Bedste 25 Telugu Thriller -filmliste at se uden fejl

Hvis du elsker at se film og er en stor fan af thrillerfilmgenren, giver vi dig denne liste over regionale Telugu Thriller-film og film, der er et must-watch. Med spændende og gribende historielinjer, fantastisk rollebesætning og skuespillere, spænding, der løber rundt om sporene, er disse blandt de bedste Telugu -thrillerfilm til alle filmfanatikere.

Alle disse bedste thrillerfilm i telugu er let tilgængelige at se på enten web -OTT -platforme eller online. Tjek dem ud, og du vil takke os senere!

Spændingsfilm Thriller Telugu

Top 25 Tollywood Suspense Thriller Movies List:

Her er vi, vi har samlet listen over de bedste og altid berømte Telugu og Tollywood thrillerfilm og film, der er fantastiske at give det et ur.

1. Aithe (2003):

Aithe er en gammel film udgivet i første halvdel af det foregående årti. Selvom den ikke så et billetkontorhit, modtog filmen virkelig bifald til en unik og helt ny historie med et fantastisk cast og skuespil. Handlingen kredser om en gangster, der kaprer et fly bare med fire af sine mænd. Interessant nok er den person, der kaprer flyet, ikke en terrorist eller har nogen straffeattest, men gør det for at øge terroren globalt. Det er en fremragende psykologisk thriller.

2. En film af Aravind (2005):

Filmen, der blev udgivet i begyndelsen af ​​2000’erne, er stadig en klassiker og en must-watch-thriller på listen over Telugu-film. Handlingen kredser om instruktør Aravind og en skuespiller, der tager på roadtrip for at søge inspiration til historien til en kommende film. Der finder imidlertid ekstraordinære omstændigheder sted, hvor manuskriptet dikterer deres liv og gør dem til virkelige individer. Det er en film, der skal ses, for alle, der ønsker at starte inden for spændingsgenren i Tollywood. Vi elsker dette blandt telugu spændingsfilm.

3. Anukokunda Oka Roju (2005):

Med Jagapathi Babu og Charmee Kaur i hovedrollen i filmen, er det en film, der skal ses og i top i de nuværende thrillerfilm fra Telugu-industrien. Handlingen drejer sig om en skuespillerinde, der deltager i en fest, hvor hun er dopet uden hendes viden og vågner efter et dages mellemrum. Hun husker ikke nogen begivenheder, der skete imellem dage. Pludselig begyndte hun at blive jagtet af mennesker, der vil dræbe hende, hvilket er, når hun indser noget forkert, og hun skal finde ud af, hvad der skete på nul-dagen.

4. Karthikeya (2014):

Med skuespilleren Nikhil i hovedrollen i filmen kredser handlingen om mystiske omstændigheder, når han besøger et sted ved navn Subramanyapuram til et medicinsk lejrformål. Mens landsbyboerne altid er bange for tilstedeværelsen af ​​en dødelig slange i templet, undersøger skuespilleren og løser mysteriet. Det er en meget eksklusiv film i sin historie og har fantastisk skuespil med et fantastisk manuskript også.

5. Drushyam (2014):

Den meget roste film, Drushyam, var et stort hit dengang og er et must-watch for thriller- og spændingsbaserede film. Handlet af stjernen Venkatesh Daggubati og Meena drejer plottet sig om, hvordan skuespilleren (som er en enkel person, der arbejder som kabeloperatør) skal beskytte og beskytte sin familie for, at hans datter ved et uheld dræber en mand, der forsøger at afpresse og forulempe hende. Nu skal han gå så langt som muligt for at beskytte og redde sin familie og dække utilsigtet kriminalitet.

6. Nenokkadine (2014):

Filmen kaster superstjernen Mahesh Babu i en psykologisk thrillerfilm. Det blev godt modtaget af publikum dengang. Handlingen kredser om skuespilleren, der er en Rockstar i filmen, der lider af psykologiske hæmninger om sin forældres død. Selvom han har korte erindringer om dem og dødens omstændigheder, skal han opklare og afdække de mystiske omstændigheder.

7. Anaamika (2014):

Instrueret af Shekar Kammula og Nayanthara i hovedrollen, dette er en gribende og unik film med fascinerende historier. Filmen kredser om Anaamika, en tamilske brahmin, der leder stærkt efter sin forsvundne mand i Hyderabad. En støttende betjent hjælper hende i søgningen. Handlingen tager imidlertid et twist, når spor af hendes mand går på forskellige måder, hvor han ligner en terrorist booket under bombeeksplosion. Resthistorien er, hvis det lykkes hende at finde manden og sandheden bag ham forsvinde.

