Hogyan lehet tudni, mikor szereted őt

Nincsenek jelek, amelyek megmutatják, hogy beléd van-e, és fordítva. Akár hiszed, akár nem, ellentétben az ezüstvászon mesebeli romantikáival, a szerelem csak úgy történik, és minden fel -alá szövődött. Tehát ha pontosan megmondaná, hogy ő -e az Ön számára, az meghamisítja az elvárásait.

Szomorú, de igaz, hogy a világon sokan vannak, akik azonnali énekeket, varázslatokat és mantrákat ígérnek, hogy vonzzanak valakit, legyenek tiszták és távol. A szabad akarat az, amibe nem avatkozhatsz bele, ami azt jelenti, hogy a szerelem, ha valakivel meg kell történnie, a megfelelő időben és helyen fog megtörténni, és emberként nem kényszeríthetünk valakit arra, hogy szeressen minket. Íme néhány tipp, hogyan tudhatod meg, mikor szereted őt.

Hogyan lehet tudni, mikor szereted őt

Egy nagy kérdés:

Régóta nem randizol a pároddal, az egész csak most kezdődött, és összezavarodsz, ha még korai lenne SZERETETnek nevezni!!

Nos, gratulálok, hogy rájöttél, hogy szerethető vagy, és megtalálhatod a szerelmet, de váljunk valóra. Egy ilyen érzésben vagy érzelemben lenni nagy dolog. Tegyük hozzá azt a tényt, hogy most szerelmes vagy a markába, és ez a legnagyobb üzlet. Ne kényszerítsd magad arra, hogy arra gondolj, ez a szerelem !! Ígérd meg magadnak még egy kis időt, hogy felfogd az egészet.

Nincs varázslat:

Varázslatosan mágia nélkül történik, elég oximoron állítás nem? Azonban a szerelem a világ legjobb párjaival történik. Óriási tiszteletnek, törődésnek és vigasztalásnak kell lennie ahhoz, hogy ketten „szerelemben” vagy „kapcsolatban” legyenek. A velük való vágyódást és a vágyat kellő gondossággal kell elmúlni, mert nem ezek az igazi szerelem megtalálásának lépései. Meg kell ismernie őt, ki -be, így szeretné őket, tekintet nélkül a múltra vagy a hibák számára.

A genetikán és a generikán túl:

Az egy, két test egy lélekének kapcsolata meghaladja a genetikát és a generikusokat. Többet megtudhat a személy munkahelyéről, tartózkodási helyéről, mindennapi életéről és így tovább. Vannak társkereső oldalak, amelyek több tippet adhatnak ugyanerre, az öntesztek is jók, de nem bolondbiztosak vagy a szerelem bibliája.

Kérdezd meg magadtól:

1. Kivel szeret a legjobban együtt lenni, a barátaival vagy a családjával?

2. Hogyan költené a legjobban a lottó pénzt, ha nyerne egyet?

3. Kedvenc dalai, könyvei vagy filmjei?

4. Élete legemlékezetesebb pillanata?

5. Milyen jó, hogy emlékszel a tetszésükre és ellenszenvükre, születési dátumukra stb?

Légy őszinte, amikor válaszol a fenti kérdésekre. Ha a válaszok pozitívak és tisztázott, hogy igazak legyenek, akkor talán készen áll arra, hogy kimondja ezt a három varázslatos szót.

Tippek és figyelmeztetések:

  • Ne árulja el negatív érzelmeit a következő szex után
  • Ne légy mámoros és beszélj nyűgösen, ez nem romantikus vagy szórakoztató dolog ”
  • Légy eredeti, és ne hamisítsd a nagyszerűséget.
  • Vágja le a ruháját a lehetőségekhez mérten
  • Ne gondolkozz sokat azon, hogy ez a megfelelő alkalom vagy sem

Csak légy az, aki vagy:

Vegyen naplót magával; jegyezze fel azokat a napokat, amikor veled volt. Mit figyelt meg velük kapcsolatban, ami boldoggá, szomorúvá, csalódottá vagy mérgessé tette őket? Dolgozzon ezen a vonalon, és nézze meg, hogyan jön a válasz arra, hogy tudja, mikor kell felbukkannia a három varázslatos szónak.

Csak abban az esetben, ha jobban megismeri a társát és önmagát, tudhatja, mikor kell javaslatot tennie.