Top 20 årsager og symptomer på glaukom

Den anden førende årsag til blindhed, der styrer det optiske marked især i USA ifølge en undersøgelse, er blevet afsløret at være andet end glaukom. Hvis du er blevet fortalt om dit glaukom, der optræder, skal du betragte dig selv som en blandt de mange millioner glaukompatienter, der går ind på en optisk institution og kommer ud med en recept på glaukom.

For alle dem, der endnu ikke er bekendt med udtrykket, er glaukom en kompleks tilstand i syns- eller øjennerverne, som på grund af optisk nerveskade gradvist kan føre dig til blindhed, irreversibel i naturen. Dette er ikke dine enkle power ups og downs, der kan ændre sig med et enkelt linseskift, det inkluderer væsketryk i selve øjet, som skyldes en tilstand, og konsekvenserne er synstab.

glaukom

Dette problem, når det blev yderligere dissekeret, afslørede, at vores øjne indeholder en mini spec kaldet ‘forreste kammer’ lige foran vores øjne, hvorigennem væsker kommer og går. Disse væsker er kendt for at fugte de nærliggende væv. Når glaukom virker op, bliver denne væskestrøm indsnævret, dvs. mindre i mængde end hvad den burde. Dette resulterer i en opbygning af mere og mere væske bag specen, hvilket skaber et unødvendigt tryk, der skaber glaukom.

Der er hovedsageligt to store sektioner, som glaukom kan opdeles i. Åben vinkel og lukket vinkelglaukom. Åben vinkelglaukom, også kaldet kronisk glaukom, er en underdanig type, hvor den forbliver på undertonerne, der langsomt skrider frem. Denne type er normalt ubemærket og svær at opdage, medmindre det sidste hit sker, dvs. synstab. I tilfælde af lukket vinkel eller akut glaukom tvinger smerterne og det slørede syn en til at gå til en øjenkontrol, hvilket betyder, at behandlingen øjeblikkeligt får tilstanden til at vende, mens der stadig er tid.

Så er der andre sektioner som pigmentært glaukom, hvor navnet taler for sig selv og lavspændingsglaukom, hvor selvom væsketrykket er konstant, kan optiske nerver på grund af overfølsomhed blive beskadiget.

Årsager og symptomer på glaukom:

Denne artikel fortæller om, hvad der er glaukomsymptomer og årsager, som er nyttige ved dette problem.

Årsager til glaukom:

Der er dog nogle faktorer, der er ansvarlige for at forårsage glaukom.

1. Væsketryk:

Den første mulighed som diskuteret før tilhører væsketrykket, hvor vores øjne lige imellem iris og hornhinde har en spec kaldet ‘forreste kammer’, hvorigennem en vis mængde væske strømmer ud og nærer og fugter de nærliggende væv. Når denne væskestrøm bliver begrænset eller mindskes, forårsager obstruktionen et trykopbygning, da væskerne fortsat hober sig op og forårsager glaukom.

2. Iris -problem:

Ofte kan der til tider være en defekt eller forstyrrelse med iris i vores øjne, som får iris til at stikke frem selv og blokere den spec, der er til stede mellem den og hornhinden. Denne blokering resulterer derefter i en trykopbygning. Dette er en af ​​hovedårsagerne til glaukomproblem.

3. Alder:

Når du har krydset din mid-life, der er på vej ind i 50’erne, er der en stærk mulighed for, at du kan komme ned med glaukom, som er en almindelig sygdom, hvis muligheder vokser med alderen. Hele 85% af britiske og amerikanske borgere i deres modne alder er blevet diagnosticeret med glaukom. Dette kan bebrejdes ineffektivitet af de optiske organer og nerver på grund af voksende alder.

4. Pigmentering:

Vores iris er elevernes farvegiver, hvilket gør pigmentering til et must i iris. Ofte har lægen bemærket, at disse pigmenter, der fås i små fraktioner og specifikationer, blokerer dræningssystemet eller specen, der forårsager begrænsning af korrekt væskestrøm. Kraftig fysisk aktivitet eller stærkt optisk tryk kan være en årsag til denne tilfældige pigmentbevægelse.

5. Kortsigtethed:

Åben vinkelglaukom er en stærk mulighed, hvis du lider af nærsynethed eller nærsynethed. Det er derfor, det ofte anmodes om og anbefales at gå til rutinemæssige øjenundersøgelser, da dette hvilende gen måske begynder at virke en dag og ikke giver plads til en ordentlig kur. Da den er kronisk og svær at opdage, vil dette helt sikkert forårsage et synstab.