8. Maaya (2014):

Filmen Maaya kredser om en ung tv -reporter, der er en kvinde med ekstraordinært sensorisk perception syndrom. Med syndromet kan hun på forhånd se og forudsige fremtiden. Men når hun møder en person, der står bag hende for kærlighed, ved første øjekast, skal hun overvinde sin sanselige indsigt og bekæmpe problemerne. Filmen er den perfekte blanding af en helt ny historie, også med romantik og spænding.

9. Bhadram (2014):

Den tamilske film, Thegidi er døbt til telugu med filmtitlen, Bhadram. Handlingen drejer sig om en ung detektiv, som han skal holde øje med for at indsamle oplysninger i henhold til sit job. Men plottet drejer og vender sig, når alle hans undersåtter dør på grund af flere ulykker, der finder sted mystisk i flere fælles mønstre. Nu er det op til ham at forstå og afdække et fupnummer bag mordene. Baseret på krimien er filmen et godt ur.

10. 16 hver detalje tæller (2017):

Vi vedder på, at de fleste af jer ikke engang har hørt om denne film. Selvom det er tamilsk taget som Dhuruvangal Pathinaaru, er den overspillede version på telugu den givne filmtitel. Filmens plot kredser om, hvordan inspektøren får til opgave at undersøge et mystisk dødsfald for et par. Det er en gribende og meget unik historiefilm. Filmen var et kæmpe hit i tamilsk og en blockbuster, som er et must-watch.

11. U-turn (2018):

U-turn er en populær og kolossal hitfilm, der blev handlet af Samantha. Den udgives på både telugu og tamilsk. I filmplottet arbejder skuespilleren med en førende avis, der undersøger og skriver om ulykker og hændelser, der sker rundt omkring i byen. Filmen tager et twist, når bilister står over for døden på et flyover, mens de bryder en bestemt trafikregel. Hun bliver fanget og anklaget for at have myrdet en bilist, og resten af ​​filmen kredser om, hvorfor flere hændelser forekommer i den særlige flyover gentagne gange. Det er en fascinerende og spændingsbaseret thrillerfilm.

12. Evaru (2018):

Evaru -filmen er en genindspilning af den spanske thrillerfilm, The Invisible Guest. Med Regina Cassandra og Adivi Sesh i hovedrollen handler filmen om mysteriet om udfordrende mord, som skuespilleren undersøger. Selvom lyset er taget fra den spanske film, har Telugu -versionen små ændringer og ændringer med vendinger. Det er et must-watch for dem, der elsker gribende thrillerfilm, som kan holde dig hele tiden spændt.

13. ærefrygt (2018):

Ærefrygt er endnu en fornøjelig film med et psykologisk og snoet plot. Det er en film, der kan få dig til at gribe spændingen med et mystisk plot til filmens slutning. Kendte skuespillere som Nithya Menon, Regina Cassandra, Ravi Teja og Kajal Agarwal har medvirket i filmen. Filmen kredser om kvinder, der har flere personlighedsforstyrrelser, der spiller flere karakterer, der skildrer forskellige former for refleksioner af deres eget liv.

14. Agent Sai Srinivasa Athreya (2019):

Denne film havde modtaget mange anmeldelser og bifald, da den blev udgivet. Handlet af den nye kommende stjerne, Naveen Polishetty, er agenten Sai Srinivasa Athreya en krimi, der er godt blandet med humor og sjov. Helten her er en detektiv uden stor erfaring og blev ved med at vente på en høj sag for at etablere sig i branchen. Når en sådan situation opstår, handler filmen om, hvordan han håndterer sagen med intelligens, smartness og sjov. Det er et must-watch blandt de seneste Telugu-thrillerfilm.

15. Game Over (2019):

Med Taapsee Pannu i hovedrollen er denne film lavet på hindi, tamilsk og telugu. Det kredser om genren Telugu psykologiske thrillerfilm og har modtaget gode hits i branchen. Filmen handler om, hvordan skuespilleren løser og overvinder mysterier under omstændigheder, hvor en seriemorder kommer ind i et hus, og hvordan hun redder sig selv ved at spille snoede spil med et intens og frygtindgydende plot. Det er et must-watch for alle dem, der elsker thrillergenren.

16. Rakshashudu (2019):

Dette er en populær thriller og actionfilm, der har en krimibaseret historie. Undersøgelsesofficeren og underinspektøren skal fange en mystisk seriemorder, der er bredt omtalt for at dræbe og målrette teenagepiger. Inspektøren skal dog betale en høj pris under ekstraordinære omstændigheder. Resten af ​​historien bevæger sig langs, hvordan og hvis han formår at fange morderen.

