Padma Lakshmi Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

padma lakshmi skønhedstip

Padma Lakshmi er en sydindisk dame, der er en model, der blev kogebogsforfatter, der skrev en bog kaldet Easy Exotic. Hun er nu også vært for et tv -show sammen med kokken Tom Colicchio. Hun er en skønhed, der er prisværdig for at bevare sin fejlfri hud. Hun er en diva, der kan tiltrække mænd og få kvinder til at misunde selv efter at have krydset hendes 40’ere. Hun følger et systematisk regime, og hun mener, at folk kan forblive sunde ved at gøre det. Vi meldte os herunder Padma Lakshmi Beauty Tips og fitnesshemmeligheder at følge.

Padma Lakshmi Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Lad os se på Padma Lakshmi skønhedstip.

Hud:

Padma Lakshmi tips til hudpleje

Padma Lakshmi mener, at for at have fejlfri hud skal man have glat hud. Glat hud får din krop til at se skinnende ud og får den til at lyse. Hun holder sig hydreret med fugtighedscreme hele året for at holde hendes hud glat. Hun foretrækker fugtighedscreme, der er lette og ikke har noget problem i dem. Hydrering af kroppen er vigtig for enhver kvinde for at have en god hud, er det, hun sagde ved et arrangement. Hun er religiøst afhængig af solcreme, når hun skal til arrangementer og holder dem altid lige ved hånden.

Makeup:

Padma Lakshmi makeup

Padma Lakshmi er i modsætning til de andre berømtheder, der stoler på for meget makeup. Hun viser sig at dukke op i begivenheder og udendørs mest i minimal makeup. Selv når hun er vært, findes hun med mindst makeup på skærmen. Nu er det også noget rosværdigt i hendes alder.

Hår og øjne:

Padma Lakshmi hår og øjne

Sydindiske kvinder er altid kendt for deres lange, skinnende og tykke sorte hår. Padma Lakshmi besidder også denne slags hår. Hun kan lide at holde håret åbent de fleste gange, og hun tager sig ordentligt af det ved hjælp af ekspertrådgivning og også med regelmæssig vask og pleje. Kokken kan lide at holde sin øjenmakeup enkel. Hun kan ofte lide at bruge øjenliner til at lave konturer og holder sine øjenvipper smukke med lidt mascara.

Naturlige midler:

Padma Lakshmi bruger et par æteriske olier for at holde hendes hud altid glødende. Hun foretrækker at bruge appelsinblomst, moringa frø, mynte og æteriske olier af vild stedmoderblomst, og disse tager sig af hendes smukke hud. Hun renser regelmæssigt sit ansigt med varmt vand og tea tree olie, inden hun går i seng, da det hjælper hende med at rense sine tilstoppede porer. Hun gør også det til et punkt at have tilstrækkeligt vand regelmæssigt for at undgå dehydrering og til afgiftning.

Dressing Sense:

Padma Lakshmi påklædningssans

En supermodel eller enhver berømthed skal give ordentlig opmærksomhed på, hvad de har på. Padma Lakshmi tager mere hensyn til, hvad hun har på, og hvordan hun bærer sig selv mere, end hvad hun gør for sin makeup. hendes garderobe, som enhver anden berømthed, er fuld af designertøj. Hun vælger ofte at bære dristige og livlige farver, der passer til hendes mørke hud.

Kosthemmeligheder:

Padma Lakshmi kosthemmeligheder

Hvad kan du sige om en kok, der elsker at spise, og tværtimod også er en supermodel og skal begrænse sine madvaner til et niveau, hvor tingene ikke mister kontrollen. Hun har altid været glad for at lave mad og spise, og hun elsker at opleve forskellige madlavninger. Til sin kost holder hun sig til mindre fedtet mad. Hun har en ekstrem kærlighed til frugter, som kan få hende til at leve af dem. Hun elsker at spise brune ris, salater, fisk, kylling og grøntsager.

Fitnesshemmeligheder:

Padma Lakshmi Fitnesshemmeligheder

Modellen elsker at træne og forsøger at ramme gymnastiksalen mindst 5 gange om ugen. Hun laver en masse cardio -øvelser, løbebånd eller elliptiske maskiner. Hun elsker også at lave yoga og meditation for fitness og fred. Den største hemmelighed ved hendes fitness er, at hun også nyder boksning, som hun havde reduceret efter sin levering.