20 bedste Telugu-gyserfilm for fedhjertede (nye og gamle)

Telugu gyserfilm! Hvis du elsker at opleve et greb i filmen, foretrækker du ikke bare en sædvanlig og afslappet historie, men elsker at opleve en blandet følelse af følelser som frygt og angst, hvad er bedst end gyserfilmene? Vi har afrundet det bedste fra de sidste to årtiers seneste Telugu-gyserfilm, der er et must-watch.

Disse er mærket som blandt de bedste Telugu -gyserfilm, og du vil også elske dem. Føj dem til din overvågningsliste, og du vil helt sikkert sætte pris på dette.

Telugu Devil Ghost -film

20 bedste gyserfilm i Tollywood (gamle og nyere):

Her går vi, lad os undersøge alt om de mest spændende og spændingsbaserede seneste og nye Telugu -gyserfilm og biografliste. Disse er blandt de bedst vurderede af flere filmanalytikere.

1. Chandramukhi (2005):

Dette er en meget berømt mest gyserfilm i Telugu, og de fleste af os kender det nu. Filmen, der er instrueret på flere andre sprog, herunder hindi, kannada og malayalam, kredser om, hvordan NRI -personen og hans kone beslutter sig for at bo og blive i familiens forfædres hus, advarsler om muligheden for hjemsøgte omgivelser og et spøgelse omkring. Mens de beslutter sig for at blive der, slutter familien sig også til dem for at støtte og være sammen med konen og ægtemanden. Men tingene vender, når uventede omstændigheder begynder at finde sted. De skal tage hjælp fra en psykiater nu for at løse mysteriet.

2. Muni (2007):

Muni er en prequel til filmen nævnt ovenfor, Kanchana. Plottet i disse spøgelsesfilm i Telugu kredser om helten, der altid var bange for mørke fra barndommen. Efter at helten flytter ind i en ny ejendom, er han besat og hjemsøgt af et spøgelse, der ønsker at tage hans form for at dræbe og hævne sig på dens mordere.

3. Mantra (2007):

Mantra var et stort hit dengang, som havde en meget gribende og spændende historie. Hvornår Charmee, der er Mantra, har modtaget det forfædres hus, der blev efterladt af hendes forældre, hun forsøger at sælge det ud. Mange købere står dog ikke frem til at tage hjemmet på grund af nogle dødsfald i stuehuset. Når nogen accepterer at købe det med en betingelse for en person, der bor i huset i mindst tre måneder, beslutter en mægler at blive der for en provision i salget. Nu kredser filmen om nogle ekstraordinære omstændigheder, der finder sted i forfædrenes ejendom.

4. 13B (2009):

Filmen er en ganske berømt film på listen over Telugu -gyserfilm, der er instrueret på flere sprog, herunder hindi og tamil. Handlingen kredser om, hvordan en familie flytter ind i en lejlighed på 13. øverste etage. Deres fredelige liv forstyrres imidlertid, når de indser en ånd i hjemmet, der forsøger at kommunikere med dem via fjernsynets medium. Det er et ganske spændende og godt modtaget plot dengang i filmindustrien.

5. Arundhati (2009):

Dette er endnu en gyserfilmperle i hele Telugu -filmindustriens historie. Filmen, der er stjernet af skuespilleren Anushka Shetty, kredser om kvinden Arundhati, der ved, at hun er ingen ringere end hendes tipoldefars genfødsel. En ond tryllekunstner forsøger at dræbe hende, da hun reinkarnerer sin bedstemor, og nu handler filmen om, hvordan hun vinder over ham og skaber fred i hele familiens onde øje. Ikke kun om historien, filmen har også fantastiske forestillinger, fremragende visuelle effekter og manuskript. Det vil faktisk forblive blandt de bedste af Telugu -gyserfilm i generationer fremover. Det er til dato betragtet som en af ​​de bedste gyserfilm i Telugu.

