Hogyan mutassuk ki szerelmünket a barátnőnknek?

Szerelmes lenni csodálatos érzés, és még inkább, ha mindkét irányban kifejeződik. Ebből látszik, hogy mennyire szeretnéd, hogy az életed, az érzelmeid része legyen, és hogy ez a kapcsolat működjön, bármit megtennél. Ezt tudnia és megértenie kell, hogy tisztelje és értékelje mindazt, amit érte tesz.

Hogyan mutassuk ki szerelmünket a barátnőnknek

Amikor elmondod neki, mennyire szereted, akkor beteljesedett, szeretett és vágyott. Függetlenül attól, hogy hogyan fejezi ki iránta érzett szeretetét, ajándékait, szavait vagy tetteit, annak egyértelmű szándéknak kell lennie, amely lelkétől származik, de ne vigye túlzásba, hogy magától értetődőnek vegye. Itt összegyűjtöttünk néhány legjobb tippet, hogyan mutassuk ki szerelmünket a barátnőnknek?

Tippek a bosszantáshoz:

1. Legyen romantikus a gesztusaival, a nők lovagias férfiakat ásnak, és azokat, akik nem félnek egyszer -egyszer kimutatni érzékeny oldalukat. Klassznak lenni a játék neve, például néhány szót írni a szeretetről és a megbecsülésről, és csiga elküldeni neki. Őrizze meg a levelek másolatát egy kis dobozban; add neki egy különleges napon. A következetesség egy ilyen cselekedetben meglepné őt, és a szándék, hogy szeressük, világosan és hangosan megjelenik.

2. Az élet legkisebb dolgai számítanak, és a szeretet apró dolgokon keresztül nagymértékben megmutatható. Talán felajánlhatná, hogy egyszer felveszi az egyetemre. Menjen vele élelmiszerboltba, segítsen az autójának rendbehozatalában, öntsön neki egy csésze kávét, amikor hazatér a munkából. Ne felejtsd el az évfordulóját, a nők ezt utálják. Ha mindezt megteszi, lenyűgözi őt, és tettei megérintik a lelkét

3. Az időnként adott apró szeretetjelzők jól jönnének, nem kell költségesnek lenniük. Légy előkelő, mégis gondolkodj a szappandobozból. Szervezzen meg egy kis vacsorát kettőre, amelyet egy este otthon főzött. Ajándékozza rózsáit, amikor felébred, adjon neki egy masszázst lefekvés előtt, és súgjon lágy szexi jóéjszakát a fülébe minden este. Ha máshol marad, írjon SMS -t melegségéről.

4. Légy merész és tedd meg az első lépést, a nők szeretik, ha egy férfi kezdeményező. Mondja el neki őszintén, hogy mit érez iránta, hogyan szereti és tiszteli. Az arany három szónak egészségnek kell lennie, és nem csak azért, mert szereted. Fejezze ki háláját egymás iránt; mondd el neki, hogy az életedben hogyan könnyíti meg a dolgokat különböző szinteken.

5. Ne legyél megszállott vagy féltékeny a többi férfi baráttal való kapcsolatára. Ez feltételezésekhez vezethet, és senki sem akar megszállott barátot, és nem szeretne elveszíteni minőségi barátokat az alkudozás során

6. Lepje meg egy díszes ajándékkal; mutasd meg neki, hogy te is tudod, hogyan kell vásárolni, amit a nők akarnak. Talán titokban kérje meg egy lánytársát, hogy mondja el, hogy a hölgy szereti a választásokat, ha ruhákról, kiegészítőkről, cipőkről vagy színekről van szó, amelyekben szívesen lakik. Készítsen listát ezekről, szerezzen be változatos formákat, és nem kell legyen drága.

7. Légy becsületes ember; ne feledje, a nők utálják a várakozást és a várakozást. Azt is utálják, ha a férfiak szégyellik más nőket viselkedésük és jellemük miatt, vagy ha túl sokat beszél az exről. Ne tedd mindezt, a pillanat most neked és neki szól, ezért koncentrálj erre a szempontra.

Sok szerencsét kívánunk álmai nőjének. Légy előkelő, elegáns férfi, akiről szeretne és álmodik.