25 berømte telugu-komediefilm nogensinde at se

Det være sig at komme ud af en stressende hverdag eller have lettere øjeblikke i livet; komediefilm og film er altid et godt ur. Der er aldrig en dag, som ikke er egnet til at se sjove komediefilm. Disse Telugu -komediefilm har klaret sig rigtig godt for at imponere publikum og bruse lettere og sjove øjeblikke ubesværet. Enten søndag eller hverdag, prøv at se denne komedie i Telugu -film, og vi satser på, at du kan slappe af.

Vores samling af listen over de bedste Telugu -komediefilm er her, og vi kan ikke vente med at komme i gang!

Telugu Jokes film

Sjove Telugu -film: 25 Liste over de bedste Telugu -jokesfilm:

Her går vi med de nyeste og bedste Telugu -komediefilm og filmliste, ideel til at se for alle. Prøv dem, og du vil også elske dem!

1. Nuvvu Naku Nachav (2001):

Handlet af Star Venkatesh Daggubati, er filmen en perfekt balance mellem romantik, komedie og familiedrama. Filmen kredser om, at skuespiller forelsker sig i en kvinde, der allerede er forlovet og gift. Pigens forældre er også gode venner med skuespillerens far. Resthistorien bevæger sig rundt, hvordan de navigerer rundt med kærlighed uden at tilstå med sjove scener og dialoger.

2. Manmadhudu (2002):

Handlet af stjernen, Nagarjuna Akkineni selv, drejer plottet sig om, at han er en kvindehad, der hader kvinder og skal arbejde med ambitiøse og karriereorienterede kvinder, Sonali Bendre. Det er en sjov film med seriøst drama, der involverer hans tidligere forhold og hans nuværende kærlighed til skuespilleren. Det er en god familie se komedie-drama film til dato. Denne film er altid i top i Telugu -komediefilmene hele tiden.

3. Shankar Dada MBBS (2004):

Handlet af Mega Star Chiranjeevi, er filmen Shankar Dada MBBS en sjov film med et fantastisk cast og skuespil. Handlingen kredser om Gundaen ved navn Shankar Dada (handlet af Chiranjeevi), der skjuler for sine forældre, at han ikke er læge. Mens hans forældre drømte om at gøre ham til en læge og lære sandheden, skiller de sig fra ham – handlingen vender sig, når han beslutter sig for at lave MBBS, være læge og gå på college. Hele plottet kredser om, hvordan han er sjov med andre læger og foredragsholdere, sin venlighed, og hvordan han behandler andre patienter med menneskehed end medicin. Det er et must-watch for lettere øjeblikke af sjov, glæde og kærlighed. Det er et must at se i genren Tollywood komediefilm.

4. Malliswari (2004):

Dette handlingsorienterede drama og komedie er en godbid for publikums øjne. Malliswari er en arving til tung ejendom og arv fra familien; dog er andre familier målrettet mod at rive hendes ejendom og dræbe hende. Når en almindelig bankmedarbejder (skuespiller Venkatesh) forelsker sig i hende uden at kende hendes identitet, kredser filmen om, hvordan han beskytter hende. Filmen har både action- og kampscener med komedie og familiedrama.

5. Dhee (2007):

Actiondramaet og komediefilmen kredser om, at helten bliver sendt på arbejde under en goon og dada. Tingene tager en spændende drejning, når han forelsker sig i goons søster, og nu skal de flygte og blive gift. Handlingen kredser om, hvordan de skjuler forholdet for hendes forældre og forsøger at blive ven med ham med hans handlinger på en sjov måde.

6. Ashta Chemma (2008):

Ashta Chemma er et tidløst og stedsegrønt Telugu -komediefilmur for alle. Det være sig med familie eller venner, det kan i høj grad begejstre dig med sjov og humor. Handlet af den naturlige stjerne Nani og den smukke pige Swathi, drejer filmen sig om skuespilleren, der er fan af Mahesh Babu og kun beslutter at gifte sig med ham og ingen anden person. Når hun skal gå på kompromis med en for at blive gift, møder hun en skuespiller, der hedder Mahesh og forelsker sig. Tingene tager nu en sjov og uventet drejning, da hun finder ud af, at hans rigtige navn ikke er Mahesh. Det er en god rutsjebane sjov ride film.

7. Klar (2008):

Igen er denne actionkomediefilm et must-watch for dem, der elsker en perfekt blanding af romantik, humor og familiedrama. Handlingen kredser om skuespilleren, der fejlagtigt bortfører heltinden og senere forelsker sig i hende. Skuespilleren tilhører imidlertid en familie med to grupper, der støder sammen. Nu er det op til helten, hvordan han narrer dem og får gift med hende.

