Hogyan lehet meghatározni a szerelmet egy kapcsolatban?

A szerelemnek sok konnotációja, definíciója és elmélete van, de nézzünk mindezek fölé, mert a szerelem különböző formákban és műfajokban jelentkezik. Amit te szerelemnek nevezel, mások nem tekinthetik ugyanolyannak, tehát mindegyiket a sajátjának. A legjobb az lenne, ha nem ítélkeznénk valakiről az általa kiadott vagy behozott szeretet miatt, mert mint már említettük, a szeretettnek valóban nincs definíciója. A szerelem sokféleképpen, különböző formában történhet, minden nemben, irányultságban, fajban és így tovább. A társadalom nem tudja meghatározni számodra, hogy mit szeretsz hinni, mindaddig, amíg nem teszel semmit, ami nem törvényes vagy nyilvános, és amely lerombolná a társadalom jólétének alapvető szerkezetét. Tehát ha van elképzelése a szeretet meghatározásáról, akkor cselekedeteivel, szavaival és tetteivel pozitív módon tegye azt.

Szerelem minden formában:

Az új korban a szerelem nem csak férfi és nő között van. Világszerte elismerést, tiszteletet és egyenlő jogokat szerez az azonos neműek iránti szeretet. Ennek az az oka, hogy mindenki azt hiszi, hogy a szerelemnek nincs neme, és a szerelem volt az első, az emberek később jöttek. Nem vagyunk azok, akik gúnyolódnak, gúnyolódnak vagy megsértik azokat a férfiakat és nőket, akik szeretik azonos nemüket, mint ahogy ők sem avatkoznak be az életünkbe. A szerelem a megértésről szól, és ha nem érted az azonos nemű szerelem valódi jelentését, annak megítélése nem segít. Nincsenek kőbe vésett szabályok, amelyek szerint csak férfi és nő szerethet másokat, ezért játsszunk emberrel, és hagyjuk, hogy a szeretet bármilyen formában elterjedjen.

hogyan határozzuk meg a szerelmet

A testvér alakú szerelemnek megvannak a maga részei a hullámvölgyön, de ez is a szeretet a legerősebb részeiben. Amikor egy testvér szereti a húgát vagy a testvérét, és fordítva, a szavak, a tettek és a tettek sokat mondanak. Az embernek nem kell címkéznie vagy címkéznie a szerelmet, mert itt megint nem lenne ok erre.

Ne határozd meg a szerelmet:

Dacoljon a címkézési rendszerrel, vagy készítsen meghatározott definíciót a szerelem létezésére. Ha megtörjük a szeretet feletti határok kialakításának szükségességét, megengedjük, hogy a béke, a harmónia és a szeretet fogalma együtt éljen és terjedjen. A világnak nagy szüksége van a felszabadulásra, a nagyképűségtől, a közeli gondolkodásra és a gyűlöletre. A félelem az utóbbi háromhoz vezet, míg a szerelemnek bármilyen formában nincs helye ugyanerre. A szerelem legyőzi a legkeményebb érzelmeket, a kemény szívűeket és a gyengéket a lélek szintjén is, miért ne hagynánk, hogy a szeretet formailag terjedjen és irányítsa a világot.

A háborúk véget érhetnek, és az emberek egyesülhetnek, ha a szeretet sokféle formában megengedett a definíciók és címkék nélkül. Látnánk, hogy voltak olyan esetek, amikor a közönséges férfiak és nők nagy seregekhez mentek, és virágokat osztogattak. A szegények megosztották étkezéseiket kóborokkal, a szeretet cselekedetével, amelyet nem kell meghatározni, és még sok más ilyen esetet.

Valóban meg kell határoznunk a szerelmet?

Kérdezd meg magadtól, miért? Nem lenne válaszod, és ha nincs válaszod, az azt jelenti, hogy nem értetted meg, miért akarsz kérdezni? Amikor nem érted, ne ítélkezz, inkább tanulj meg szeretni az ítéletek nélkül.

A szerelem, mint említettük, örök erő ebben az univerzumban; nem láthatjuk, ha nem érezzük, nem érintéssel, hanem szemmel. Menj előre, és adj magadnak egy kis szeretetet, érezd érzékeiddel, és légy hálás az emberért. A szeretet bőségesen elérhető; ne lopják el tőled definíció révén.