Hjernekræft symptomer og årsager

Som du allerede skal vide, er hjernekræft faktisk en kræftvækst i hjernen. Uanset en tumors position har den evnen til at reproducere dem på en uhæmmet måde.

Som al kræft kan hjernekræft også være enten godartet eller ondartet. Mens godartet er den kræftform, der er begrænset til et bestemt sted, er den ondartede kræft den kræftform, der generelt elsker angreb og spreder sig til en ny del af kroppen.

Hjernekræft symptomer og årsager 2

Derfor, når en person lider af ondartet kræft, bliver det meget svært at fjerne kræftcellerne uden egentlig at skade den omgivende hjerne. Selvom hjernekræft ikke er særlig almindelig, er de ofte meget dødelige.

Gliom er den mest almindelige form for ondartet hjernekræft. Dette skyldes, når gliacellerne, der understøtter nervecellerne, bliver kræftfremkaldende. Glioma udgør mellem 50-60% af al hjernekræft hos både voksne og børn (godartet og ondartet). Medulloblastoma, Adenocarcinoma og sarcoma er også nogle af de andre former for hjernekræft.

Her i denne artikel giver vi en detaljeret forklaring om, hvad der er symptomerne og årsagerne til hjernekræft.

Årsager og symptomer på hjernekræft:

♦ Årsager til hjernekræft:

Ligesom de fleste kræftformer kendt for menneskeheden, er årsagerne til hjernekræft stadig ikke kendt. Hjernekræft, der stammer fra hjernen, kaldes primær hjernekræft, der spreder sig til de nærliggende dele af hjernen, mens kræft i hud, lunge, blodlegemer eller bryst kan metastasere til hjernen, hvilket kan føre til metastatisk hjernekræft. Nogle af årsagerne til hjernekræft er som følger: Eksponering for vinylchlorid, som er et kemikalie, der bruges til fremstilling af plast. Tidligere stråling til hovedet.

Immun:

Undertrykkelse, der skal tage medicin for at undertrykke immunsystemet (HIV/AIDS).

Alder:

Alder spiller en af ​​faktorerne for hjernekræft. Når man bliver ældre, stiger chancerne for at han lider af en kræft i hjernen. Dette anses for at være en af ​​de mest mulige årsager til hjernekræft. Selvom der er mulighed for at udvikle hjernekræftproblemer i næsten alle aldre, men de ældre er mere tilbøjelige til symptomer på hjernekræft.

Tidligere kræftformer:

Mennesker, der tidligere har haft en form for kræft, lider sandsynligvis.

Køn:

Hvis du skal vide, at mænd er mere tilbøjelige til at lide af hjernekræft end kvinder, men igen er det ikke sådan, at kvinder slet ikke vil lide af hjernekræft. Hvis en person udvikler nogle genetiske syndromer vedrørende hjernekræft, kan han let blive udsat for de forskellige symptomer på hjernekræft. Syndromer som Gorlin syndrom er en af ​​hovedårsagerne til forekomsten af ​​hjernekræft.

Genetiske betingelser for hjernekræft:

Genetiske tilstande spiller også en stor rolle i at forårsage kræft i hjernen.

Kropsstørrelse og træning:-

Hvis en person er overvægtig eller har et større kropsmasseindeks, har han større chance for at lide af hjernetumor end de mennesker, der har den nødvendige vægt eller kropsmasseindeks.

Andre årsager til hjernekræft:

Ifølge nogle eksperter kan det siges, at børn og mennesker i denne generation kan være mere tilbøjelige til tegn på hjernekræft. Der er en stor mulighed for, at disse mennesker går ned med symptomerne på hjernekræft, da de let bliver udsat for stråling fra brugen af ​​forskellig elektronik, såsom mobiltelefoner, iPods osv..

Tidligere strålebehandling- har du brugt en strålebehandling et par dage siden eller tidligere? Dette kan siges at være en af ​​årsagerne til hjernekræft. Hvis du har benyttet dig af en sådan behandling, så er der en god chance for, at du bliver ramt af de forskellige symptomer på hjernekræft.

♦ Symptomer på hjernekræft:

Symptomer er generelt de tegn, som patienterne lægger mærke til og diagnosticeres af en professionel for at forstå en sygdom. Symptomerne på hjernekræft omfatter –

Koordinationsproblemer

Svimmelhed

Følelsesløshed eller svaghed på en hvilken som helst side af kroppen

Problemer med øjnene:-

Hvis du står over for problemer med dine øjne, skal du helt sikkert se din læge. Det er vigtigt, fordi symptomerne i forbindelse med problemer med øjnene faktisk kan hjælpe med at diagnosticere hjernesvulsten tidligt. Øjerelaterede problemer såsom flydende former, syn, tab af synet eller et tunnelsyn kommer og går, men hjælper med påvisning af hjernekræft i den tidlige fase.

