Hogyan fogadjunk szeretetet?

Az első dolog, amit meg kell értenünk, hogy a szerető, mint érzelem, hatalmas erő, amelyet senki sem irányíthat, de saját akaratából gondosan és kedvességgel oszthatja szét. A vonzás törvénye egyértelműen kimondja, hogy az energiád oda megy, ahol a gondolataid áramlanak, ami azt jelenti, hogy egyénként hatalmad van megnyilvánítani, amit csak akarsz. Ha te is figyelsz a hangulatos és boldog párokra, és sóhajtozol, akkor talán itt az ideje, hogy lépj egy lépést hátra, lélegezz mélyen és értékeld a benned lévő szeretetet, mielőtt bármi más környéken várnád. Ez alatt azt értjük, hogy ha szeretetet akarsz fogadni, akkor ki kell adnod a szeretetet. Ez azért van, mert a környező világegyetem egyenlő mértékben reagál a vágyaira és szükségleteire, így ha a szeretetet bármilyen formában megjeleníti, amely megfelel az igényeinek, akkor ez megtörténik.

A szeretet azonban nem dolgozható fel úgy, hogy beleavatkozik és károsítja a következő szabad akaratát.

Amit nem szabad tennie, hogy elnyerje valaki szeretetét:

A szerelem a tiszteletről és a türelemről szól; ezért ne tegyen semmit, ami rövid életű lenne. Például, ha megnézi az interneten, sok varázsló és bűvész azt állítja, hogy egyesíti az embereket exével, és újra fellángolja a régi lángokat. Mindig emlékezz arra, hogy ha szeretsz valakit, akkor engedd szabadon, és ha az lesz, akkor visszajön hozzád.

Ha nem jönnek vissza hozzád, nem annak szánták, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy méltó a romantikus szerelemhez, ez csak azt jelenti, hogy a legjobb még hátravan, ezért most a szeretetre koncentrálj önmagát, és felkészülve arra a végső romantikus utazásra. A szabad akarat olyan dolog, amellyel nem szabad elrontani. Nem kényszeríthet valakit arra, hogy szeressen, semmilyen varázslatos bájitalt vagy varázslatot nem érdemes kipróbálni. Lehet, hogy rövid ideig működnek, de a visszavágás olyasmi, amellyel soha nem akar szembenézni, szörnyű és katasztrofális.

A szeretetet nem lehet pénzzel, hírnévvel, hatalommal vagy társadalmi státusszal megvenni, ha valakit ezért vonz, akkor biztosan nem szerelmes beléd, mint személybe, hanem veled akar lenni anyagi javaidért.

Nézz körül, tudd meg, ki állt melletted, amikor nem volt semmi, ezek az igazak az életedben, akik melletted álltak, a többi csak homokfoszlány, amely el akar gúnyolni téged. Tehát okosan válassza ki, kivel szeretné megosztani szerelmét, és ne tegyen elvárásokat

Ha az elvárásokról beszélünk, emberek vagyunk a nap végén, és minden bizonnyal elvárnánk, hogy valaki legalább egy kedves szót mondjon, vagy beszéljen az irántuk érzett szeretetünkről.

Ez azonban nem szeretet fogadása, valójában ez az elvárás, amit nem szabad megtenni, mert ha ez nem történik meg, akkor tombolna, keresztet vetne vagy csalódna az egyénben. A szeretet befogadása azt jelenti, hogy úgy érkezik hozzád, amikor és amikor tud és akar. Ennek nincs konkrét napirendje, ideje, helye vagy módja, csak bejön, és ha igen, akkor tudja.

Végső szavak:

A szerelem megteremtheti vagy megtörheti a pillanatnyi helyzeteket, ezért ügyeljen arra, hogy a lehető legboldogabban éljen. Menj, és zuhanyozz le egy kedves szeretetcselekedetet, és hagyd ezt, idővel és nagy összegben vissza kell fizetni. Az emberek hajlamosak elfelejteni a szeretet mindenre való felhasználását, de amikor a szerelem az emberiségre csap, nem felejt el senkit az útjában. Tedd azt, ami boldoggá tesz, simogasd meg a kutyát, simogasd meg a macskát, csókold meg a szüleidet, táncolj egyedül vagy valakivel, és így hozol több szeretetet.