6. Kanchana (2011):

Instrueret af legenden Raghava Lawrence, Kanchana er blandt branchens mest gysende gyserfilm dengang. Filmen handler ikke kun om gysergenren, men berører også aspekterne omkring uretfærdighed, diskrimination og ulighed over for transkønnede. Handlingen kredser om ånder, der besidder en ung mand, der får ham til at opføre sig som en kvinde. Det er op til eksorcisten at bede og bringe sandheden frem, hvorfor manden opfører sig som en kvinde, der rører ved grænserne for uretfærdighed, mord og mere.

7. Vaishali (2011):

Filmen blev godt modtaget blandt publikum dengang og havde en spændende og spændende historie fyldt med frygt, entusiasme og angst. Handlingen bevæger sig rundt om en politibetjent, der undersøger selvmordet fra sin ekskæreste, som også er gift. Han er sikker på, at hun ikke dræbte sig selv. Nu handler filmen om, hvordan han mistænker naboer og ægtemand og afslører hendes døds mysterium. Det er en af ​​de bedste gyserfilm Tollywood.

8. Avunu (2012):

Avunu er en sjov gyserfilm instrueret af Ravi Babu. Kendt for sine spændende historier handler historien her om nygifte, der flytter ind i et hjemsøgt hus. Ånden til en serievoldtægtsmand er til stede i huset – da hans krop blev hugget i stykker og blandet med cement og beton, mens han byggede ejendommen. Nu tykner plottet og kredser om ekstraordinære omstændigheder, de nygifte står over for.

9. Chaarulatha (2012):

Chaarulatha er unik og usædvanlig i sin historie. Filmen kredser om sammenføjede tvillingsøstre, Charu og Latha. Når en mand forelsker sig i Charu, skal moderen operere tvillingerne og adskille dem i den anden fase af deres liv. Under uheldige omstændigheder dør den anden halvdel af tvillingen, Latha. Nu vender hun tilbage som en ånd for at hævne sig på sin anden tvilling, Charu. Dette er en mindre kendt, men interessant djævelfilm i Telugu at se.

10. Prema Katha Chirtam (2013):

Filmen Prema Katha Chitram var et stort hit dengang, da den blev frigivet. Historien kredser om venner, der beslutter sig for at begå selvmord sammen. Når de besøger et hus for at begå selvmord, indser de, at selve huset er hjemsøgt. Den næste film handler om at opklare og hvordan de håndterer deres omstændigheder omkring hjemsøgt ejendom.

11. Raju Gari Gadhi 1 (2015):

Dette er blandt de første serier af film, der kom med samme titel. Filmen modtog mange bifald i billetkontoret i betragtning af den spændende historie og spændingen ved at se. Det kredser om et tv -realityprogram arrangeret i en hjemsøgt bungalow, der så og var vidne til mange dødsfald. Handlingen tykner, når en af ​​deltagerne forsøger at afsløre sin egen brors død.

12. Mayuri (2015):

Handlet af den dame superstjerne, Nayanthara, er filmen ikke kendt i filmkredse. Det fortjener dog dramatisk et godt ur. Handlingen kredser om skuespilleren, der også er enlig mor, der arbejder for et reklamefirma. Hun ser en film og indser, at filmen i sidste ende symboliserer hendes egen livshistorie. Resten af ​​filmen kredser nu under mystiske omstændigheder, der finder sted i hendes liv.

13. Abhinetri (2016):

Hvis du vil have både en rædsel såvel som en engagerende, sjov historie, der kan forbløffe publikum, kan dette være et glimrende valg at se. Filmen kredser om en mand i Mumbai, der drømmer om at leve med en pige, der er smuk, ligesom en model og skuespillerinde. Hans drømme går dog ikke i opfyldelse, når hans familie afslutter sit bryllup med en landsbypige. Men spændende vendinger finder sted efter brylluppet, når manden flytter sammen med sin kone og indser, at hun er besat af et spøgelse, der er en skuespillerinde. Filmen er den perfekte blanding af sjov, humor og spændende begivenheder. Det er kendt som et populært i Telugu komedie -gyserfilm.

14. Huset ved siden af ​​(2017):

Ikke mange har hørt om filmen, huset ved siden af. En fredelig og glad lægefamilie vil blive omtvistet, når en ny nabofamilie kommer som dem, der bor i huset ved siden af. Med underlige og paranormale aktiviteter og omstændigheder, der drejer sig om naboerne, vil lægeres lykkelige liv blive forstyrret. Filmen er også optaget på tamilsk og hindi -sprog og har et smukt manuskript og talentfuld rollebesætning udover en gribende historie.

