Hasznos és legjobb szakállnövekedési tippek

A szakáll szinte minden ember álma. Ezt a szabványos megjelenés óta évek óta végzik. A főiskolától a felnőttekig a szakáll fontos volt a férfiak számára, hogy megkapják ezt a lenyűgöző megjelenést. Ennélfogva széles körben felmerült kérdés, hogyan kell szakállat nevelni. A tény azonban az, hogy a férfiak a kívánt alakban vagy stílusban nőhetnek szakállra. De nem minden férfi képes a szakáll növesztésére, ami növeli annak esélyét, hogy különböző dolgokat használjon, amelyek segíthetnek a szakáll növekedésében.

Hasznos és legjobb szakállnövekedési tippek

Tippek a szakállnövekedés fokozásához:

Íme néhány tipp a szakállnövekedéshez, amelyek segítenek a természetes növekedésben.

1. A hámlás és az arctisztítás folyamata:

A szakáll gyorsabb növekedésének első lépése a hámlás. Győződjön meg róla, hogy hetente egyszer hámlasztja a bőrét. Szerezzen be egy tisztítószert, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti az új haj növekedését. Kipróbálhatja a bőr hámozására szolgáló fátylat is, amelynek 10–30 percig a bőrön kell maradnia. Ettől eltekintve az arcbőrét is tisztán és tisztán kell tartania. Ehhez egyszerűen használjon forró vizet más tisztítószerekkel, például arclemosóval együtt. Győződjön meg róla, hogy naponta legalább kétszer, éjjel -nappal tisztítsa meg a bőrt. Minél tisztább maradna a bőre, annál nagyobb lenne a növekedése.

2. Készüljön fel a növekedési folyamatra:

Ha azt keresi, hogyan termesztheti szakállát természetesen, akkor mentálisan is fel kell készülnie rá. A folyamat nem egy vagy két napig tart; egy hónapba telik, mire megkapja a kívánt szakállat. Ebben az időszakban a haj alatti bőr is viszkethet, és időnként karcolhatja. Ehelyett bármilyen krém vagy krém használatával megkeresheti a módját, hogy csökkentse az irritációt. Ezenkívül időbe telik, hogy kitöltse azokat a foltokat a bőrön, amelyekért nyugodtnak kell lennie. Az ingerültség és a borotválkozás határozottan nem jó választás, ha azt keresi, hogyan lehet gyorsabban és vastagabban növeszteni a szakállát..

3. Használjon krémeket és krémeket, és vigyázzon az arc hajára:

Igen, számos krém és testápoló kapható a piacon a szakállnövekedés növelése érdekében. Mindazonáltal erősen ajánlott az eukaliptuszt tartalmazó krém és krém. Segítik a szakáll gyors növekedését. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy kitépte a bőrét, vagy ápolja száraz bőrét, hogy hidratált maradjon. Minél telítettebb a bőre, annál nagyobb az esélye a haj növekedésére. Ezzel együtt vigyázzon a benőtt szőrre, mivel ezek akadályoznák a szakáll növekedését az egyenletességgel.

4. Fejlessz ki néhány egészséges szokást:

Ha a szakállnövekedés fokozását keresi, van néhány egészséges szokás is, amelyeket ki kell alakítani a természetes szakállnövekedéshez. Kezelje a stressz szintjét, folytassa a gyakorlatokat, gyakoroljon olyan pozíciókat, amelyek növelik a vérkeringést az arc felé, megfelelő alvást biztosítanak, stb. Fogyasszon biotinban, B -vitaminban és fehérjékben gazdag élelmiszereket és kiegészítőket. Használjon ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó gyümölcsöket és zöldségeket ömlesztve, és egyéb összetevőket, például diót, tojást, halat, húst, babot, papayát, citromot, napraforgómagot, Brüsszelt, csírát, spenótot, lenmagot, avokádót, ananászt stb. haj növekedése az arcon.

5. Vágja le a szakállát, ahogy nőni kezd:

Miközben azon gondolkodunk, hogyan lehet szakállát gyorsabban növeszteni, fontos a szakáll vágása is. Fejlessze ki a szokását, hogy nyírja vagy formázza bajusz segítségével. Ha azonban túl hosszú szakállat keres, hagyja, hogy közel 4-6 hétig nőjön, mielőtt levágja. Ilyen helyzetben 4–6 hét elteltével vágja le a szakállát, amikor a csúcsra nőtt. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy tiszta és higiénikus szerszámokkal vágjon. Vágja le a szakállát olyan alakban vagy típusban, amelyre nőni szeretne. Ügyeljen arra, hogy az első hónapban ne érintse meg a szakállát, mert ez csökkentheti a szakáll növekedését. A szakáll levágása vastagabbá teszi azt is mítosz, ezért ügyeljen arra, hogy nyírja le a szakállát, ha azt vágni kell.

6. A szakáll karbantartása:

Amikor a szakáll végre megnőtt, a feladata nem egyszerűen itt ér véget. Meg kell tanulnia, hogyan kell karbantartani a szakállát, amikor úgy nőtt, ahogy szeretné. Ehhez megfelelően meg kell tisztítani a szakállt és az alatta lévő bőrt. Használhat szakállatisztítókat, géleket, samponokat, balzsamokat stb. Is, amelyek a piacon kaphatók, kifejezetten a szakáll tisztítására. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy rendszeres időközönként vágja le, hogy megfelelő alakú legyen. Kerülje a rendszeres szappanok vagy arclemosók használatát a szakállára, mert ez durva szakállhoz vezethet. Választhat olyan szakállstílust is, amely különböző formákba vágható, miközben hagyja, hogy a vágás után növekedjen.

7. Maradjon távol a szakállnövelés mítoszaitól és csalásaitól:

Miközben a szakállnövelés legjobb módjának keresésével kezdené, különféle mítoszokkal találkozik. Számos trükköt kínálnak, hogy gyorsan nőjön a vastag és hosszú szakáll, de nem minden módszer hatékony. Ettől eltekintve számos olyan kiegészítő áll rendelkezésre a piacon, amelyek elősegítik a szakáll növekedését. Győződjön meg róla, hogy megkapja az orvos ajánlását, mielőtt egyet keres. Azt is javasoljuk, hogy számos olajat és spray -t használjon, ami szintén nagy kudarc lehet. Tehát győződjön meg arról, hogy nem hisz a mítoszokban, és keressen tényeket.

Ezért mindig ajánlott követni a szakáll természetes módon történő növekedését. A táplálkozás, a megfelelő étrend, a gyakorlatok stb biztosan megadja a szakáll megjelenését. Ezenkívül, mielőtt elkezdené a termesztési folyamatot, döntse el, milyen megjelenésben szeretne megjelenni, ami alapján le kell vágnia a szakállát, és elő kell segítenie annak növekedését..