Ændringer i sanser, følelser, humør eller personlighed

Beslaglæggelser:

Anfald, også kendt som anfald, er et af de mest almindelige symptomer på hjernesvulst. Omkring 1 ud af 4 mennesker lider af anfald, når de først besøger en læge. Selvom et anfald kun kan være et ryk eller ryk i en hånd, kan det også påvirke hele kroppen. Der er også de anfald, der forårsager bevidstløshedsøjeblikke. Anfald kan kontrolleres med medicin mod epilepsi. Og hvis din hjernekræft behandles med succes, vil dine anfald muligvis helt forsvinde. Men i nogle tilfælde forbliver anfald, selv efter vellykket fjernelse af kræftceller i hjernen på grund af rester af arvæv i hjernen. Da anfald er skræmmende, er det altid klogt at konsultere en læge om epilepsi, for nogle gange er epilepsi ikke kun tegn på hjernekræft, men også andre dødelige sygdomme.

Forvirring eller koncentrationsbesvær. Hukommelsesproblemer er ret almindelige i tiden med hjernekræft. Dette er et af de mest almindelige symptomer på hjernekræft. Man vil blive udsat for alvorligt hukommelsestab sammen med mange andre lignende problemer som at glemme ansigter, navne osv., Når de lider af hjernekræft. Et af de mest almindelige problemer under kræft i hjernen er tendensen til at glemme ting, som du har lært eller husket for nylig. Folk finder dette symptom mest irriterende blandt alle symptomerne på hjernekræft.

Hovedpine:

Hovedpine er almindelig for næsten alle sygdomme. Men hvis hovedpine, at du har følgende symptomer, skal du helt sikkert konsultere en læge: –

1. Hvis du vågner med en meget dårlig hovedpine om morgenen for hver dag, der går.

2. Hvis du har meget hyppig hovedpine.

3. Hvis du for nylig er begyndt at få hovedpine, men aldrig har stået over for tidligere.

4. Hvis du får både hovedpine og sygdom sammen.

Omkring hver tredje af mennesker med kræft i hjernen har rapporteret at have hovedpine som et tidligt symptom. Hovedpinen kan blive værre eller måske endda langsomt blive bedre i løbet af dagen. Men arbejde som at bøje sig, nysen, hoste, råbe eller dyrke motion kan øge hovedpinen.

Spænding:

Nogle gange kan spænding øge spørgsmålet om hjernekræft. Hvis en person forbliver spændt næsten hele dagen, er der stor sandsynlighed for, at du vil blive påvirket af alle bivirkninger eller symptomer på hjernekræft. Hjernekræft er derfor meget udbredt blandt kontoransatte, der arbejder mere end 12 til 13 timer om dagen. Disse mennesker arbejder hårdt i hele deres kontorliv og beskæftiger sig med høje spændinger, som senere viser sig at være årsagerne til deres problem med hjernekræft.

Migræne:

Migræne er hovedpine, der kan udløses på grund af hjernekræft. Migræne er et af de vigtigste symptomer på hjernekræft og er en af ​​de ting, som folk let kan opdage, om de lider af hjernekræft eller ej. Der er tidspunkter, hvor folk ikke får migræneanfald, når de forventer dem. De vil snarere dukke op, og smerten vil ske på tidspunkter, hvor du ikke forventer dem. Hovedet vil have enorme smerter, og mennesker med alvorlige problemer med hovedpine vil også lide af synsproblemer.

Sygdom:

Dette er et andet almindeligt symptom på en sygdom. Følelse af kvalme og hikke er meget almindelig. Bortset fra kvalme er vejrtrækningsproblemer også almindelige symptomer på hjernekræft. Man vil møde næsten alle problemerne med hjernekræft, hvis han eller hun har en svag krop. Over det, hvis nogen har immunitetsproblemer på grund af et svagt immunitetssystem, vil symptomerne på enhver sygdom gøre mere skade på din krop. Dette er en af ​​de almindelige logikker vedrørende sygdom.

Døsighed:

Døsighed er et senere symptom på hjernekræft. Trykket inde i hovedet stiger, når tumoren vokser, og patienten kan have en tendens til at sove endnu oftere. Hvis det ikke behandles korrekt, kan det blive svært at vække patienten senere, og gradvist kan han blive bevidstløs.

Hjernekræft kan behandles, hvis det diagnosticeres på et tidligere stadium. Afhængigt af hjernetumorens type, størrelse og placering og også i betragtning af patientens helbred og alder, beslutter lægerne om, hvordan kræften skal behandles, det vil sige, om den skal fjernes kirurgisk eller strålebehandling og/eller kemoterapi eller hvis patienten muligvis har brug for en kombination af behandlinger. Der er også forskellige typer af hjernekræft, og alle har også forskellige behandlinger.

Hvis du lider af hjernetumor, skal du opgive håbet om dit liv i stedet kæmpe for det. Jo før du behandler det, jo længere lever du.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80