15 Kortárs és modern fekvőszék

A fekvőszékek tökéletesek az ellazuláshoz az irodában töltött stresszes nap után. Ezek a székek döntik a háttámlát, és felhúzzák a lábtámaszt is, hogy testét laposan és pihenve tarthassa.

A fotel a tökéletes szék a rendszeres pihenéshez. Segít a stressz megfelelő eltávolításában. Jó formatervezéssel rendelkezik, amely kényelmet nyújt az egész testnek. Az Ön igényeinek megfelelően és a költségvetése szerint is jó gyűjteményt kap a nyugágyból.

Egyszerű és legjobb fekvőszékek:

Itt egyszer említettük a legnépszerűbb fekvőtámasz székeket, amelyek közül az igényeinek megfelelően választhat a legjobban.

1. Ragasztott bőr fotel:

fekvő székek

Ez az együléses szék; Szerezze be ezt a rendkívül hűvös és kényelmes, csúcskategóriás, ragasztott bőrből készült, túltöltött fekvőtámasz széket a pihenésre. A szék párnázott kartámasszal rendelkezik, amely rendkívül puha. A lábszár nyújtható, így könnyebben tarthatja lábát és pihenhet. Kézi zárószerkezettel rendelkezik. A nappaliban ez a szék a legjobb választás.

2. Szövet fekvő szék:

Szövet fekvő szék

Ez a királyi kinézetű szövet fekvő szék még kis házakba is tökéletes, mivel helytakarékosnak tekinthető. A szék mechanizmusa felhúzza a lábtámaszt egy gomb elforgatásával. A szék alacsonyan fekszik, hogy segítsen pihenni és pihenni.

3. Fekete bőr nyugágyak:

Fekete bőr fotel

Ez az egyik legjobb fekvő szék, mivel tiszta bőrből készül, és így csúcsminőségű. A fekete fekvőszék lábszárai vannak, és ez segít abban, hogy a szék ne illeszkedjen a padlóhoz. A szék egyszerű mintája nagyon elegáns. Ez a szék csak beltérben használható. Ehhez a székhez 120 kg terhelést ajánlott.

4. Fekvő szék székkel:

Fekvő szék székkel

A lábtámaszhoz választhat még egy fekvőtámaszt, amelyhez külön széklet jár. A fekvőszéknek nincs felhúzható lábtámasza. Ez további széket ad, amelyet máshol is használhat. Kiterjesztheti a lábát a pihenéshez. Ez vigaszt nyújt az idős embereknek; segít levezetni a szervezetből származó stresszt.

5. Stressz nélküli nyugtató szék:

Stressz nélküli nyugtató szék

Ez a kör alakú állvánnyal ellátott fekvőfotel nagyon ergonomikus kialakítású. A bőr fekvőszék bőséges helyet biztosít a fejtámlának, valamint letisztult és egyszerű lábtámaszt. A lábtámasz felhúzódik, és jól pihentetheti a testét.

6. Power Recliner szék:

Power Recliner szék

Ezek a támasztószékek nagyon modernek és kifinomultak. A székek távirányítóval működtethetők. Az elektromos fekvőszék úgy néz ki, mint egy normál kanapé, teljes párnázott kerettel. A szék befelé dől és teljes pihenést biztosít. A választott szín szerint választhat, például fekete, krém vagy barna.

7. Elnöki szék:

Elnöki fotel szék

Ez a vintage kinézetű fekvő szék acélgyöngyökkel van kitűzve. A kárpitozott bőr nagyon elnöki hangulatot kölcsönöz. Szerezze be ezt a fekvőtámaszt irodájába vagy otthonába, és fontosnak tűnik.

8. pohártartó szék:

Pohártartó fekvő szék

Ez is gyerekeknek való. Itt a fekvőszék rejtett pohártartóval rendelkezik a kartámasz alatt. Felhúzhatja a kartámaszt, hogy felfedje a pohártartót. Ez a legjobb filmnézéshez stb. Pattogatott kukoricával az oldalán.

9. Electric Riser Recliner szék:

Elektromos emelő fekvő szék

Szerezd meg ezt a kettős használatú fekvőtámasz széket, amely felszállóként is szolgál. Az anyagból készült, emelkedő fekvő szék erős fémvázsal és állvánnyal rendelkezik. Ez segít leesni a székről. A szék előre emelkedik, hogy ferde kilátást biztosítson.

10. Zero Gravity Recliner szék:

Zero Gravity Reclicer szék

Ennek a fekvőszéknek a mottója a lazítás. Úgy tűnik, hogy a szék nulla gravitációra mozog, felfelé és hátra mozdul. Pihenhet és pihentetheti testét a széken, és jól alhat benne. Ezzel a székkel súlytalannak és energikusnak fogja érezni magát, ez az úgynevezett stresszoldó nyugágy. Az olvasás vagy a tévénézés pozícióját is kezelheti. A fejtámlát is beállíthatja. Szép választás akkumulátoros székekben.

11. Modern fekvőszék:

Modern fotel

Ez a modern lakásokhoz készült, élénk színekkel és mintákkal. Ez a kifinomult, modern fekvőszék egyszerű vonalakkal és görbékkel rendelkezik. A bőr kárpit tökéletes az élénk színekkel. Ez a modern életmódszékhez tartozik, és a fiatalok körében is népszerű.

12. Padlószék:

Padlószék szék

Ezek a padlószékek sokkal kevesebb helyet foglalnak el, mint a hagyományos fekvőtámaszos székek. A padlószékeknek nincs állványuk és kartámaszuk. A forgatható, összecsukható fekvőfotel műbőrből készült.

13. Lounge Recliner szék:

Társalgó Fekvőszék

Ez az egyszerű és vékony fekvő szék tökéletes a szabadban. A szék nem foglal sok helyet, és vékony. A szék lounge stílusa kiválóan alkalmas arra, hogy felemelje a lábát, és pihentesse a hátát.

14. Fekvőágyas szék:

Fekvőágyas szék

Itt van egy előnyös fekvőszék, amely ágyként is használható. A fotel nagyjából egyenes vonalban dönthető. Ezután ágyneműt és párnát adhat hozzá, hogy segítsen aludni, mint egy csecsemő.

15. Kis fekvőhely:

Kis fekvő szék

Ezek a kis fekvőtámaszos székek kényelmet nyújtanak egy nagy fekvőtámaszos széknek, de helyet takarítanak meg a kisebb otthonokban. A fekvőszék magas lábakkal rendelkezik, és ez vékony választássá teszi otthonát. Szerezze be ezeket szövetből vagy akár bőrből. Egy olyan személy, aki szereti az egyszerű életet, és kényelmet igényel kis helyen, akkor ez a jó választás a nyugágyakban. A modern funkciók és formatervezések jól mutatnak a nappaliban. Könnyen nyújthatja a lábát.

A nyugágyak bőrből, szőrből vagy akár szövetből készülnek. Választhat kézi vagy távirányítóval. Próbáljon ki egy egyedi fekvőtámasz széket az Ön igényei szerint, mint például a nagy hely, jó lehetőségeket kaphat, és kis helyhez a kis fekvőtámasz székek széles választéka közül választhat. Kipróbálhatja a gyönyörű széket a költségvetésében is.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.