Tyylikkäät mustat design -huonekalut: trendikäs väri, joka on yhtä jännittävä kuin ajaton

Musta nielee liikaa valoa ja saa huoneen näyttämään pimeältä? Mutta ei! Musta on uusi trendiväri, jota voidaan käyttää jokaisessa asunnossa ja joka saa aikaan oikeita tyylien yhdistelmiä ja yllättäviä vaikutuksia. Koska uusi trendiväri musta on neutraali, se voidaan yhdistää upeasti muihin väreihin – karkeasta hienovaraiseen, tyylikkäästä epätavalliseen, kaikki vaihtoehdot ovat sinulle avoimia.

design -huonekalut Copyright Vitra

Trendiväri musta klassisena Suurempi huone täynnä päivänvaloa Seinät tumman mustat kiehtova rakenne ja lähes käsin kosketeltava syvyys.Onpa vain yksi seinä, kaksi vastakkaista seinää tai jopa kaikki seinät mustia, täysin oman makusi mukaan. Yhdistettynä vaaleisiin huonekaluihin ja kodin lisävarusteisiin huone on ainutlaatuisen harmoninen ja silti dynaaminen.

design -huonekalut Tekijänoikeus Diesel Living

Jos haluat elää erityisesti trendistä, käytä tummia huonekaluja pimeissä huoneissa ja käytä kirkkaita värejä jännittävän tasapainon luomiseksi. Täydennä design -ruokailutila tai olohuone kohokohdilla, kuten jalo kattovalaisimet alkuperäisessä suunnittelussa ja lisää rohkeita värejä seiniin. Tämä luo upeita kontrasteja värin ja tyylin suhteen ja luo täysin uuden tilan tunteen.

Jännittäviä vaikutuksia voidaan saavuttaa erityisesti tumman pohjan edessä. Ole rohkea ja kokeile esimerkiksi rohkeita värejä sisältäviä kodin lisävarusteita. Värikäs seinärakenne, kuvakehykset ja punaiset seinäkellot tai vaaleankeltaiset säilytyslaatikot herättävät huomiota ja saavat huoneen näyttämään vilkkaalta. Musta sohvasetti, jossa on iloiset, värikkäät tyynyt, kutsuu sinut viipymään. Sopiva ruokapöytä, joka on valmistettu petsatusta puusta, osoittaa sen luonnollisen rakenteen ja voidaan lavasttaa tehokkaasti värikkäillä pöytäliinoilla.

design -huonekalut Copyright Vitra

Luo tyylikäs tunnelma trendivärillä

Mustan ja valkoisen ja harmaan tai kullan ja hopean sävyjen yhdistelmät eivät ainoastaan ​​luo kiehtovia kontrasteja. Tämä jalo, hienovarainen mutta korkealaatuinen värisekoitus antaa huoneelle eleganssia ja karismaa. Valoisa huone saa syvyyttä syvän mustalla petsatulla hyllyllä; musta lepotuoli valkoisen tai antrasiittiseinän edessä yhdessä tyylikkään sivupöydän kanssa luo kodikkaan tunnelman.

design -huonekalut Copyright Vitra

Paljon kauniita koristeellisia kohokohtia voidaan käyttää hyvin yksilöllisesti ja levittää tyylikästä kodikkuutta. Pienet mustat seinähyllyt, jotka löysentävät tilaa tai korostavat aksentteja, ovat erityisen vaikuttavia.

design -huonekalut Copyright Vitra

Kuvalähteet: Vitra ja Diesel Living