Eksem symptomer og årsager

Eksem, som også er kendt som dermatitis, er en type udbrud på huden, der ledsages af betændelse. Det er kløende, danner pletter og disse hududslæt er tilbagevendende. Oser, flager, tørhed og blødning er også kendetegn ved denne sygdom.

Eksem kan bryde ud som følge af at have behandlet astma eller KOL med allopatisk medicin eller behandling af andre hudsygdomme. Behandling af denne hudsygdom omfatter steroidcremer og antiseptiske fugtighedscreme. Eksem kan variere fra hududslæt til blærer. Det er mere smertefuldt og har en brændende fornemmelse end blot kløe. Eksem er forårsaget af en kombination af miljøfaktorer og genetiske faktorer. Der er forskellige faktorer og praksis, der er et must, hvis du har eksem, herunder badning en eller flere gange om dagen, modsat tro.

Eksem symptomer og årsager

Eksem symptomer og årsager:

Denne artikel uddanner dig om, hvad der er hovedårsagerne og symptomerne på eksemproblem.

Tegn og symptomer på eksem:

Ingen to mennesker kan have de nøjagtige symptomer på eksem, selvom det er sådan, du kan skelne mellem et normalt udslæt og eksem, og det er en kompleks kombinationssygdom, og dens symptomer omfatter.

1. Overdreven kløe:

Et simpelt problem som kløe kan vokse til at blive ekstremt problematisk for en sygdom som eksem. Den ukontrollerbare brændende fornemmelse og kløe gør det meget svært for et individ at kontrollere sig selv. Og kløe skrotter ofte flager og puss ud, hvilket forværrer den allerede vanskelige situation.

2. Rødme:

Ved et almindeligt udslæt bliver huden ikke rød på grund af det ekstra blod, der strømmer gennem karrene i det berørte område, men fra ridser eller en kemisk reaktion. Huden fremstår kornet og ujævn.

3. Udbrud:

Formationer af skorper og skorper er en del af eksem. Ofte er der udskillelse af puss eller en oozy væske overflade.

4. Misfarvninger:

Eksem forstyrrer produktionen af ​​melanin og andre pigmentproducerende stoffer. Dine kløende udslæt vil også blive ledsaget af misfarvning, hvis de placeres anderledes.

5. Hævelse:

Hævelse opstår efter at pusset oser og overflader sammen med kløe og misfarvning.

Nogle gange kan ridser bryde huden, hvilket gør den sårbar over for infektiøse patogener, der manifesterer sig i værtslegemet, hvilket øger chancerne for hudinfektioner og andre komplikationer. Hvert tilfælde af eksem er unikt. Det er bedst at spørge din læge til, hvordan du kan passe på din hud og forhindre den i at sprede sig. Kontakt en hudlæge for at få tjekket dit udslæt, om det passer ind i disse symptomer.

Vær også forsigtig med, at en anden rører ved dit berørte område, da det kan sprede sig fra de tørre flager eller pusset, der oser ud. Tag alle forholdsregler, når en anden renser din fiskeophobning og pletter af flager.

6. Oser eller skorper:

Oser eller skorper af huden er ret almindelig under eksem. Dette er et af de eksemsymptomer, som folk let kan genkende, om de lider af det eller ej. Dette symptom er almindeligt hos næsten alle mennesker.

7. Tør hud:

Huden vokser tør dag for dag, da man lider af eksem. Tør hud er et af de primære symptomer på eksem. Mens man lider af eksem, er hans eller hendes hud totalt beskadiget, og hudens overflade vokser i stykker.

8. Betændelse:

Blandt alle eksemsymptomer er den betændte hud en af ​​de mest almindelige. Næsten hver person, der har lidt af denne sygdom, har oplevet dette symptom. Hudbetændelse kan være virkelig svær at bære, og der bør tages nogle ordentlige skridt for at reducere betændelsen og kløen.

9. Mørkfarvede patches:

Mørke pletter begynder at dukke op på huden på grund af eksem. Hvis du leder efter eksemsymptomer, kan du bestemt ikke ignorere denne. Mørke farvepletter på huden under eksem er almindelige hos både mænd og kvinder.

10. Varierede symptomer:

Dette punkt kan også betegnes som andre symptomer. Der er stadig mange symptomer på eksem, som ikke er kendt af læger. Igen varierer symptomerne på denne særlige sygdom fra person til person.

Eksem Årsager:

Følgende er hovedårsagerne til eksem, som hjælper dig med at redde fra eksem. Selvom de nøjagtige årsager til eksem er ukendte, er her nogle af de mest synlige årsager bag forekomsten af ​​eksem.

1. Shampoo:

Nogle gange kan shampoo forårsage eksem. Der er nogle shampooer, der er skadelige kemikalier og kan skade din hud. Den samme slags shampoo kan også forårsage eksem. Blandt alle de eksemårsager, vi kender, er dette den mest forsømte. Folk prøver stadig og vil bruge de skadelige shampooer, der kan skade deres hud. Der findes mange organiske shampooer på markedet, som mangler sådanne skadelige kemiske indhold.

2. Boblebad:

Overdreven eksponering for sæbebobler kan udløse eksem. Denne særlige eksemårsag kan let forårsage betændelse i huden eller hævelse. Børn bør ikke udsættes for boblebad i en meget lille alder, da de flydende sæber, der bruges i denne type bade, indeholder skadeligt kemisk indhold.

3. Opvaskemiddel:

I nogle tilfælde så man, at opvaskevæsker forårsagede irritationer, hvilket yderligere førte til dannelse af eksem. Folk bør bruge billig og dårlig kvalitet opvaskemiddel, da det kan være en af ​​hovedårsagerne til eksem.

4. Kontakt med juice:

Man skal være meget forsigtig med, om han eller hun er allergisk over for enhver form for frugtsaft eller ej. Hvis du er allergisk over for en frugt og stadig spiser den eller kommer i kontakt med den, kan det forårsage eksem. Mange mennesker ved ikke om det, men dette er en af ​​de mest gyldige eksemårsager.

5. Genetik:

At bebrejde dine forældre og bedsteforældre i denne sag er fuldstændig berettiget. Engang kan årsagen til eksem være generne. Hvis din far eller mor havde eksem, er det ret indlysende, at du også vil lide af disse infektionssygdomme.

6. Dårligt miljø:

Hvis du bor i et usundt miljø, er det på tide, at du kommer derfra eller ændrer det, da uhygiejniske omgivelser kan være en af ​​de mest sandsynlige årsager til eksem.

7. Forudgående hudinfektion:

Hvis du allerede lider af en hudinfektion, så velsigner Gud dig, da du har flest chancer for at blive smittet med eksem.

8. Allergi:

Enhver form for allergi i kroppen kan øge spredningen af ​​eksemviruset i hele kroppen.

9. Forkert funktion af immunsystemet:

Nogle gange fungerer dit immunsystem forkert. Vi har tidligere diskuteret en række eksemårsager, men vi har ikke diskuteret noget om kroppens indre organer eller indre præstationer, som kan være en sandsynlig årsag til eksemet. Hvis man har et dårligt immunsystem, som ikke fungerer som det skal, så har denne person en god chance for at gå ned med denne sygdom.

10. Feber:

Feber kan også udløse eksemet. Feber er faktisk en af ​​de mest populære årsager til eksem i nogle lande.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80