9 Billeder af Mahesh Babu med og uden makeup

Mahesh Babu blev født som Mahesh Ghattamaneni til skuespilleren Krishna i Ghattamaneni -familien. Hans debut på skærmen var som barnekunstner i en alder af fire i 1979’erne. Hans debut som hovedrolleindehaver var i 1999. Og hans påstand om berømmelse var “Okkadu”, der blev den største blockbuster i 2003. Denne smukke actionhelt har vundet,

  • 7 Andhra Pradesh state Nandi Awards,
  • 3 Filmfare Bedste Telugu -skuespillerpriser,
  • 3 CineMAA Awards og
  • 1 Sydindisk international filmpris.

Mahesh Babu Uden Makeup Main

Han bliver udråbt som den rigeste berømthed i det sydlige Indien, næst efter Rajnikanth. På trods af stjernestatus er han en velbegrundet berømthed og en komplet familiefar uden for skærmen. Man ser den menneskelige side af denne demigud i hans off -screen forestillinger, fordi det virkelige liv ikke har nogen makeup og ingen genoptagelser. Her er vores udvalg af det bedste fra denne flotte stjerne.

Smuk Mahesh Babu med og uden makeup -fotos:

Denne artikel vil give 10 bedste billeder på og uden for skærmen af ​​Tollywood -superstjernen Mahesh Babu uden makeup, der beviser, hvordan han er naturlig og også smuk.

1. Star Power:

Mahesh Babu med og uden makeup 1

Mahesh er en selvfremstillet fyr, der gjorde det til et punkt at sætte et mærke i denne branche på egen hånd. Han har det samme handicap som de fleste stjernebørn har. Men uden indblanding fra sin berømte familie lavede han en egen niche, som er vokset så meget med hensyn til popularitet, at han nu er et meget eftertragtet navn i branchen. Han bruger næsten ikke makeup, når han gik til offentlige møder.

2. Baby-Faced Hunk:

Mahesh Babu uden makeup 2

Kendt som en actionstjerne nede mod syd, er hans ansigt den perfekte folie til hans macho -avatar. På dette billede kan du se, at der ikke er nogen makeup på hans ansigt. Det uskyldige ansigt har tiltrukket kvinder i alle aldre til at blive hans fans. Hans udtryksfulde øjne får hver pige til at svømme. Hans film bruger dette ofte som overraskelseselement for alle hans actionsekvenser, hvor den beskedne skurk altid undervurderer sin magt.

3. Mahesh The MARD:

Mahesh Babu uden makeup 3

Han er ikke bare et smukt ansigt, men også en mand, der er en ansvarlig borger i samfundet. Han støtter årsagen til “Mænd mod voldtægt og diskrimination” og viser den mere følsomme side ved sin personlighed. Kommer fra en stor familie med søstre og en datter her er en mand, der er det rigtige eksempel for dem, der ser op til ham. Hans engagement og modenhed er et meget ønskeligt træk.

4. Ved en salgsfremmende begivenhed:

Mahesh Babu uden makeup 4

Kendt som brandambassadør for forskellige ikoniske mærker, og dette charmerende ansigt kan sælge næsten alt, også uden makeup. Hans killing er lige så forskelligartet; fra luftede drikkevarer til guldsmykker, han har støttet det hele. Det taler for den store appel, denne mand har.

5. Stilfuld far:

Mahesh Babu uden makeup 5

Ikke alene er han en glat operatør på skærmen, men også fra den er han nogensinde så stilfuld far. Set her rockende med sin søn Gautam og datteren Sitara, er han utvivlsomt kærlig og omsorgsfuld for begge børn. Denne gyngestil har kun ansigtsfrit ansigt.

6. Fængslende smil:

Mahesh Babu uden makeup 6

Et smil koster ingenting, de siger, men dette smil er et million værd værd, selv uden makeup. Et afvæbnende smil som dette emmer af varme omkring det. Hans smil er hans mest magtfulde aktiv, næst efter et godt hjerte.

7. Familiefar:

Mahesh Babu uden makeup 7

Mahesh er en ude og ude familiefar. Må det være hans fars eller hans kones side; han sørger for, at han giver rigelig støtte, når det kræves. Denne side var meget tydelig, da hans kone Namrata klarede sine forældres sygdom og død. Han har et meget dybt forankret værdisystem, der fremgår af hans berømte baggrund. Dette billede blev klikket på Mahesh med hans familiemedlemmer også uden makeup.

8. Arm Candy:

Mahesh Babu uden makeup 8

Namrata Shirodkar er en heldig pige, der har et arm slik, der er så lækkert at flagre. Hendes ægtefælle i det virkelige liv, Mahesh kurtiserede Namrata i godt 5 år, inden hun sagde “I Do”. Dette romantiske par adskiller sig fra de andre i branchen, der lider under konsekvenserne.

9. Mahesh i gymnastiksalen:

Mahesh Babu uden makeup 9

Der er ikke én person i Indien, der ikke er blevet fascineret af denne Adonis. Hans charmerende og ungdommelige udseende bruges bedst til at beskrive en prins. Denne snap blev klokket i gymnastiksalen med en træner, her Mahesh babu uden makeup på huden.