava beige väriyhdistelmä

Voit järjestää sohvan uudelleen vapaasti ja vaivattomasti

oranssi design -sohva pehmeä mukava beige väri verhoilu Italialainen Campeggi-brändi esittelee tyylikkään, huomiota herättävän ja vaihdettavan sohvan oranssi design -sohvan pehmeät vaihtoehdot

Sabinelta