30 hotteste malayalamskuespillernes navneliste med fotos 2021

Kan du huske Priya Warrier’s “virale blink”, der sendte hele landet i vanvid? Da sangen skabte overskrifter for hendes ømme skønhed og frække smil, flyttede fokus øjeblikkeligt til filmindustriens skuespillerinder i Malayalam! Det blev derefter opdaget, at M-byen var hjemsted for nogle af landets smukkeste og bedst betalte heltinder. Disse tinsel town divas har gjort slaver af millioner af mænd over hele verden med deres udtryksfulde øjne og kurvede kroppe. Hvis du er lige så begejstret som vi skal se på disse mest populære billeder fra Malayalam -skuespillerinderne, så læs med!

Malayalam -heltinder

Malayalam skuespillerliste:

Der er ingen tvivl om, at Keralas stat har frembragt nogle af de smukkeste kvinder i landet. Med fejlfrie, glaslignende skind, kulsort hår og skarpe ansigtstræk, Mollywood (1) skuespillerinder har omdefineret standarderne for skønhed i Sydbiografen. Disse fremtrædende stjerner har vist, hvad ægte skønhed handler om i en branche, der er besat af ekstremt lys hud og tal med nul størrelse.

Populære navne på malaysiske skuespillerinder:

Med alle øjne på Mollywood -biograferne er der kommet masser af muligheder for de lokale Malayalam -piger. På trods af at de kom fra en ikke-filmbaggrund, har mange af dem begejstret publikum med deres glimrende forestillinger. De har også vundet popularitet i de andre biografindustrier som Tollywood eller Kollywood, hvor de bedst bedømte malayalam-heltinder betales fra flere lakhs op til et par crores for deres opsigtsvækkende udseende og dræbende skuespilsevner.

Her er den seneste malaysiske skuespillerliste med billeder:

1. Amala Paul:

mollywood -heltinder

2. Namitha Pramod:

mollywood skuespillerinde hot pics

3. Miya George:

mollywood skuespiller fotos

4. Madonna Sebastian:

malayalam heltinder liste

5. Aparna Balamurali:

malayalam skuespiller billeder

6. Niveda Thomas:

malayalam piger fotos

7. Malavika Mohanan:

Malavika Mohanan

8. Priyaa Lal:

Priyaa Lal

9. Parvati Nair:

Parvati Nair

10. Sheelu Abraham:

Sheelu Abraham

Populær skuespillerinde i Mollywood:

Spirende stjerner fra andre regioner som Tamilnadu og Andhra Pradesh tager det som et privilegium at optræde i Malayalam -film. I modsætning til de andre industrier har biografer i M-byen gribende historier, der involverer kødfulde portioner til kvinderne. Bortset fra magtfyldte roller har nogle af disse billeder fra Malayalam-skuespillerinder sat internettet i brand!

Lad os tjekke nogle af de berømte ikke-Kerala-fødte malayalam-glamourskuespiller-fotos:

1. Anupama Parameshwaran:

malayalam film skuespillerinde

2. Sai Pallavi:

Sai Pallavi

3. Nikki Galrani:

malayalam skuespiller fotos

4. Isha Talwar:

Isha Talwar

5. Bhavana:

Bhavana

6. Bhama:

Malayalam skuespillerinde Bhama

7. Meera Nandan:

Meera Nandan

8. Srinda Arhaan:

Srinda Arhaan

9. Nikhila Vimal:

Nikhila Vimal

10. Mahima Nambiar:

Mahima Nambiar

Berømte malayalam serielle skuespillerinder Hot Photos:

Kerala er ikke kun berømt for sine sølvskærmsblokbuster. Det lokale fjernsyn er vært for nogle langvarige serier, som var meget succesrige. En hovedårsag bag deres popularitet skyldes et par af de bedste malaysiske skuespillerinder, der er lige så populære som hovedstjernerne. Disse skønheder i prime time er blevet værdsat og godt accepteret af Mallu-mængden!

Se disse blændende billeder af de bedste malayalamserielle heltinder:

1. Malavika Wales:

Malavika Wales

2. Avanthika Mohan:

Avanthika Mohan 2

3. Arya:

Arya

4. Sruthi Lakshmi:

Sruthi Lakshmi

5. Tanvi Ravindran:

Tanvi Ravindran

Bedst bedømte ankre i Malayalam Television:

Mallu -seere nyder også deres tv -tid, lige så meget som de elsker film. For at gøre showene mere interessante og livligere har kanalerne lagt hele ansvaret på nogle af de førende malayalamankre. Disse dameværter har dræbt det med deres vittige dialoger og spontanitet, der næsten kommer naturligt for dem.

Vil du vide, hvem disse trendende Kerala TV -ankre er? Tjek navnene og de seneste hot stills:

1. Ranjini Haridas:

Ranjini Haridas

2. Pearl Maaney:

Pearl Maaney

3. Jewel Mary:

Jewel Mary

4. Ramya Nikhil:

Ramya Nikhil

5. Sruthi Menon:

Sruthi Menon

Finder du dig vild i disse fantastiske billeder fra malaysiske filmskuespillerinder? Vi satser på, at du er! Disse kvinder har fået os til at gå amok med deres elegance og charme. De har genindført skønhedsemnet for industrien og ændret vores opfattelse af den måde, vi ser Kerala -kvinder på! Fra traditionelle pige-næste-døre til krydrede varme patakas, har disse heltinder afsløret deres forskellige sider!