A legjobb 18 különböző típusú szandál képekkel

A szandál mindig a legnehezebb választás volt, és ez sok mindentől függ, például a lábad méretétől, cégétől, modelljétől, színétől stb. Nos, ha nem tudod megváltoztatni a lábad, akkor cseréld le a szandálodat. Igen, a szandál drasztikusan meghatározhatja és megváltoztathatja személyiségét. Hányan tudjuk, hogy különböző típusú szandálok kaphatók a piacon. De tudjuk -e, melyiket vegyük fel? Melyik szandálfajtában pompáznak a magas vagy alacsony magasságú hölgyek? Melyik típusú szandált kell viselnie a vékony vagy nehéz lányoknak?

Szóval, ne aggódjon. Biztos vagyok benne, hogy mindezek után összezavarodtak. Tekintse meg a 18 legjobb szandáltípust képekkel, amelyek teljes képet adnak a szandálról. Ez a bejegyzés olyan lesz, mint egy gyors szandál útmutató minden hölgynek. Gondoskodtunk arról, hogy felsoroljuk a legújabb divatos szandálokat.

Különböző szandáltípusok fotókkal:

Keressük meg itt az említett új modellszandálokat olyan képekkel, amelyek megváltoztathatják megjelenését.

1. Fa szandál:

Fa szandál

Ezek a legújabb szandálok, amelyek egy ideje népszerűek lettek. Ezek az új stílusú szandálok fából készültek, ami valójában tartós és kemény anyag. Hasonló a farmerhez. Víz- és porállóak. Az itteni egyszerű, csavar nélkül. Különböző méretekben és modellekben is kaphatók, amelyek hosszú ideig tartanak.

2. Tatami szandál:

Tatami szandál

A másik legkedveltebb női kollekció a tatami szandál. Maximális kényelmet nyújt és lapos sarkú. Többnyire csatban vannak, és kényelmesen ülnek a lábadon, hogy megfeleljenek a különböző méreteknek. Többnyire barna színűek és feketék is.

3. Bőr szandál:

Bőr szandál

A bőr szandál drága, de nagyon sokáig tart. Sokféle modellben, mintában és méretben kaphatók. Ez a fajta új szandál nőknek nagyon szépnek tűnik a lábakon. A bőrről ismert, hogy kényelmet nyújt a saroknak és az ujjaknak. Könnyűek is.

4. Kötél szandál:

Kötél szandál

A kötélszandál egy másik elegáns szandál, amely egyedi megjelenésű, és a lába köré tekercselt kötélfűzővel van keresztezve. Kényelmes viselet, és ritkán lehet találni. Ennek az alján nincs gumi, és többnyire kézzel készített. Állítható és nagyon régóta használatban van.

5. Fémes szandál:

Fémes szandál

A fémes szandál a legjobb és szép szandál, bár költsége általában magas. Ezen stílusos szandálok között színválasztékot találhat, és különböző mintákban és méretekben kapható. Széles körben megtalálhatók az online áruházakban, és csatdal vagy anélkül is kaphatók. Némelyikük lapos, míg mások meggyógyultak.

6. Wedge női szandál:

Wedge női szandál

Az ék női szandálok általában magas sarkúak, és fekete kombinációban vannak. Általában rövid ruhákkal vagy mini szoknyákkal dolgoznak. Csatoltak, és némi gyakorlásra van szükségük, mielőtt kényelmesen viselheti őket és körbejárhatja őket.

7. Lapos szandál:

Lapos szandál

A lapos szandál a leggyakoribb és legkényelmesebb szandál. Ezek könnyen beszerezhetők és viszonylag olcsók. Csattal érkeznek, és számos színben kaphatók. Gyönyörűen néznek ki a lábakon, és rengeteg méretet és mintát kínálnak.

8. Gumi szandál:

Gumi szandál

Ezek a gumiszandálok új divatszandálok. Kényelmesen használhatók és időállóak. Könnyen tisztíthatók vízzel és száríthatók a napon, hogy eltávolítsák a szagot vagy a szennyeződést. Ez a típusú szandál lányoknak ideális hosszú használatra, a csat pedig további kényelmet és illeszkedést kínál.

9. Csipke cipő:

Csipke cipő

Ez a stílusos szandál a leggyakoribb és valószínűleg a legrégebbi cipő. Egyszerűek és fűzővel vannak ellátva. Ez a cipős stílus sokféle nyomatban és stílusban kapható. Manapság meglehetősen gyakoriak a virágos vagy flitteres csipke cipők, amelyek a cipő méretének megfelelő méretben és mintában kaphatók.