15. RaaRaa (2018):

Selvom filmen ikke er velkendt i filmkredse, fortjener den bestemt et ur. Handlingen kredser om helten, der er filminstruktør. Mens alle hans film flopede, kunne hans instruktørs far ikke tage sin fiasko og får et hjerteanfald. Da han dør, er hans mor også syg og er indlagt på hospitalet. Handlingen kredser om, hvordan helten skal lave en perfekt film for at få hans mor til at overleve og gøre hende glad. Mens ingen vil arbejde med ham, kommer en producent frem med et skrækhistorie -manuskript, som kun skal tages i en øde tom bungalow. Hvad de ikke ved er, at ånder og spøgelser hjemsøger ejendommen.

16. Bhaagmathie (2018):

Med hovedrollen i superstjerneskuespillerinden Anushka Shetty er Bhaagmathie en gribende Telugu-gyserfilm blandt de mest sete i hele genren. Hvis du leder efter en perfekt Telugu -gyserfilm, der er fantastisk og har en stærk og overbevisende historie, kan dette være et ideelt ur. I denne film er Anushka Shetty en IAS -officer, der er anklaget for at have myrdet sin mand. Mens hun bliver taget til afhøring, indser man, at hun også bor i et hjemsøgt hjem med ånden i Bhaagmathie, som hun afslører. Fra da af går historien uden at gå glip af det! Det er en mest set ny gyserfilm i Telugu 2018.

17. Rahasyam (2019):

Filmen har en meget unik og håbefuld historie. Selvom den undervurderede perle ikke er meget kendt i filmkredse, drejer filmen sig om den håbefulde instruktør, der ønsker at instruere en hjemsøgt gyserfilm. Handlingen tykner, når han støder på et spøgelse, der handler om at kaste hende i filmen. Det er en perfekt blanding af følelser, frygt, angst og også komedie.

18. Jessie (2019):

Jessie var blandt det største hit i Telugu -filmindustrien i 2019 inden for gysergenren. Det handler om, hvordan en hjemsøgt bungalow skal løses af en gruppe spøgelsesjægere for at undersøge Jessie og Amys mysterium, men de indser, at en af ​​personerne viser underlig opførsel. Filmen er en spændende gyserfilm med et nyt ur med alle de nye skuespillere og skuespillerinder. Det er den populære nylige gyserfilm i Telugu.

19. Raju gari gadhi 2 (2019):

Denne film var et stort hit, da den blev udgivet og er stadig blandt de mest populære i Telugu -filmindustriens gysergenre. Filmen kredser om tre meget gode venner, der investerer i et feriested og bondehus og senere indser, at en ånd forfølger hele stedet. Nu – hvordan en mentalist forsøger at slippe af med ånden, og hvordan tre venners historie udspiller sig, når de lærer sandheden at kende, er hvad filmen fortæller dig over tid. Det er utvivlsomt et gribende ur med en unik og ny historie. Dette er også blandt populære Telugu -gyserfilm i 2019.

20. Prema Katha chitram 2 (2019):

Selvom filmen ikke er godt modtaget i billetkontoret, fortjener den helt sikkert at blive set for den nye historie og fantastiske cast og skuespillere. Det hele handler om en college piges selvmord, der bliver til et spøgelse, fordi den person, hun elsker, ikke accepterer hendes følelser af kærlighed over for ham. Hun hjemsøger mandens nuværende kæreste, og det er, når situationerne bliver værre. Selvom den ikke fik nok anmeldelser, modtog filmen påskønnelse for rollebesætningen og regi.

Hvis du kan lide genren af ​​gyserfilm, er denne liste over spændende og bedste Telugu gyserfilm et must-watch. De fortjener virkelig bifald, givet spændende forestillinger, unikke historier og en fremragende rollebesætning. Se dem, og fortæl os, hvilken der er din favorit på listen. Vi elsker at høre fra dig!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80