Nagy szakáll: 15 stílusos férfi hosszú szakáll stílus 2021

Akár mindenki egyetért vele, akár nem – a szakállstílusokat mindig klasszikus férfias megjelenésnek tekintik. Stílusosak és jóképűek, és időtlenek a divatvilágban. Nálunk a teljes és hosszú szakáll stílusok keresik a változást, azoknak a férfiaknak, akik merészkednének megjelenésükben és éles megjelenésükben pompázni. Ezek mind férfiasak, dögösek és szexiek; aki nem akar lendületesen kinézni ezekben a lenyűgözőben?

Ez a teljes és hosszú szakállstílusok listája kötelező minden érdeklődő számára.

A 15 legjobb teljes és nagy szakáll megjelenés férfiaknak:

Az alábbiakban a Top 15 stílusú hosszú, nagy és teljes szakáll látható,

1. Bandholz szakáll:

hosszú szakáll stílusok

Ezt a stílust eredetileg Eric Bandholz, a híres szakálltermék -márka, a „Beard brand” alapítója fejlesztette ki. Ez az egyik olyan stílus, amely hosszú, valamint vastag szakáll. Ehhez a stílushoz először hagynia kell, hogy a szakáll folyamatosan nőjön, és a körmérete olyan mértékben érje el, hogy megáll. Ez a növekedés átlagosan körülbelül 6 hónapot vesz igénybe. Ezt követően végre le kell vágnia a hatalmas szakállát az arc formájának megfelelően, azaz háromszög, ha az arca háromszögű az állkapcsánál, gyémánt, ovális stb..

2. Borotvaélszakáll:

hosszú szakáll

Ez az egyik leggyakrabban követett nagyszakáll -stílus 2018 -ban. Ebben a stílusban is hagynia kell, hogy szakálla a maximális hosszúságra és szélességre nőjön anélkül, hogy nyírná, csak megfelelően, szépen és tisztán tartva. Ha már kifogyott, most végre meg kell vágnia, de a széleit kivéve. A széleket vágás nélkül, természetes vad formában kell tartani, ezért ezt a szakállot borotvaélű szakállnak nevezik.

3. Rövid teljes szakáll:

nagy teljes szakáll stílus

Nem szigorú szabály, hogy a teljes szakállstílusoknak csak stílusnyilatkozatnak kell lenniük. Még a rövid, teljes szakáll is egyformán stílusosnak és férfiasnak tűnhet. Ebben a telt szakáll-stílusban hagynia kell, hogy szakálla közepesen hosszúra nőjön, ami elegendő lehet ahhoz, hogy rövidebb változatba vágja, anélkül, hogy egyenetlensége lenne. Ez a szakáll is bajusszal jár, de azt is megfelelően meg kell vágni, hogy kiegészítse a szakállát.

4. Fonott hosszú szakáll:

Fonott hosszú szakállú férfiak

A szakáll legegyedibb stílusa a fonott hosszú szakáll. Ehhez a stílushoz azonban igazán hosszú szakállra és sima szakállszőrre van szüksége. Ha a szakállas haja minden rendetlen és durva, akkor a fonat stílus nem lehetséges. Általában ez a stílus megfelel a hosszú hajú férfiaknak, ezért ezt a hosszú haj és szakáll egyik stílusának nevezhetjük.

5. Jól ápolt hosszú szakáll:

hosszú szakáll stílus 2020

A teljesen kifésült hosszú hajú szakáll stílusokkal ellentétben ez a stílus inkább arra összpontosít, hogy állandóan az ápolt, közepes hosszú szakáll fenntartására összpontosítson. Mindössze annyit kell tennie, hogy hagyja, hogy szakálla felnőjön egy -két hónapra, de a növekedéssel együtt meg kell adnia megfelelő formáját, és minőségi ápolási termékekkel kell fenntartania..

6. Holland vagy régi holland szakáll:

férfi hosszú szakáll stílusok

A hagyományos időkben ritkán látni holland férfit, akinek hosszú szakálla volt, mivel nem engedték, hogy nagy szakálluk nőjön. De egy bizonyos idő alatt; A holland férfiak szakállat kezdtek növeszteni, amely vízszintesen és függőlegesen is terjedt. De soha nem növesztenek bajuszt szakállal. Ennek eredményeképpen mára ez lett a védjegye a holland megjelenésnek, ezért a szakállát holland szakállnak hívják.

7. Viking / harcos szakáll:

legjobb hosszú szakáll stílusok

Ez a stílus hasonlít a fonott szakáll stílusára. Ebben a stílusban a szakáll a szokásos módon indul, míg tovább két fonatba kötve olyan megjelenést kölcsönöz, mint egy viking vagy egy ősi harcos. Ez az egyik hosszú szakállú haj.