10. Cica sarka:

Cica sarka

Ez a legújabb szandál a divatban félig hivatalos és félig party cipő. Enyhe faragott sarkuk van, ami nagyon jó formát ad a lábának. Színek és minták hatalmas választékában is megtalálhatók. Valójában ezek a legkisebb és legkényelmesebb sarkú cipők, és egy kis sarokkal egészítik ki a megjelenést.

11. Tipp lábujj szandál:

Tipp lábujj szandál

Ez a különleges szandál teljesen formális. Teljesen hegyes elülső részük van, ami nagyon elegánsnak tűnik. Többnyire matt felületű. Ez nagyon elegánsnak és minimalistanak tűnik. Tökéletes a hivatalos találkozókhoz, és gyönyörűen néz ki különböző színekben. Csattal vagy anélkül érkeznek.

12. Gladiátorok:

Gladiátorok

A gladiátor szandál hosszú szandál. Különböző mintákban és mintákban kapható. Különböző évszakokban is számos alkalommal viselhetők. A legjobban akkor néznek ki, ha egy darabbal és rövid ruhákkal viselik. Így teljes mértékben fitogtathatja gladiátorait és lábát. Jöhetnek sarokkal vagy lapos mintával. A lapos minták a leggyakoribbak. Ha új, elegáns szandált szeretne választani, akkor ezeket válassza.

13. Flip Flop:

Strand papucs

Ezek a legkényelmesebb és legszebb szandálok. Ezeket a ruhákat viseljük otthonunkban naponta. Színek és minták széles választékában kaphatók. Tehát gyönyörű színe és mintája miatt ez a papucs könnyen viselhető kint. Láttam, hogy sokan utazgatás közben pompáznak ezeken a papucsokon. Ez a hűvös szandál is nagyon kényelmes és tökéletes a mindennapi viselethez. Ezek lapos és sarkos mintázatban is megtalálhatók. Továbbá ez meglehetősen olcsó. Könnyen megtalálhatók a helyi üzletekben. Vásároljon egy jó márkától, és biztosan sokáig fog tartani.

14. Síkágyas:

Síkágyas

Ez a 90 -es évek szandálja, amely most új szandálként tér vissza a visszatérési módra. Gyermekkorunkban mindannyian elég sokáig hordtuk és pompáztuk őket. Különböző stílusú síkágyas szandálok léteznek. A rendelkezésre álló lehetőségek közül könnyen választhat. Ezt a fajta szandált és a nevüket egykor gyakran hallották, és divatos szandálokat választottak.

15. Stiletto:

Gyilok

Ezek a magas sarkú szandálok. Elég magas és vékony sarkuk van. Ezek a tökéletes modell típusú szandálok. Elég elegánsnak és modellszerűnek tűnnek. Ezek tökéletesek koktélpartikhoz, randevú estekhez és még a divatparádé típusú partikhoz is. Jelenleg sokféle színben és nyomatban kaphatók. De a sima egyszínű színek tűnnek a legjobban.

16. Szivattyúk:

Szivattyúk

A szivattyúk más elegáns szandálok. Ezek a szivattyúk mostanában hullámot keltettek. Ezek sima, egyszínű szandálok, egészen sarkúak. Ez a sarok 2-3 hüvelyk méretű. Tökéletes formai viselet az Ön hivatalos öltönyéhez, és többnyire fekete színűek, hogy megfelelő professzionális megjelenést biztosítsanak.

17. Sling hátsó szandál:

Sling Back szandál

Ez a szandál stílus nagyon hasonlít a szivattyúkra. De elég magas sarkuk van, mint akár 2 hüvelykben. Lekerekített vagy hegyes lábujjaik vannak. De a hátsó rész nincs lefedve. Teljesen nyitva van. Ezek a szandálok meglehetősen gyakoriak a bulikban, és nagyon gyakran láthatók Indiában. Ez az egyszerű típusú szandál lányoknak egy másik népszerű választás a sok közül.

18. Mary Jane Cipő:

Mary Jane Cipő

Ezek az iskolai cipők amerikai neve. Enyhén lekerekített homlokzattal vannak lezárva. Ezekben a szandálokban egy heveder található, amely segít a cipő helyén tartásában. Maximális védelmet nyújtanak a sarkadnak és megvédik a portól.

Tehát a különböző szandálokról volt szó. Könnyen megtalálhatja őket különböző árakon és különböző helyeken, legyen az online vagy offline. Arra inspiráltak, hogy stílusosan és lenyűgözően nézzenek ki, miközben megfelelően illeszkednek a ruháidhoz. Néhány közülük egyszerű és divatos, míg mások, mint a tűsarkú, némi gyakorlatot igényelnek a kényelmes sétáláshoz.