6. Arvelighed:

Ofte kan man til tider kun bebrejde de tidligere gener og DNA’er, der flyder gennem hendes krop, hvis de opdages med glaukom. Som mange andre sygdomme er glaukom også baseret på familiehistorie. Hvis du har en stor liste over bedstefædre, der lider af DrDeramus, er der stor sandsynlighed for, at du fortsætter familiens arv.

7. Dræning af øjensnævler:

Dette er en af ​​de mest populære årsager til glaukom. Dræningen af ​​øjet indsnævrer forårsager glaukom med vinkellukning. Øjet indsnævres bliver blokeret, og der kan være synstab på grund af denne blokering i øjnene. Drænvinklen kan være lukket af, og det vil gøre din tilstand farlig. En, der allerede lider af alvorlige øjenproblemer, er mere tilbøjelig til at blive ramt af glaukom. Symptomerne på akut vinkelglaukom omfatter generelt alvorlige øjenpine sammen med kvalme og endda søvnvandring. Medmindre du går og ser en professionel øjenklinik, vil du opleve det pludselige tab af syn og midlertidig blindhed, meningsløshed. DrDeramus kan gøre dit liv elendigt.

8. Højt øget tryk:

Højt øget tryk fører nogle gange til glaukom. Hvis du lægger for stort tryk på øjnene, kan dette resultere i glaukom eller midlertidigt synstab. Øjnene er en af ​​de vigtigste dele af vores krop, og det er øjnene, der hjælper os med at se verden omkring os. Du kan løse dette problem ved at give øjnene passende hvile og sove lidt mere i løbet af de dage, hvor du oplever alvorlig øjenproblemer. Hvis du bruger et brille til syn, skal du tjekke din øjenstyrke og holde din brillestyrke på punkt.

9. Overfølsom optisk nerve:

Har du nogensinde tænkt over dette. Ja, det er virkelig. Man kan møde optisk nerve forårsaget lavspændt glaukom, som også er en af ​​de mange typer glaukom og en farlig. En dårlig kendsgerning om denne type glaukom er, at selv nogle eksperter ikke helt kan finde ud af at stoppe denne glaukom. Det er totalt forvirrende. Det kan ske, selvom øjnene ikke er under tryk. Selv når øjentrykket er normalt, kan synsnerven stadig ske. Det betyder, at dine synsnerver er lidt overfølsomme.

Blodkarrene kan også være kontamineret med åreforkalkning, som yderligere tilføres til synsnerven. Dette er en af ​​de mange årsager til glaukom, der er forårsaget på grund af synsnervens følsomhed. Man kan løse dette problem ved at besøge en professionel øjenlæge og kan også foretage nogle ændringer i hans/hendes kost og inkludere fødevarer, der er gode for øjnene, f.eks. Visse fiskeproteiner er virkelig gode for øjnene.

10. Forringelse af den optiske nerve:

Blandt de mange årsager til glaukom er denne temmelig populær. Når synsnerverne er beskadiget kraftigt, er det, når du oplever glaukomsymptomer. Dette er et af de mest almindelige symptomer på glaukom og kan ikke rettes let. Du bliver nødt til at tage nogle øjendråber og endda nogle lægemidler til at reparere din nuværende øjensygdom.

Synsnerven er virkelig skånsom og kan let blive beskadiget. Derfor bliver du nødt til at sørge for, at der bliver taget ordentlig pleje af øjnene, og synsnerven bør blive beskadiget længere end den allerede er.

11. Ubehag:

DrDeramus er en gradvis proces og påvirker dig ikke inden for måneder efter, at det er sket, men det, der giver det væk, kan være en lille ændring i din øjenkraft eller en form for ubehag, som kan være meget dødelig, hvis den ikke behandles. Mange gange tages et lille magtskifte ikke alvorligt, hvilket får glaukom til at ekspandere frit.

Tegn og symptomer på glaukom:

Men før dette kan handle op, er der visse symptomer, som kan hjælpe dig med at få en tidlig kur, før synstab er den eneste konsekvens. Nogle af de almindelige tegn symptomer på at bedømme glaukom er angivet nedenfor.