17. Seven (2019):

Med en unik historie og fantastisk rollebesøg kendes syv ikke på listen over spændingsfilmgenre. En politibetjent skal afsløre og undersøge identiteten af ​​en mand ved navn Karthik. Efterforskningen går ikke på en linje, da der er flere modstridende versioner af udsagn om mandens identitet. Mens nogen kommer for at dele en forbindelse med ham, hævder en anden mand, at han døde for flere årtier siden. Nu er plottet, hvordan politibetjenten skal afdække den mystiske sag. Det er blandt de bedste spændingsfilm i Telugu.

18. Arjun Suravaram (2019):

Igen er den nye udgivelse, Arjun Suravaram, handlet af ungdomsstjernen Nikhil et godt hit i biografbranchen dengang. Filmen er en krimi baseret på en efterforskende journalist, der bliver taget i forvaring for at have indført falske certifikater. Nu er det op til ham, hvordan han afdækker hele kriminaliteten og fidusen bag historien.

19. V (2020):

Med skuespilleren Nani, der indtager en høj plads i filmen og instrueret af den kendte Mohan Krishna Indraganti, er filmen baseret på en actionthriller. Det kredser om, hvad der sker, når en betjent og seriemorderen kommer sammen. Betjenten udfordrer sidstnævnte til at fange ham. Det er et let ur uden alvorlige omstændigheder, men med en spændende og gribende historie. Det er et must-see nyeste spændingsfilm Telugu.

20. Aswathama (2020):

Den nye udgivelse Aswathama er en spændings -krimi. Handlingen drejer sig om en NRI -mand, der vender tilbage til Indien for at besøge sin søsters bryllupsceremoni. Plottet vrides imidlertid, når han indser, at hun ikke er i nærheden, og der er sket frygtelige ting med hende. Nu er han tilbage for at finde sandheden, han løber op og bringer historier om flere serieforbrydelser mod kvinder frem. Dette er blandt de nye Telugu -krimi -thrillerfilm.

21. Andhakaaram (2020):

Den seneste udgivelse, Andhakaaram på Telugu og Andhagaaram på tamilsk, har skabt en del sus. En meget interessant og fascinerende historie skal tilskrives. Handlingen kredser om tre livshistorier, og hvordan de overlapper hinanden under underlige og skræmmende omstændigheder. Det er et must-watch og vil helt sikkert give dig gåsehud i flere tilfælde. Lige nu er det blandt de bedste og berømte topkrimi spændingsfilm Telugu.

22. Raahu (2020):

Raahu er en mindre kendt film, der udkom for få måneder siden. Historien er baseret på en person, der har hysterisk blindhed. Hun bliver blind, når hun udsættes for alvorlig stress. Historiens plot vrider sig, når hun har overvundet omstændighederne, og hun skal kæmpe mod den, der bringer blodsudgydelse ind i hendes liv. Det er sådan, hun overvinder frygten under usædvanlige omstændigheder.

23. Gatham (2020):

Gatham er et afslappet thrillerur på listen over Telugu -film. Det er en nyligt udgivet film, hvis plot kredser om skuespilleren og hans kæreste, der er på vej til at møde mandens fars. Ekstraordinære omstændigheder opstår, når deres bil går i stykker, og de skal blive i en fremmedes hus. Når skuespilleren har forbindelse til en fremmed, er det en usædvanlig situation og skal komme ud af det.

24. Nishabdham (2020):

Med de legendariske skuespillere Anushka Shetty og Madhavan i hovedrollen er filmen en undervurderet perle i de seneste thrillerfilmudgivelser. Det kredser om en betjent, der undersøger drabet på kvinder, Sakshi, en døv og stum kunstner og en mand. Manden er i familie med mordet, og historiens plot kredser om, hvordan efterforskningen foregår. Det er et must-watch blandt Tollywood-thrillerfilm.

25. HIT (2020):

HIT, der blev udgivet for nylig, er en mindre kendt, men en spændingsfilm, der skal ses i telugu-sprogede film. Filmen kredser om en efterforskning, der i vid udstrækning er foretaget på en ligetil måde af en ustabil politibetjent i en meget udfordrende drabssag. Efterforskningsforholdene satte alle omkring ham i fare og fare. Plottet kredser nu om, hvordan han formår at overvinde de ekstraordinære omstændigheder. Denne nye og nyeste Telugu-thrillerfilm har modtaget strålende anmeldelser og er blandt de must-watch og top-telugu-sprogede thrillerfilm i branchen.

Vi håber, at du kunne lide denne liste over populære, bedste og bedste Tollywood- og Telugu Thriller -film. Disse er et must-watch for dem, der elsker genren thriller-biografer og film. Hvad er din favorit på denne liste, og hvorfor. Fortæl os også dine tanker; vi elsker at høre fra dig!