8. Appu Chesi Pappu Koodu (2008):

Dette komediedrama er blandt det hidtil mest populære i den seneste tid. Handlingen kredser om tre venner, hvis drøm er at købe deres eget hus. Når de møder skuespilleren, der lover at opfylde drømmene gennem specifikke ordninger, investerer de. Filmen kredser om historien på en morsom og lettere tone, og handlingen snor sig, når han dumper alle og løber med pengene.

9. Bendu Apparao RMP (2009):

Filmen Bendu Apparao RMP er en sjov, blaster komediefilm handlet af Allari Naresh. I filmen er skuespilleren en læge, der altid forsøger at tage penge fra patienter, der ikke har mistanke om ham. Han får en god handel, når en døende mand efterlader gode penge til sin familie, men Bendu Apparao foretrækker dog at bruge dem til sine andre behov. Filmen er en unik kombination af humor, komedie og drama.

10. Maryada Ramanna (2010):

Komikerens superstjerne Sunil er blevet til en skuespiller i denne film, og den blev godt modtaget i billetkontoret dengang. Denne film er taget i en unik historie, hvor skuespilleren skal tage til sit hjemsted for at sælge jorden og møder unge kvinder, han forelsker sig i. Han indser, at hendes familie forsøger at dræbe ham, og nu må han flygte fra de usædvanlige situationer. Filmplottet går på en underholdende note og med underlige omstændigheder, og skuespilleren håndterer det meget godt på en underholdende måde. Det er en populær blandt Telugu romantiske komediefilm.

11. Ala Modalaindi (2011):

På lige fod med andre film fra skuespilleren Nani skuffer denne film os ikke på nogen måde – det være sig sjovt, eller drama eller kærlighed. Gautham, handlet af Nani, bliver kidnappet på vej til at deltage i sin ekskærestes ægteskab. Han skal fortælle hele sin kærlighedshændelse med heltinden til kidnapperen. Handlingen er unik, med spændende vendinger og sjove vendinger, sjove hændelser og kidnapperen. Det er blandt de mest populære i telugu -komediefilm.

12. Pilla Zamindar (2011):

Denne komedie-drama film kredser om en udlejeres barnebarn, der har en lettere holdning til livet og er en forkælet brat. For at arve sin ejendom tilføjer hans bedstefar en klausul om, at han skal gennemføre sin uddannelse. Når han begiver sig ud på sin rejse for at afslutte sine studier, støder han på nødvendige og almindelige forhold i livet, mens han er vant til sine bekvemmeligheder. Nu kredser de sjove Telugu -film om den sjove måde, hvordan han håndterer sine livssituationer for at arve rigdom og i den forbindelse lære nogle værdifulde lektioner.

13. Gabbar Singh (2012):

Denne sjove action- og komediefilm af Power Star Pavan Kalyan er blandt branchens største hits. Skuespilleren er en politibetjent, der kalder sig Gabbar Singh, inspireret af filmens filmkarakter. Han er nødt til at konfrontere en fjeld i landsbyen, der ønsker at gå ind i politik, og resten af ​​historien tages i en humoristisk vinkel, der involverer romantik, handling og drama. Det er et godt ur.

14. Venkatadri Express (2013):

Filmen kredser om, at manden, der skal ind i Venkatadri express for at nå Tirupathi for at deltage i sin brors bryllup, savner hans tog. Den sjove efterfølger og omstændighederne omkring, hvordan han skal nå destinationen, drejer sig om resten af ​​filmen. Det er et grundlæggende og ligetil ur med sjove scener og instanser.

15. Malligadu Marriage Bureau (2014):

Skuespilleren, Malligadu, driver et ægteskabsbureau for at oprette bryllupsforslag. Han er dog ikke seriøs med forretningen, men tænker kun på at tjene penge og tjene penge. Med en sjov mand i naturen kredser filmen om, hvordan han håndterer forskellige omstændigheder i sit liv, og hvad der sker, når en goon involverer i sin forretning, der bringer ham problemer.

16. Race Gurram (2014):

Denne action-komedie og dramafilm er en hel pakke til et fremragende familieur. Handlingen kredser om to brødre, der ikke kan tage hinandens tilstedeværelse, skal besejre en gangster. Mens storebroren er politi og går formelt, er den yngre bror en ubekymret person, men det lykkes med sin plan med en humoristisk og lettere indstilling. Det er blandt de telugu -hitkomediefilm og scener med Brahmanandam sætter faktisk hele plottet fra hinanden med sjov og vittigheder.

