Hogyan lehet egy barátot beléd szeretni

Mindannyiunknak van barátja, vagy lehet, hogy volt egy barátja, akibe titokban szerelmesek voltunk, vagy arról álmodtunk, hogy beleszeretünk? Manapság az emberek azt mondják, hogy jobb barátoknak és erőseknek lenni, mint szerelmesnek lenni, de ez nem olyan igaz, mint amilyennek látszik. Igen, nehéz átalakítani a barátság kötelékét szerelemmé, de nem lehetetlen. A kémiának pontosan megfelelőnek kell lennie; különben nem lenne lehetséges, hogy a kapcsolat csontjai legyenek. Íme tehát tíz tipp, hogyan szerezzünk barátot beléd.

Hogyan szerezz egy barátot beléd

A megjelenése számít:

Dolgozzon az öltözködés, a sétálás, a beszélgetés és a nyilvánosság előtt. Valljuk be; mindannyiunkat érdekel a külső megjelenés, bármit is mondunk a belső szépségről. A legtöbben nem is szeretnének randizni veled, ha nem felelsz meg a számlának, bölcsen ápolt. Tartsa a haját a helyén, a fogak legyenek tiszták, így a körmök és a bőr is. Az a látszat, amely pikánsan és tisztán beszél, sokat beszél rólad, mint olyan személyről, akibe beleszeret.

Csiszolja interperszonális készségeit:

Az emberek szeretik azokat, akik tudják, hogyan kell jól kommunikálni. Ennek veleszületettnek kell lennie vagy meg kell tanulnia, hiszen akkor tudja, hogyan kell kezelni kinek milyen helyzetben. Ez megértené azt a készséget is, amellyel varázslatosan fontosnak érezheti magát, amikor veled van. Mindig kerülni kell a konfliktusokat, nem szégyellni kell valaki mást, és nem kell játszani a hibáztató játékot, amikor a múltbeli kapcsolatairól beszélünk.

Hallgass és hallgass jól:

Párodat csak az érdekli jobban, hogy megismerjen vagy veled legyen, ha figyelsz. Amikor beszélnek, bólogassa újra és újra a fejét, hogy megmutassa, hogy hallgat. Ezenkívül kérjük, tegye le a telefont, amikor valaki beszél veled, és tartsa fenn a szemkontaktust, ami csak azt mutatja, hogy tiszteletben tartja a mondanivalóját.

Tegye érdekessé a beszélgetést:

Még akkor is, ha a beszélgetés telefonon, Skype -on, bármilyen alkalmazásban vagy e -mailben történik, és még akkor is, ha egy az egyben, érdekessé teszi mindkettőtök részvételét. a beszélgetésről. Ez segíti a kettőt, hogy megnyíljanak és őszinték legyenek egymással.

Ne feledje, hogy valaki más:

Senki sem akar wannabe -t társként; bízz bennünk, amikor ezt mondjuk. Tehát csak légy te, és összpontosíts a képességeidre és tehetségedre, amelyekre valaki más, akit irigyeltél, nincs hangos vagy büszke hangulata miatt.

Legyen szellemes:

A nők és a férfiak szeretik a könnyed beszélgetéseket és beszélgetéseket, ami azt jelenti, hadd csiklandozzon a humorcsont.

Vőlegény és jól öltözködik:

Öltözz az alkalomhoz és öltözz jól. A nőknek nem szabad túl sokat eláruló ruhát viselniük, ha rossz jelzéseket küldenek, és a férfiaknak nem szabad figyelmen kívül hagyniuk arcápolást, szakállvágást, jól karbantartott farmert vagy nadrágot és fényezett cipőt..

Válassz valakit, aki boldogságot küld:

A párodnak olyannak kell lennie, aki szeret mindig pozitív és boldog lenni, bármi legyen is az. Azonban ne vidd túlzásba a boldogság cselekedetét, annak belülről kell fakadnia

Nincs elmejáték:

Ez lenne a kezdet halála, mivel elmejátékokat játszani vele sértés és támadás lenne a lojális szeretés egyértelmű indítékai ellen. Nem lehet együtt szerető és barát, inkább nem szabad, ezért helyesen kell döntenie

Ne nyomja meg:

A NEM azt jelenti, hogy NEM, ne erőltesse a szeretetet, és ne keressen figyelmet azzal, hogy valami hülyeséget csinál. Kérjük, ne feledje, hogy néha nem a legjobb dolog beleszeretni a legjobb barátnőjébe, vagy talán sokáig tart, ezért várjon és legyen türelmes.

Sok sikert kívánunk a legjobb barátod megcsalásához.