Shriya Saran Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Shriya Saran, den talentfulde unge skuespillerinde fra syd syd ser ud til at skabe krusninger i den hindi og sydindiske filmindustri. Hun brød ud på scenen med sin første Telugu -film Ishtam, men hendes optræden i Santhosham er det, der satte hende på vej til kommerciel succes. Hun har haft muligheden for at spille hovedrollen overfor Rajinikanth i The Boss, som også tjente hendes første præmievinde for bedste tamilske skuespillerinde.

Sarans lille ramme og jordiske skønhed tales lige så meget om som hendes skuespilpræstationer. Skuespilleren er en af ​​de få, hvis skønhed stråler indefra og ud. I betragtning af at hun er brandambassadør for flere butikker i hele Indien til godkendelse af skønheds- og sundhedsprodukter, når det kommer til hendes eget skønhedsregime, holder Shriya det enkelt og naturligt.

Shriya Saran Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Shriya Saran Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Shriya Saran krediterer sin mor for hendes fine fysik og skønhed, selvom hun tager det ekstra skridt i søvn, mad og motion og vender tilbage til nogle traditionelle skønhedsopskrifter, der virker magisk på hende. Den sydlige stjerne henvender sig ikke til high-end skønhedsprodukter for at holde hendes hud glat. Hun har så lidt som muligt på ansigtet, når hun ikke arbejder.

Hendes hud skyldes sin udstråling til kraften i rosenvand, som hun elsker og bruger så ofte som muligt til øjeblikkelig forfriskning. Hun bærer endda en lille flaske rosenvandståge med sig og sprayer den nogle gange på hendes ansigt efter at have smidt sig på en smuk glød. Hendes fugtighedscreme er en blanding af rosenvand og glycerin, der også fungerer som en toner. Hvad angår rensning af hendes ansigt, sværger hun til det ældgamle middel mod besan blandet med gurkemeje eller yoghurt.

Shriya Saran skønhedstip

Shriya Sarans store dugfrie øjne og lange skinnende hår er et af de mest stoppende træk ved hendes fængslende skønhed. Hendes silkebløde hår, der er naturligt langt, er næsten altid slidt løst, draperet over hendes skuldre for at give hende et flatterende udseende.

Hendes øjne fortæller en anden historie. Den sydlige stjerne elsker at fremhæve øjnene med eyeliner, kajal og mascara og kan ikke undvære dem, selvom hun kan undvære andre makeup -nødvendigheder.

Shriya Saran Beauty Tips 2

Skuespillerens skulpturelle figur er bestemt en at ønske. Hemmeligheden bag det er daglig fysisk aktivitet, der udgør essensen af ​​hendes daglige eksistens. En Kathak -uddannet danser, Shriya elsker at danse og svømme, hvilket for det meste har hjulpet med at holde hende i fin form, men lige siden hun kom under søgelyset har hendes dans lidt på grund af hendes uregelmæssige tidsplaner. Hun har siden henvendt sig til de helbredende kræfter ved yoga og meditation, som hun praktiserer dagligt i 45 minutter. Hun tackler sine problematiske områder- abs og arme og toner hendes krop med en blanding af power yoga og Iyengar yoga.

Hendes øvrige træning omfatter at skifte mellem cardio -øvelser tre gange ugentligt, spille et spil og svømme. Den eneste ting, hun holder sig væk fra, er vægte, som hun føler ikke passer til hendes diminutive krop.

Shriya Saran Beauty Tips 3

Når det kommer til hendes kostregime, har Shriya Saran en generøs appetit, som hun ikke lægger skjul på, selvom hun spiser med måde. Hun starter dagen med et glas appelsinsaft og lægger vægt på dagens hovedmåltid – Morgenmad. Morgenmad til den mørke skønhed består af en æggekage lavet med æggehvide, paratha og grød og til tider en dosa. Frokost er en fast bhindi i indisk stil med almindelig roti og dal. Mens hun elsker at spise fisk, er hun ikke så vild med rødt kød og kylling. Hun elsker ikke junkfood, den eneste undtagelse er Subway, og hun favoriserer det thailandske køkken.

Shriya Saran Beauty Tips 4

For at bevare sin perfekte figur begrænser hun sit saltindtag og drikker masser af vand og juice. Hun tror også på at spise små måltider med jævne mellemrum og kan findes snacking af salater og spirer. Shriya gør det til et punkt at spise middag kl. 19:30 og slutter sin dag med et glas mælk.

Shriyas eneste fristelse er chokolade, en overbærenhed, hun aldrig ser ud til at slippe af med, men en sund kost kombineret med yoga har vist sig effektiv til at smide de ekstra kilo fra disse overdrev.