Dengue feber symptomer, årsager og forholdsregler

Dengue feber:

Dengue-feberen er kendt som breakbone-feber, der er en alvorlig virussygdom, der overføres ved bid af Aedes albopictus-myg. Det påføres i to former: denguefeber sammen med dengue hæmoragisk feber (DHF). Dengue feber er indtil videre alvorlig, men er ikke kernen i døden, mens blødning fra næsestart er en dødelig sygdom, der er vigtig for døden, hvis den ikke helbredes i tide.

Du skal vide, at Aedes Albopictus Mosquito kilde dengue såvel som dengue hæmoragisk feber. Den yngler i lille åbning, blomster plus planter krukker, bladaksler, ubrugelige dæk, ældre olietromler, drikkevandspotter fra dyr og muligvis i stillestående og alle vandopbevaringsbeholdere tæt på menneskelig bolig.

Forholdsregler er bedre end helbredelse! Dengue feber er en alvorlig viral lidelse, og for disse forholdsregler er must såvel som forbedret end at blive smittet. I dag bliver denguefeber feber, og det er nødvendigt at undgå denguefeber udover at håndtere denguevirus tidligere end dens dødelige indflydelse. Derfor har jeg i denne artikel givet dig nogle af de bedste forsigtighedstip til Dengue -feber.

Dengue feber symptomer

De myg, der spreder denguefeber, bider normalt i skumring og daggry, men kan bide når som helst i løbet af dagen, især indendørs, i skyggefulde områder, eller når vejret er grumset. I lande som Indien er der stadig nogle steder i landdistrikterne, hvor folk ikke er ordentligt uddannet i virussen. På grund af mangel på teknologi og forkert forbindelse til de udviklede byer ved disse underudviklede mennesker ikke engang, hvordan de skal opdage virussen. Nogle tror, ​​at næsten alle sygdomme har samme slags symptomer. På grund af manglende uddannelse om dette emne er de ikke engang i stand til at være forsigtige som os, og derfor er de de bedste ofre for denguefeber -virussen.

Dengue feber symptomer, årsager og forholdsregler:

Denne artikel omhandler, hvad der er hovedårsagerne og symptomerne på denguefeber, og hvilke forholdsregler du skal tage for at stoppe med at sprede denguefeber.

Symptomer på Dengue Feber:

Tegn på denguefeber varierer efter patientens alder, for eksempel spædbarn plus små børn får mæslingslignende udslæt ved høj feber, mens ældre børn sammen med voksne graver op

 • Mild sygdom.
 • Kropssmerter.
 • Mild feber.
 • Hovedpine og nogle gange grusom hovedpine.
 • Kropssmerter.
 • Træthed.
 • Løbende næse.
 • Hoste.
 • Appetit tab opkastning.
 • Endvidere kvalme ved siden af ​​feber.
 • Ved DHF -blødning sker der også stød.

Dengue feber Årsager:

Der er mange årsager bag forekomsten af ​​denguefeber. Her er nogle af de mest almindelige og mest almindelige årsager til denguefeber. De 10 bedste årsager til denguefeber er som følger:

1. Myggestik:

Blandt alle årsagerne til denguefeber, man kender, er denne den mest almindelige. Man kan let blive smittet med viruset af denguefeber, når en myg bider ham eller hende. Denguefeber -mygene bærer virussen i sig, og når de kommer i kontakt med din hud, indsætter de virussen i din blodbanen, og den spredes hurtigt og effektivt i hele kroppen. Dette er en af ​​de grundlæggende årsager til denguefeber. For at holde disse myg væk kan man anvende de forskellige anti-myg lotioner eller spray, der findes i butikkerne på deres krop. Dette vil sikre, at der ikke kommer myg i nærheden af ​​dig. Ifølge læger er virussen i luften i øjeblikket. Af denne grund anbefales det, at du er sikker og passer på dig selv.

2. Forurenet vand:

Man kan let fange en denguefeber ved at bruge forurenet og skadeligt vand. Der er visse områder, hvor du bør undgå at udføre husholdningsaktiviteter. Dette kan være en af ​​de vigtigste årsager til denguefeber. Du bliver nødt til at huske dette. Vedligeholdelse af et hygiejnisk miljø og udvikling af rene vaner holder dig også sikker og væk fra virussen. Forurenet vand er blevet klassificeret som en af ​​de mest skadelige og fremtrædende kilder til dette vand. Har du set vandkvaliteten i nogle beskidte søer, hvor hundredvis af myg strejfer rundt? Man skal aldrig bruge det. Dengue feber er et af de mest skadelige resultater af vandforurening.

3. Bor i udbrudsområder:

At rejse eller opholde sig i udbrud og beskidte områder kan være en af ​​hovedårsagerne til denguefeber. Det er områder, hvor ingen vil gå. For eksempel at bo i nærheden af ​​en beskidt dam eller bo i et beskidt kvarter, hvor folk ikke kan lide at gå, da disse områder er forurenet med forskellige typer vira og forurenende materialer, blandt hvilke man kan være kilden til denne viral feber. Dengue feber overføres temmelig let. Én ting er trist, men sandt, at det er en af ​​de hurtigste og let spredende viral feber, der nogensinde er opdaget.

4. Forkerte forholdsregler mod myggestik:

Nogle forholdsregler skal træffes for at forhindre spredning af virussen. Blandt alle disse forholdsregler er forebyggelse af myggestik temmelig normalt. Efter at en myg har bidt dig, forstyrres blodgennemstrømningen i din krop, da virusets forurenende elementer nu strømmer gennem din krop, hvilket kan føre til andre skadelige resultater, der kan variere fra udbrud til blodpropper.

