Trisha Krishnan Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Trisha er en smuk Kollywood -skuespillerinde, der havde debut i film mere end et årti tilbage. Hun havde forsøgt at markere sig i Bollywood, men det lykkedes ikke og vendte dermed tilbage til Tamil- og Telugu -film, hvor hun har været en ganske succes i årevis nu. Det er overraskende, at hun selv med voksende alder stadig bevarer sit udseende, ligesom hun var for et årti siden. Hun får stadig sine fans betaget af hendes sanselige udseende og morderiske udtryk. Vi skal nu se, hvordan hun holder det ved.

Trisha Krishnan Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Bedste Trisha Krishnan skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Her er de bedste 4 Trisha Krishnan skønhedstip og fitnesshemmeligheder.

1. Holde det naturligt:

Trisha Krishnan Skønhedstip Holder det naturligt

Trisha har nået sine 30’ere, og hun siger, at hun ikke anstrenger sig i ansigtet og figurerer meget. Hun beholder sit naturlige udseende og lader tegn på ældning vise fremtrædende plads, fordi det er sådan hun naturligvis er. Hun har ikke en perfekt figur, men hun holder en sund kost og træning godt.

2. Makeup, øjne, læber og hår:

Trisha Krishnan Skønhedstip. Makeup, øjne, læber og hår

Kollywood er kommet med ‘HD -makeup’, der specielt bruges til HD -kameraer, og Trisha elsker det, fordi hun altid har været glad for at pynte og sminke. Hun har været meget opsat på makeup fra sin barndom og mener, at korrekt anvendelse af makeup er som kunst, og derfor bliver hun ved med at få det perfekte. Hun baserer sin makeup med et fundament, der matcher hendes hudfarve. For sit normale look tilføjer hun bare eyeliner, mascara og lipgloss efter foundation. Trisha elsker at holde håret åbent og dele det sidelæns, hvilket er hendes signaturstil. Hun elsker de lysebrune højdepunkter til sit hår og bliver velegnet med både krøllede og lige frisurer til sig selv. Ved fester og arrangementer kan hun lide at have både vestlige og indiske outfits på. Hun bærer dem perfekt væk på grund af hendes slanke krop og kan stadig give de yngre skuespillerinder en konkurrence.

3. Kosthemmeligheder:

Trisha Krishnan Skønhedstips Kosthemmeligheder

Trisha har været en mentor for alle hendes fans, der har ønsket at følge hendes kostrutine. Først og fremmest for væsker drikker hun meget vand sammen med appelsin- og granatæblejuice. Hun kan godt lide at have grøn te, fordi den indeholder antioxidanter og undgår almindelig te og kaffe. Hun lever så meget af væske, fordi det holder den tidlige ældning væk.

Trisha indtager meget C -vitamin for et sundt liv og spiser en skål med frugt, der indeholder citroner, appelsiner og andre citrusfrugter. Disse holder hendes hud glødende, selv når hun er i 30’erne, og de er også årsagen til, at hendes syn forbliver stærkt i de kommende år.

Trisha understreger mest på sin morgenmad og spiser et tungt måltid fuld af parathas, æggekage, ostemasse osv. Det starter hendes dag, som giver megen energi og holder maven fuld i lang tid.

4. Fitnesshemmeligheder:

Trisha Krishnan Skønhedstips Fitnesshemmeligheder

Trisha understreger en masse øvelser. Hun er en fitnessfreak og kan ikke gå en dag uden sit normale træningsregime. Hun er først fan af frihåndsøvelser, der får hendes krop og arme til at stramme op. Yoga er også hendes favorit, fordi det beroliger hendes sind fra stresset ved hektiske skud og stimulerer hendes stofskifte, hvilket er en sund måde at reducere fedt på. Der er roller, som hun skal tage på, og roller, som hun skal tabe sig for, yoga er hendes bedste middel mod disse hyppige udsving. Trisha laver gerne cardio -øvelser, som holder hendes overkropsstyrke. Hun formår på en eller anden måde at træne hver dag på trods af at hun har et hektisk skema. Bortset fra dette elsker skuespilleren at dykke ned i vandet og svømme. Hun nyder så meget vand, at hun kunne tilbringe timer i poolen.