Olohuoneen kalustus – buffet -siivet, jotka on valmistettu uudelleen käytetyistä nauhoista

 Sisusta olohuoneen senkki kylmillä väreillä

Olohuoneen kalustus – design -huonekalut

Tänään haluamme esitellä teille siivemallin, joka on luotu huolellisesti sekä hienostuneesta suunnittelusta että luonnosta. Ne koostuvat kokonaan nauhoista, joita käytettiin maalauksessa. Niitä käytettiin huonekalujen suojaamiseen tahroilta.

Yleensä käytät niitä pari kertaa ja vaihdat sitten ne.

Niiden uudelleenkäyttö oli projektin lähtökohta..

Huonekalut, joissa on kolmiulotteinen vaikutus

Olohuoneen kalustus, senkki poikkeuksellinen

Onko tämän mestariteoksen kirjoittaja Davide G Aquini. Muotoilu herättää muun muassa yhteyksiä tyypillisiin afrikkalaisiin heimomotiiveihin. Sitä käytettiin siellä talon seinien maalaamiseen.

Projektin nimi oli Soninke, ja tämä on tyypillisen afrikkalaisen kielen nimi. Toteutus on valmistettu valuraudasta, ne ruiskutetaan ja roiskuu. Säleiden muotoilu on siksi hyvin lähellä katutaidetta.

Poikkeukselliset siivet

Kalusta olohuone, sivulaudan poikkeukselliset siivet

Viileät huonekalut olohuoneessa

Kalustettu olohuone ylimääräiset siivet värikkäitä

Eri leveydet loivat kolmiulotteisen vaikutelman. Tekstuuria tulkitaan tässä erittäin tärkeänä yksityiskohtana, joka lisää kohteen taiteellista arvoa.

Suunnittelija David G Aquini teki Soniken itse. Hän on luopunut pitkästä tiestä, jonka suunnittelijan on mentävä, jos hänen on myytävä työnsä jälleenmyyjän kautta. Lisäksi hänellä on mahdollisuus itse suunnitella jokainen esine yksilöllisesti. Näin jokaisella asiakkaalla voi olla ainutlaatuinen ominaisuus Sisusta olohuone.

Kolmiulotteinen vaikutus

soninke -senkki huonekalut olohuone asetettu

Haluammeko vilkaista hänen verkkosivustoaan yhdessä? Hänen nykyisten projektiensa keskellä on buffet, jonka ovilehdet on peitetty säleillä.

Vasemmalla näet suuren sivupöydän, joka näyttää saavan inspiraation huonekaluista, joilla on täysin erilainen toiminto. Pidämme oikealla olevaa lamppua yhtä jännittävänä, joka edustaa marmoria aivan uudessa yhteydessä.

Tämä hämmentävä tunnettujen lomakkeiden käyttö täysin uudella tavalla kulkee koko salkun läpi. Mutta jotenkin tuntuu siltä, ​​että juuri siksi kokee uskomattoman harmonian.

Suunnittelukalusteet näyttävät tyylikkäiltä

      olohuone sisustus buffet poikkeuksellinen flyygeli

Siistit huonekalut

 soninke senkki designkalusteet olohuoneen kalusteet