5. Forudgående feber:

Man har stor chance for at blive smittet med denguefeber, hvis han eller hun har en svag fysisk tilstand, og status for immunsystemet ikke er korrekt. Hvis du har en fremherskende feber, er der stor sandsynlighed for, at du snart vil gå ned med denguefeber.

6. Svagt blodcirkulationssystem:

Ifølge mange videnskabelige undersøgelser er det bevist, at på grund af forkert blodcirkulation blev en række mennesker let smittet med denguefeber -virussen. Hvis der er forkert cirkulation af blod i hele kroppen, er der stor sandsynlighed for, at de kan blive inficeret med denne virus og gå ned med denguefeber. Det er virkelig skadeligt for mennesker og kan skade din krop internt med en massiv hastighed.

7. Kommer i kontakt med inficerede mennesker:

Hvis du kommer i kontakt med en person, der er blevet inficeret med denne virus, vil du sikkert også blive smittet med denguefeber -virussen. Blandt alle årsager til denguefeber er dette de mest sker, og næsten alle ved om dette. Derfor holder folk gerne på sikre afstande fra mennesker, der er inficeret med denne virus. En, der er blevet inficeret med den skadelige denguevirus, rådes til at blive indendørs. Dette vil gavne ham og andre også.

8. Gamle bildæk:

Tro det eller ej, men gamle bildæk er en af ​​de mest ignorerede årsager til denguefeber. Myggene kan lide at opholde sig og yngle i nærheden af ​​disse gamle foderstoffer, og det er sådan, de spredes så hurtigt. Myg, der promoverer denguevirus, har en tendens til at hænge sammen i slutningen af ​​dagen, og det er derfor, de samler alle bakterier og vira fra forskellige viruss donorer, der er inficerede mennesker og videre overfører den samme virus til andre mennesker. Det er sådan myggene fremmer i spredningen af ​​denne skadelige denguevirus.

9. Forkert foranstaltninger:

Fællesskabet bør tage de rette skridt og træffe nogle foranstaltninger for at stoppe spredningen af ​​denguevirus. Man kan let stoppe spredningen af ​​denne virus ved at ødelægge myggen. Hvis der er en ordentlig tilførsel af sollys fra moder natur, vil disse reder blive ødelagt automatisk uden dødelig hjælp. Disse kan påstås som en af ​​de typiske årsager til denguefeber.

Dengue feber vaccineprogrammer bør vedtages for at sætte en stopper for myggenes avlsprocedure. Dette vil i sidste ende stoppe spredningen af ​​virussen for godt.

10. Mindre bevidsthed om virussen:

Der er stadig mange mennesker, der ikke er godt klar over denguefeber -virussen. Denne mangel på uddannelse er en af ​​de mest sandsynlige årsager til denguefeber. Folk vedtager nogle dårlige og uhygiejniske vaner, der fører til spredning af virussen. Såsom at bruge et forurenende miljø til daglige aktiviteter og ikke tage initiativ til også at rense det.

Dengue Feber Forholdsregel:

Holdes væk fra mygbid; dette er den største forholdsregel ved siden af ​​denguefeber. Befolkningen formodes at tage efterfølgende nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at bekæmpe denguefeber tidligere, end den graver op i kroppen.

 • Hele de store vandtanke, der ligner dem i bygninger, skal have et enkelt stykke støbejern, strakt beslag. Der skal være en passende stige, så borgernes personale kan krybe og observere kampvognene med tilbagevendende intervaller. Det overskydende rør formodes at være begrænset af et net, der kan forblive væk fra myg.
 • Skift regelmæssigt vand i beholdere til drikkevand.
 • Opbevar ikke vand.
 • Undgå unødvendig kunstvanding.
 • Fold alle helt nye plastdæk.
 • Gør brug af myggenet for at undgå mygangreb.
 • Dæk alle beholdere korrekt til.
 • Behold huset, miljøet og den omgivende sanitet.
 • Behov ikke beholderlignende stof som dæk, flasker, kokosnøddeskaller osv. Skal bortskaffes på anden måde destrueres.
 • Ændre blomstervasevand en gang om ugen for at undgå yngling af myggen der.
 • Brug aerosoler plus mygspoler til at dræbe myg.
 • Brug kjoler i langærmet plus fuldt dækket tøj.
 • Vedligehold alle afløb godt vedligeholdt plus reparér alle kvælere.
 • Gør brug af myggarn om sengen, mens du sover.
 • Bloker alle defekte grunde.
 • Overfladeboringer skal vedligeholdes godt, så myg ikke bakker i lokaliteten.
 • Regnvand opsamles på terrasser/tage skal ryddes (mindst) en gang om ugen.
 • Alle beholdere, der opbevarer vand, skal være dækket af et tæt låg.
 • Vand springvand skal holdes tørt en gang om ugen.
 • Større forebyggelse af dengue er for det meste at eliminere ellers reducere mygvektoren for dengue.
 • Offentlig sprøjtning for myg er det næsten alle vigtige træk ved denne vektor.
 • Brug af larvicider som Abate® til statusvand er ekstra vellykket i den langsigtede bekæmpelse af myg.
 • For at undgå mygavl kan 2 spsk petroleum ellers sættes benzin i 100 liter inaktivt vand.