8 Bivirkninger af fedme

Verden er lige nu besat af fedme, hvor den pludselige ændring i tankegangen har fået folk til at tro, at der ikke er noget galt med at være overvægtig på et bestemt tidspunkt. en mor ville sige, at hun kunne lide, at hendes søn blev fodret godt og holdt sig sund, så at være tyk er bare hans barndoms ting. De unge siger, at det er den tid, hvor de kan spise alt, hvad de vil uden at have kropsproblemer, så hvorfor ikke få mest ud af det? I en moden alder siger folk, at halvdelen af ​​deres liv er gået i strenge regler, og de fortjener denne gang at være sig selv. Selvom fedme er et trendemne med meget begunstigede for og imod konflikter, her er nogle af de alvorlige farer, du kan opleve som en konsekvens af at være overvægtig.

bivirkninger af fedme

Inderlige problemer:

Nu har fedme alt at gøre med dit hjerte og dine hjerteproblemer. Den eneste flab, der kan ses, er i din ydre krop lige under hudlagene, der viser sig, og det er sådan, vi ved, at vi er fede. Men tager vi virkelig hensyn til de forskellige fedtlagre inde i de indre mekanismer i vores krop? Ofte har der været tilfælde, hvor de koronare blodkar vil blive sat under pres under ekstrem fedtophobning, eller hjertet ikke kan fortsætte sit normale rytmiske slag på grund af det overskydende fedttryk. Dette fører til manges hjerteproblemer, herunder det tydelige slagtilfælde.

Søvnløshedstilstand:

Du ville ikke rigtig have din søn til at være overvægtig, når du har hørt dette punkt. Der er et medicinsk udtryk kaldet søvnapnøen, hvor en person under hans eller hendes søvn falder forpustet eller automatisk afbryder hendes lufttilførsel til hendes lunger et øjeblik. Dette skyldes hovedsageligt den overskydende fedtophobning i og omkring vinden eller madrøret, der presser eller indsnævrer dem. Fedme er hovedsageligt viklet ind i denne situation.

Risikofyldt under graviditet:

Hvis du er gravid i øjeblikket, og din fedme er din ven lige nu, er chancerne stor for, at du kan risikere at miste din baby over ekstrem fedtophobning, når barnet i dit organ føler sig kvalt på grund af mindre ordentlig plads og mindre lufttilførsel. Dette er primært grunden til, at en gravid mor er ekspertrådgivning til at skære ned på overskydende fedt og andre kalorier end den foreskrevne mængde.

Levetid:

Det er bevist, at en person, der er overvægtig, automatisk ville trække et par år fra deres livline lige sådan. Fedme er et stort problem inden for organer, hvor enhver del af organet kan ophøre med at arbejde under fedtens pres og derfor tegner sig for en mindre livline.

Stigning i BP:

Læger siger, at mennesker med fedme eller overvægtsproblemer har større chancer for at have forhøjet blodtryk, hvilket ikke er noget, der er sundt for os. Højt blodtryk omtales ofte som den stille morder, da præ -symptomer ikke rigtig er deres ting. De angriber pludselig, hvilket resulterer i et frygtindgydende slagtilfælde eller hjerteanfald.

Kræftrisiko:

En ny undersøgelse udført viste, hvor overvægtige mennesker har større risiko for kræft end den ikke -fede flok. Normalt gemmer kræftcellerne sig i fedtet og viser ikke symptomer før det allersidste trin, når det bliver dominerende og alvorligt.

Diabetes:

Fedme er ofte relateret til diabetes, hvilket skyldes, at insulinudskillelsen på grund af det overskydende fedt kan falde. Nu ender et vaklende insulinproblem ofte i diabetes, hvor insulinproduktionen hæmmes af lav sekretion eller produktion. Det er hovedsageligt type 2 -diabetes, der rammer overvægtige.

Fertilitetsproblemer:

Dette er hovedsageligt relateret til kvinderne, hvor det gentagne gange er set, at en overvægtig kvinde tager flere forsøg og flere chancer for at blive gravid, end en ikke -overvægtig kvinde gør. Dette skyldes, at fedme også er ansvarlig for ændringer i hormonsekretioner, hvorfor graviditet kan være en smule problematisk scene for dem.