8. Extra hosszú fehér teljes szakáll:

hosszú szakáll formák

A tépett szakáll mindig fantasztikusan néz ki, de még jobbnak tűnhet, ha extra hosszú formába növesztjük. Minél hosszabb a szakállszőr, annál teljesebb lesz a megjelenés, és ha innovatív módon fésülöd, elképesztő megjelenést hozhatsz létre. Ebben a szakáll stílusban a szakáll funky -ja kissé magasabbra emelhető, ha puszta fehér színt ad, és bajusszal kíséri a dolgokat. Ez a stílus leginkább a természetes fehér szakállú idős férfiak számára alkalmas. Így néha láthatja, hogy az idős férfiaknak hosszú hajuk és szakálluk van, fehér és szakálluk rendkívül hosszú.

9. A főnök szakálla:

hosszú szakáll

A The Boss stílusú szakáll elérhető a fakó szakállrá növő, elhalványuló szájjal. Le kell vágnia a szakállának égési sérüléseinek külső részeit. Ez a hosszú szakáll legegyszerűbb stílusa, és mégis maximális figyelmet igényel.

10. Extra hosszú kecskeszakáll:

nagy szakáll stílusok

Az extra hosszú kecskeszakáll csodálatos stílus, és szokatlan mérete miatt figyelmet igényel. Bár nem minden férfi tarthat extra hosszú kecskeszakállot, azok a férfiak, akik képesek rá, elfogadják ezt a megjelenést úgy, hogy hagyják, hogy kecskeszakálluk a szokásos méreténél hosszabbra nőjön. Miután kinőtte a normál méretet, egy kicsit meg kell vágni, hogy egyenletes formát kapjon. Ez a stílus jobban illik a hosszabb arcú, szürke vagy szőke hajú férfiakhoz. Ez tehát a hosszú arc egyik szakállstílusának nevezhető.

11. Halvány szakáll:

hosszú szakáll minták

Ez a stílus a nevét az oldalvégekről kapta, amelyek simán elhalványulnak. Ez a szakáll stílus viszonylag rövidebb, de fantasztikus vastag megjelenést kölcsönöz a szakállának. Növelheti ezt a szakállát úgy, hogy hagyja, hogy az oldalsó borotvák belehaljanak a központi szakállába, amelynek elöl nézve négyzet alakúnak kell lennie. Hagynia kell, hogy a szakáll körülbelül 3 hüvelykre nőjön az állán. Ezután vágja le lapos vonalban a vége felé. Fokozhatja megjelenését a kormány formájú bajuszával.

12. Garibaldi szakáll:

hosszú szakállvágások

Ez a stílus leginkább a Bandholz szakáll stílusához hasonlít. Engednie kell, hogy szakálla 5-6 hónapig nyírás nélkül nőjön és hosszúságú legyen. De ebben a stílusban az egyetlen különbség az, hogy a szakállát csak kör alakban kell vágnia, és semmilyen más formát nem, függetlenül az arc alakjától.

13. Bush és Coif szakáll:

új hosszú szakáll stílus

Ez egy durva szakáll stílus. Sokkal vadabbnak tűnik, mint a legtöbb szakáll. Ez a szakáll stílus tüskés hajvágáshoz illik. A kesztyűt bele kell halványítania a központi szakállba. Hagyja, hogy a szakáll közepes méretűre nőjön, majd gömb alakúvá formálja. De ne feledje, hogy ne vágja egyenletesen a hajat, mert ennek a szakállnak a lényege az egyenetlen csillogó haj.

14. Hosszú és hullámos szakáll:

hosszú szakállvágási stílusok

Ha szerencséje van, és természetes hullámos haja van a szakállában, ez a tökéletes stílus az Ön számára. A szakáll hosszának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy egyenesen fésülve megérintse az alsó nyakat. Fűszerezheti ezt a szakállstílust más színárnyalat megadásával.

15. Két tónusú hosszú szakáll:

hosszú, stílusos szakáll

Ebben a hosszú szakállú stílusban a szakáll két színben van színezve, hogy elképesztő kontrasztot nyújtson. Többnyire ez a stílus egy extra hosszú kecskeszakállban készül, amint a fenti képen látható, míg más hosszú szakállban is. A színek együtt használhatók: fekete -fehér, arany -fehér, narancs és barna, stb.

A férfi szakálla az egyik alapvető szempont a stílus és a férfiasság megjelenésében. Ezért különös figyelmet kell fordítania szakállának stílusára és karbantartására. A szakáll stílusai különböznek a haj hossza, alakja tekintetében; szín, stb. ahol a hosszú szakáll nagyon népszerű manapság. Különféle stílusú hosszú szakállokat tarthat fenn igényei szerint.