1. Smerter:

I tilfælde af akut glaukom kan en stikkende smerte, der længe vedvarer, være et fingerpeg. Det er derfor lukket vinkelglaukom er bedre, da de hyppige lægebesøg med smerten stiger, hvilket sikrer, at handlen bliver taget hånd om. Denne øjenpine kan primært tiltrække midten af ​​øjet.

2. Synskraft:

Med gradvis glaukom kommer slørhed i synet. Dette kan endda være i form af power shift eller power change, som kan gøre visionen rystet og uklar. Dette er et af de største symptomer på glaukomproblem.

3. Rødme:

Med de ubehageligheder, der føltes i øjet, ville en af ​​de vigtigste fysiske ændringer i øjet være, at den fik en lyserød nuance. Dette sker til tider på grund af træthed, hvorfor vente på en langvarig reaktion. Hvis rødmen vedvarer på anden eller tredje dag, skal du tjekke.

4. Halo -formation:

Irisen er til stede i midten af ​​eleven, og det er herfra, der kan se ud til at opstå en underlig hvid glorie, der flyder lige foran dine øjne, mens dine øjne udsætter sig for lys. Dette kan være en kortvarig aftale eller mere end det.

5. Kvalme og opkastning:

Et andet symptom på det kan være en konstant nagende kvalmende følelse.

6. Sløret syn:

Dette er et af de mest almindelige symptomer på glaukom. Du vil se tingene anderledes, når du lider af disse sygdomme. Det kan være i dit blod, og dette kan også føre til alvorlige problemer med øjenstyrken. Det er bedre, at du går og får dig tjekket på en læge. Man kan let stå over for glaukom forårsaget synsproblemer, hvis de allerede har øjenstyrke og allerede bruger briller. I mange tilfælde blev det set, at mennesker, der forsømte dette særlige symptom, der gik på kanten og oplevede skadelige øjenproblemer, der forårsagede midlertidigt synstab. De regnbuefarvede cirkler omkring skarpt lys er også et velkendt symptom på glaukom, som er forbundet med sløret syn.

Der var tilfælde, hvor sløret syn var ansvarlig for nogle ulykker. Man kan ikke bare løbe fra dette symptom. Det er virkelig almindeligt for mennesker, der lider af glaukom.

7. Hoved- og øjenpine:

Sammen med slørede øjne er der et andet problem med øjnene, som er øjensmerter. Smerterne i øjet konturer og den smerte, man oplever, mens man fokuserer på alt, kombineres ofte med en form for hovedpine. Denne smerte er hovedet og øjnene er et af de vigtigste symptomer på glaukom. Sammen med mange synsproblemer kan man også opleve enorm smerte i den hvide del af øjnene. Vær forsigtig hele tiden og vær på vagt. Det er på tide, at du besøger en læge.

Disse smerter i hoved og øjne forsvinder ikke let, og du bliver nødt til at tage nogle ordentlige foranstaltninger for at lindre dig selv fra denne smerte. Hovedpinen er virkelig server og kan gøre dig ekstremt syg Folk med øjenproblemer kender smerterne bag øjnene og hovedpine.

8. Syntab:

Dette er endnu et symptom på glaukom forbundet med øjnene. Pludselig synstab er et af de mest almindelige symptomer på glaukom. Blandt alle glaukomsymptomer sker denne mest, og folk er virkelig trætte af dette. De fleste mennesker oplever problemer med synstab, som kan være virkelig skadelige. Antag, at hvis du kører bil og pludselig står over for problemer med synstab, vil scenariet være totalt brutalt.

9. Pletter:

At se sport foran objekter, der ikke er der, er et af de mest almindelige symptomer på glaukom. Personer med øjenproblemer kender dette problem. Hvis ikke glaukom, har de oplevet dette problem, hvis de har en høj øjenstyrke. Antag, at du ser en film, og pludselig kommer der et sted eller en prik, men den findes faktisk ikke. Dette kan være en indikation på, at du lider af glaukom. Det er på tide, at du går til en professionel øjenlæge, der vil give dig tilstrækkelige tip til øjnene og give dig medicin og behandlinger til behandling af glaukom.

Ovenstående var nogle af de bedste symptomer og årsager til glaukom. Disse er de mest almindelige, og en, der har glaukomproblemer, vil helt sikkert finde dem sande og relevante. Der kan også være nogle andre symptomer, men de ovenfor diskuterede er de mest kendte.