9 legjobb szakállvitamin, amelyek elősegítik az arc haj növekedését

Nem szabad vakon bíznunk a szakállvitaminokban, ha azt gondoljuk, hogy segíthetnek szakállunknak egyik napról a másikra növekedni, vagy betölthetik a szakállunkban lévő szőrtelen foltokat, mivel ezek nem varázslatos termékek. A szakállszőrnövekedéshez szükséges vitaminok jelenleg a legjobb alternatívák a természetes szakállnövekedés elősegítésére az arcunkon. Nincs mellékhatásuk, és természetes táplálékot nyújtanak arcszőrünknek a szükséges tápanyagokon keresztül.

A legjobb szakállas vitaminok:

Ő a 9 legjobb szakállas vitamin, amelyek elősegítik az arcszőr növekedését,

1. Vita szakáll arcszőrzet támogató formula:

Vita szakáll arcszőrzet támogató formula

Mivel az iparág első néhány szakállvitamin -márkája közé tartozik, a Vita szakáll így az egyik legjobb szakállvitamin. Ez a szakállnövelő multivitamin D3 -vitamint és cinket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a hajhullást. De közben szabályozza a szakállad alatti bőr faggyútermelését, hogy elkerülje a pattanásokat. Nincsenek GMO -adalékanyagok vagy mesterséges trágyázó összetevők a vastagabb hajhoz.

2. Új haj:

Haj új

A Hair Anew viszonylag új márka a szakállvitamin iparban. Összetétele hatalmas mennyiségű biotint tartalmaz 5000 mcg -enként minden kapszulában. Ez azt jelenti, hogy ha a biotinhiány miatt hajhullás vagy gyenge haja vagy vékony haja van, akkor a Hair Anew feltölti szakállszőrét a pro -biotin összetételével. Ezt a terméket független laboratóriumi tesztnek vetették alá, így biztos lehet benne, hogy az arcra nem kerül toxin vagy nehézfém. Így a Hair Anew az egyik legjobb vitamin a szakállnövekedéshez.

3. Vimulti szakállnövekedés és hajhullás:

Vimulti szakállnövekedés és hajhullás

Vimulti szintén viszonylag tapasztalt szereplő a piacon. Összetétele magas biotin tartalmú, gyümölcskivonatokból, antioxidánsokból, indiai egresből vagy amlából és egy titkos formulából, amelyet nem mutatott be a piacnak. A biotin elősegíti a haj növekedését és vastagságát, míg az antioxidánsok és gyümölcskivonatok gazdagítják a bőrt alapvető tápanyagokkal, és erősítik a hajhagymák gyökereit is. Az Amla öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Míg ez a titkos formula segítette a szakállnövekedés legjobb multivitaminjaként.

4. Beard Grow XL:

Szakáll nő XL

A Beard Grow XL szintén új belépő a piacon, de már népszerű multivitaminná vált a szakállnövekedésben. Ez elsősorban a komplex összetételének köszönhető, amely biotint, A-, C-, E -vitamint és rengeteg B -vitamin -változatot tartalmaz, különösen a B12 -vitamint. A vitaminok fenntartják a tökéletes bőr állapotát a haj növekedéséhez, míg a B -vitaminok és a biotin elősegítik a gyors hajnövekedést. Ezenkívül zsurló kivonatot is tartalmaz, amely biztosítja az arcbőr folyékony szabályozását. Metil -szulfonil -metánt (MSM) is tartalmaz, amely arról a varázslatos képességéről szól, hogy gyorsan nő a haj, miközben biztosítja a haj minőségét és vastagságát..

5. Chuck Essentials Bearded Man multivitamin:

Chuck Essentials Bearded Man multivitamin

A szakállnövekedést elősegítő vitaminok szinte mindegyike agresszíven árazott a piacon, mivel viszonylag új a szépségápolási iparban. Ennek ellenére határozottan nehéz költséghatékonyabb alternatívát találni, mint a Chuck Essentials multivitamin. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és biotinnal, amelyek elengedhetetlenek a vastag és egészséges haj növekedéséhez. Omega-3-at és folsavat is tartalmaz, amelyek segítenek a természetes hajnövekedésben, és megtisztítják a bosszantó foltokat az arcodon.

6. Wild Willies szakállnövekedési kiegészítés férfiaknak:

Wild Willies szakállnövekedési kiegészítés férfiaknak

A szakállnövekedést elősegítő összes többi vitaminhoz hasonlóan ez is minden alapvető vitamint, ásványi anyagot, biotint, gyümölcskivonatot, antioxidánsokat stb. Tartalmaz. a legkedveltebb szakállvitamin a fiatalok körében, a legjobb vásárlói véleményekkel és értékelésekkel.

7. Virilitas:

Virilitas

Az egyik, ha a fontos tényezők annak meghatározásában, hogy milyen vitaminok segítik a szakáll növekedését, azok a hatások, amelyeket a termék a használati időn belül megmutat. Ez a termék sok biotint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, de egyedivé teszi az értelmetlen gyors eredményeket, amelyek a használat után 1-2 héten belül megjelennek.

8. Beardilizer arcszőrzet és szakállnövelő komplex férfiaknak:

Beardilizer arcszőrzet és szakállnövesztő komplex férfiaknak

Ez az új belépő a szakállvitaminok piacán szintén többnyire hasonló elemeket tartalmaz, például biotint, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, vitaminokat stb..

9. Sima viking haj & Szakállnövekedési támogatás:

Sima viking haj & amp; Szakállnövekedés támogatása

Elsősorban nagy mennyiségben tartalmaz biotint 5000 mcg-ben, számos B-vitamin változatot, L-ciszteint, PABA-t és kolint. Már tudja, hogy a biotin és a B-vitamin vastagsággal elősegíti a haj növekedését, de ettől eltekintve az L-cisztein egy aminosav, amely alapvetően a fehérje végeredménye. Tehát ez az aminosav építőelemként segít az erős, vastag szakállszőrben. Míg a kolin folsav, ez megerősíti a szőrtüszőket, és megakadályozza a töredezést vagy durvaságot.

Így talán észrevette, hogy a szépségápolási termékek modern találmánya szakállvitaminok formájában fontos szerepet játszik a szakállnövekedés fokozásában, valamint a vastagság és a gyökér erősségének fenntartásában. Azonban nem minden szakállvitamin megbízható; a szakállvitamin kiválasztása előtt meg kell győződnie arról, hogy a szakállvitamin olyan alapvető elemeket tartalmaz, mint a biotin, vitaminok, ásványi anyagok, gyümölcskivonatok, antioxidánsok stb..