17. Bhale Bhale Magadivoy (2015):

En anden af ​​skuespilleren Nani’s superhit og komediefilm er her. Handlingen med Bhale Bhale Magadivoy kredser om skuespilleren, der er en videnskabsmand, der lider af kortvarig hukommelsestab. Han glemmer flere ting i sit daglige liv. Men hans kærlighed ved første blik til skuespilleren (Lavanya Tripathi) får ham til at skjule sin tilstand. Nu kredser handlingen om, hvordan han formår at efterlyse hende og skal imponere hendes familie.

18. Yevade Subramanyam (2015):

Yevade Subramanyam er en sjov og følelsesladet historie om, hvordan en ven overvinder sin anden vens død og beslutter sig for at tage hul på Himalaya som en livsforandring. Denne film er et godt underholdningsur med en meget ny og unik historie og bidder og humoristiske og følelsesmæssige dele.

19. Subramanyam til salg (2015):

Filmen Subramanyam til salg er et ungdommeligt komedie- og underholdningsur. Handlingen kredser om, hvordan en ung mand, der er orienteret mod at tjene penge, tager til USA. Han møder skuespilleren på sin vej og bliver ven med hende. Hendes kæreste snyder hende, og da han trøster hende og ledsager hende til Indien, misforstod pigens familie dem som værende gift. Resten af ​​filmplottet fortsætter med sjove og spændende sjove replikker.

20. Sapthagiri Express (2016):

Denne seneste udgivelse er en underspillet perle. Filmen har en unik og ny historie, der kredser om skuespilleren, Sapthagiri, der skal påtage sig sin fars job, efter at han døde. Når han indser, at han muligvis er blevet myrdet, skal han nu finde ud af sandheden. Det er den rigtige action- og komediefilm med interessante og sjove karakterer og scener.

21. A Aa (2016):

Filmen A Aa er et af de største hits på den tid, hvor den udgives. Det kredser om, at skuespilleren blev forelsket i sin storfamilie på tværs af fætre, som hendes mor ville misbillige. Mens hun tilhører en velhavende overklasse- og forretningsbaggrund, tilhører manden en almindelig baggrund. Handlingen kredser om, hvordan hun skjuler deres besøg hos en mand, hun elsker, og hvordan de hele vejen igennem deres kærlighed.

22. Pelli Choopulu (2016):

Filmen er et stort hit dengang i billetkontoret og har etableret flere skuespillers karriere, herunder den nye loverboy, Vijay Devarakonda. Skuespilleren er ingeniørstuderende med en skødesløs holdning til livet. Hans far er træt af at beslutte sig for at få ham gift for at lære ansvar og manerer. Ved en fejl møder han en anden pige til brylluppet (skuespillerinden Ritu Verma) og bliver venner. Filmen kredser om, hvordan de bærer deres møde for at etablere en virksomhed, og hvordan han skal ændre sig til det bedre.

23. Jamba Lakidi Pamba (2018):

Denne komedie-drama og fantasyfilm er baseret på det unge pars romantik, som synes at falme og gælder for skilsmisse. Når de henvender sig til advokaten, skal han overvinde usædvanlige omstændigheder for at ordne deres forhold. Handlingen er taget på en meget humoristisk måde på et fremragende underholdningsur. Denne seneste Telugu-komediefilm er et godt engangsur.

24. Nani’s Gang Leader (2019):

Den seneste film fra skuespilleren Nani er endnu et superhit. Handlingen kredser om, hvordan en lille kriminalforfatter skal se dødsfaldene i et røveri, når forskellige kvinder henvender sig til ham. Filmen kredser om krimien med en blanding af sjove og lettere øjeblikke. Det er et godt ur til underholdning og afslappende tid. Det er et must-watch blandt Telugu nye komediefilm.

25. Brochevarevarura (2019):

Denne ungdommelige Telugu -komediefilm 2019 kredser om tre kollegevenner, der konstant fejler i deres eksamen på grund af en lettere indstilling i livet. De møder en anden ven i det samme kollegium, og nu skal den nye ven hjælpe dem med at udtænke en plan i forbifarten af ​​college. Det interessante twist af begivenheder mest sjovt og sjovt er, hvad der gør filmen plot.

Disse komediefilm fra Tollywood og Telugu er et must-watch for dem, der ønsker lette film og en behagelig, afslappende tid. Humoren, morsomme og spændende scener og gode cast gør disse film adskilt fra andre. Hvilken er din favorit på denne liste, og hvorfor? Fortæl os dine tanker!