9 népszerű szakállviasz márka a növekedéshez és a simításhoz

A szakáll növesztése nagyon fárasztó és irritáló lehet. Ez elsősorban a növekedéshez szükséges idő, a haj vastagsága, a haj gyengesége, a bőr elősegítése stb..

Ebben a fázisban ezért szakállvágót használ szakállának ápolására. Van egy kezdeti szakasz, amikor a szakáll csak rendetlennek tűnik, mert a hajhossz nem elegendő a hajformázáshoz. Végül a szakáll olyan méretűre nő, hogy elkezdheti vágni és stílusosítani olyan modern termékek használatával, mint a szakállviasz.

A szakállszőr viasz úgy működik, mint az arcszőrzet kondicionáló, lágyítja a vad hajfürtöket és zavaros arcszőrzet növekedést.

Szakállas viasz használatához:

  • Először fel kell melegítenie használható hőmérsékletre, majd vegye a kezére, majd óvatosan dörzsölje át a kezét a szakállszőrön.
  • Ha durva szakállszőrét lágy állapotba szeretné hozni, ismételje meg ezt az eljárást 2-3 alkalommal.

A szakálllágyítás legújabb és legjobb szakállviaszmárkái:

Az alábbiakban a Top 9 szakállviasz található.

1. Stache Bomb Stache Wax:

Szakáll viasz

Stache Bomb A Stache Wax alapvetően finom méhviaszból készül, gyönyörű fenyőillatú aromába csomagolva, amelyet általában citrus illatúnak tartanak. Ez a szakállviasz a legpuhább a konzisztencia tekintetében a piacon. De nem adja meg azt a „csomósodott” textúrát, amelyet a legtöbb viasz ad. Ez a márka csak 6-7 év óta van a piacon, de egyedisége és a szakállának természetes megjelenése miatt az egyik legnépszerűbb márka lett.

2. Őszinte Amish eredeti szakállviasz:

Ez a szakállviasz teljesen organikus, mivel természetes. A Honest Amish’s Original Beard Wax a második legnépszerűbb szakállviasz India márka, először a Can You Handlebar márka. Ez a márka viszonylag kicsit drágább, de jó ár -érték arányt nyújt. Minden természetes összetevőből készül. Széles körben elhíresült gyors eredményeiről, amelyek látványos szakállnövekedést és megfelelő karbantartást mutatnak. Ez a viasz nagy kondicionáló hatással van az arcszőrzet tüszőire is.

3. Fuzz Worthy professzor szakállas méhviasza:

A Fuzz Worthy professzor szakállviasza rendkívül puha szakállviasz a méhviasz alapjának köszönhetően. Ez a szakállviasz kizárólag egy tasmániai növényfajból származik, majd különböző olajokkal, például ricinusolajjal, olívaolajjal és jojobaolajjal kombinálva tökéletes szakállápolást biztosít az Ön számára.

Ez a szakállviasz nem teszi a szakállát szilárd betonformává, mint minden szokásos szakállviasz; Ehelyett szabályozza az arcszőrzet érdességét és szárazságát a megfelelő kondicionáló eljárással.

4. Tudja -e kezelni a másodlagos bajuszviaszt:

A legjobb szakállviasz India a Can You Handlebar márka másodlagos bajuszviasza. Ez a márka rendkívül híres a minőségről és a látszólagos eredményekről. A hírnevét ellenőrizheti a különböző webhelyek pozitív véleményein keresztül. A Shea vaj, kókuszolaj, lanolin, E -vitamin, méhviasz, ricinusolaj stb. Által nyújtott kombinált előnyöket biztosítja számodra. Szilárdan összetartja a szakállszőrt. Lényege friss és fiatalító. Mindezek a tulajdonságok teszik valószínűleg a világ legjobb szakállviaszává.

5. Fisticuffs szivarkeverék erős tartású bajuszviasz:

Ez a márka elsősorban a csodálatos illat miatt népszerű, amely szivar és vanília keveréke. Ez a szakállviasz könnyű állagú, ezért csak világos szakállú szakállra alkalmas. Egyáltalán nem nyújt viaszos vagy nehéz érzést. A keverék formula teafaolajból és számos más jelentős olajból áll, amelyek megakadályozzák a szakállal kapcsolatos problémákat. Ezenkívül egyedülálló összetevője a vazelin, amely előnyös az arcbőr hidratálásában.

6. Vad Willies bajuszviasz:

A bajusz és szakállviasz a Wild Willies -től nagyon hatékony a lehető legjobb arcszőrzet -formázásban. Fenyőgyanta -tartalma miatt fantasztikus képessége van a szakállszőr hosszú távú szilárd tartására. Ha kezelhetetlen rendetlen szakálla van, akkor ez a legjobb megoldás az Ön számára. Ez a szakállviasz aromás fenyő- és cédrus illatot tartalmaz.

7. Beardo szakáll és bajuszviasz:

Egy másik indiai szakállápolási márka, a Beardo az egyik legnépszerűbb viaszmárka Indiában. A Beardo szakállviasz számos jelentős olaj előnyeivel rendelkezik, mint például olívaolaj, ricinus stb. Alapja talán a legegyszerűbb. Hosszan tartó, kielégítő hatással van az arcszőrzet karbantartására és növekedésére. A Beardo Wax híres arról, hogy táplálja a szakállszőr tüszőit.

8. A Szakállas Goon nevetségesen erős szakálla & Kormány Bajuszviasz:

Ez az egyedülálló szakállviasz egész nap kontroll alatt tartja minden durva szakállát, még akkor is, ha csak egyszer alkalmazza reggel. Csak egyszeri alkalmazás hosszú ideig megőrzi a szakáll stílusos és határozott megjelenését. A természetes kivonatokból és illóolajokból álló megoldás erős és tartós tartást biztosít. Könnyen puhítja a szakállát és megkönnyíti a stílusát.

9. USTRAA Mooch Styling Wax:

Az Ustraa szakállviasz egy szakállápoló termék, amely hosszan tartó stílust kölcsönöz szakállának. Neve a szakáll alternatív kifejezéséből származik, amely „Mooch”. Méhviaszt tartalmaz, amely sima és száraz szakállát simává és ragyogóbbá teszi. A viasz nem tartalmaz veszélyes vegyi anyagokat, például paraffint, mesterséges festékeket, SLS -t stb. Minden felhasznált összetevő természetes. Különböző illóolajokból áll, amelyek megakadályozzák a hajhullást és a károsodást. Ezenkívül hidratálja az arcbőrt. Az illat is elbűvölő és tartós.

Így már láthatta, mennyire fontos a szakállviasz a szakáll ápolása és karbantartása szempontjából. Meg kell azonban győződnie arról, hogy a megfelelő szakállviaszt választja, mert csak bizonyos márkák kínálnak minőségi termékeket. Ezért meg kell győződnie arról, hogy a márka minden természetes összetevőt, illóolajat stb. Kínál a termékében káros vegyszerek vagy mesterséges színezékek nélkül.