Top 10 koreai szépség titka

Világszerte a koreai nők hibátlan szépségükről, tiszta bőrükről és ragyogó arcszínükről ismertek. A nők minden kultúrából irigykednek, és erős vágyuk is van, hogy olyan bőrt szerezzenek, mint a koreai, amely mentes a bőrproblémáktól. Kutatások szerint sok koreai szépség sok könyvében ki is öntötte szépségtitkainak babját. A koreaihoz hasonló bőr elérése azonban nem sütemény, és odaadást és erőfeszítést igényel.

Koreai szépség titkai 2

A helyes iránymutatás érdekében ez az útmutató tele van hatékony és jól áttekintett koreai szépségtitokkal, amelyek segítenek egy nagy lépés előrehaladásában. A következő az, hogy válasszon ki 3-4 ötlet kombinációját, és rutinszerűen kövesse azokat. Egy dolgot kell itt megjegyezni, hogy a koreai bőr szintén a fejlett bőrtermékek eredménye, ami a gyorsan változó technológia eredménye. Ha többet szeretne megtudni erről a szempontról, olvassa tovább ezt a listát a Korán szépség titkairól a fehérebb bőrért-

1. Méz alkalmazása napi rendben:

A koreaiak nyers és szűretlen mézet alkalmaznak az arcra, mint alapvető maszkot szépségük fokozására. Ezt csak 5 percig kell tartani, majd krémetisztítóval le kell mosni. Ez elősegíti a bőr táplálását. Ezenkívül segít a bőr hidratálásában, és puhává és rugalmassá teszi. Ez egy egyszerű és megfizethető folyamat, amelyet naponta kell követni.

2. A háromlépcsős napi rutin:

A koreai titkok és rutinok között gyönyörű megjelenésük megőrzése érdekében feltétlenül kötelező tisztítani, tonizálni és hidratálni a csúcsminőségű termékek használatával. Valójában a hidratálás után a koreaiak bőrszérumot használnak, valamint a negyedik lépést. Extra táplálékot ad a bőrnek, és egészséges és ragyogó marad.

3. A hidratálás jelentősége:

A koreaiak szerint a sok egészséges folyadék fogyasztása elősegíti a bőr ragyogását és belső hidratáltságát. Eltávolítja a bőrből a méreganyagokat, szennyeződéseket és baktériumokat, és jól megfiatalítja és revitalizálja a bőrt. Általában azzal kezdik a napjukat, hogy megisznak egy pohár sima vizet, és kora reggel hideg vizet is öntenek az arcra. A hidratálás érdekében étkezéseik tele vannak gyümölcsökkel és zöldségekkel, és alacsony a nátriumbevitel erre a célra.

4. Az arcpakolások rendszeres használata:

A koreaiak sok bőrápolási terméket használnak, amelyeket országukon belül különféle csúcsmárkák gyártanak. Az egyik bőrápoló termék, amelyben teljesen hisznek, az arcmaszkok és csomagok. Minden koreai nő kétféle maszkot használ- tisztító és tápláló. Segít nekik felfrissíteni az arcot és csökkenteni a puffadtságot. Még nagyon hisznek a házi maszkokban is, különösen azokban, amelyek mézből és tojásfehérjéből készülnek. A Koreában elterjedt maszkok egyike a selyemhernyó -gubóporból készült maszk.

5. A szépségalvás fontossága:

A koreaiak és a világ minden tájáról érkező szakemberek szerint körülbelül 6-8 óra alvás fontos a bőr szépségének megőrzéséhez. Ezt az egyetlen titkot az asszonyok teljesen elhiszik az országban. Látható volt, hogy az alvás megfiatalítja a bőrsejteket, eltávolítja az elhalt hámréteget és ragyogó bőrt kölcsönöz.

6. Bőrápolási cikkek használata:

A koreaiaknak számos bőrápolási termékük van, amelyeket minden nap használnak, hogy a bőr hibátlan és problémamentes legyen.

7. Arcgyakorlatok:

Egy egyszerű és nagyon gyakori arcgyakorlat, amelyet minden koreai nő követ, a „Ma Me Mi Mo Mu” megismétlése, amely segíti az arc és az ajak izmait, és élesíti a vonásokat. A mély légzés egy másik gyakori gyakorlat, amelyet a jó bőr érdekében követnek.

8. Kevesebb smink:

A legtöbb koreai nő hisz a természetes szépségben, és így kevesebb sminket alkalmaz, mint más nők szerte a világon.

9. Szemkrém használata:

A jó minőségű szemkrém, amelyet minden nap a szem alatt használnak, a koreai szépség egyik titka.

10. Éjszakai krém előny:

A gyönyörű bőr érdekében elengedhetetlen egy jó márkájú éjszakai krém alkalmazása. Segít lezárni a bőr nedvességét egész éjszaka. Biztosan frissen és gyönyörűen ébred fel.

Itt felsorolunk még néhány koreai szépségtippet az arc számára:

  • Gőzmasszázs: A koreai nők esküsznek az arcmasszázsra, és az ilyen masszázsoktól függenek harmatos arcszínüktől. Dél -Korea minden sarkában vannak arcmasszázs bőrklinikák, amelyek nagyon megfizethetőek. Egy másik lehetőség, hogy arcát körkörös mozdulatokkal masszírozza a homlokától, arccsontjától, arcától és állától. Kipróbálhat egy olajos tisztítószert az extra ragyogáshoz.
  • Forró vízzel átitatott mosogatórongy: Szeretne megszabadulni a ráncoktól és késleltetni az öregedés jeleit? A következőket teheti – Használjon forró vízben áztatott mosogatórongyot, és óvatosan hámlasztja és tisztítsa meg az arcát.
  • Homályosság a tökéletességhez: Próbálja ki elmosási technikájukat, ami titkos trükk a nem kívánt foltok elrejtésére. Az aláírt koreai termékek nagyon könnyűek és elmossa a foltokat, mint egy profi.
  • Javítsa az ajkak természetes tónusát: Ha javítja az ajkak természetes tónusát és a bőrtónust, élénknek és évekkel fiatalabbnak tűnik. Ezek a termékek hidratálják és ragyogóvá varázsolják ajkait és bőrét.
  • Árpa tea: Íme egy másik titkos tipp – ezt a teát csecsemőknek és felnőtteknek szolgálják fel. Ez javítja bőrük minőségét és általános egészségi állapotukat. A pörkölt árpa tea nagyon gazdag antioxidánsokban, amelyek javítják a vérkeringést, és segítenek a fogyásban is.
  • Alvó maszkok alvás közben: Pihenéskor a bőröd is működik. Ez a legjobb alkalom a bőr hidratálására és javítására. A koreaiak alvó maszkot alkalmaznak, amikor lefekszenek, és megfiatalodott és megújult bőrrel ébrednek.

Ebben a cikkben a szépségápolási rutintól eltérő tippeket soroltunk fel; tippek a koreai szépségről: természetes trükkök, életmód és étrend, amelyek segítenek a koreai nőknek abban, hogy elérjék álmaik bőrét, foltoktól és fakóságtól mentesen. A koreai tippek nem csak a termékek használatáról szólnak, hanem arról, hogy megőrzik, amivel meg vannak áldva, és technikákat használnak szépségük fokozására. Mire vársz? Alkalmazza ezeket a hackeléseket, és a bőre pillanatok alatt unalmasról csodálatosra változik.