Hogyan ne szeressünk be valakibe?

Könnyű beleszeretni valakibe, de ha úgy gondolja, hogy nem helyes beleszeretni abba, akire gondol, az nehéz. Kemény igen, könnyebb kimondani, mint megtenni igen, és azt mondaná, hogy nem tudja uralni azt az érzést, hogy szerelmes belé. Azonban minden egyetért, de még mindig nem lehetetlen, és te is megállíthatod magad abban, hogy beleszeress abba a férfiba vagy nőbe, akivel csak barátok akarsz lenni.

A szív NEM -et mond, az elme pedig IGEN -t, és néha fordítva van, akkor mit tesz, ha ennyi ellentmondó gondolata támad? Lélegezz, lazíts, lélegezz újra, és hagyd, hogy az univerzum átvegye az irányítást. Itt részletes információkat talál arról, hogyan ne szeressünk be valakibe?

Hogyan kerüljük el a szerelmet valakibe?

Miért van az, hogy nem akarsz szerelmes lenni ebbe az emberbe??

Mielőtt azt vizsgálnánk, miért nem lehet szerelmes az adott személybe, nézzük meg az okokat, amiért nem akarjuk kipróbálni.

1. Valószínűleg nem higiénikus, lehet, hogy puffadása van, vagy étkezés után böfög, hogy elriasztja a varjakat. Lehet, hogy nem mossák jól a fogukat, és a szájuk büdös, valahányszor közel kerül hozzájuk, a szag megölhet. Most képzeld el, hogy megcsókolod azt a személyt, ez biztosan borzongást okoz a gerincen, és ez az egyik oka annak, hogy miért nem lehetsz szerelmes belé.

2. Talán a háttér, a kaszt, a hitvallás vagy a nemek és érzéki különbségek miatt. Sok országban az őrülten szerelmes pároknak társadalmi okok miatt el kellett különülniük és fel kellett áldozniuk érzéseiket egymásért. Ha ez a te eseted, és nem akarsz szembe menni a családoddal és a társadalom kívánságaival, akkor elkezdheted megakadályozni, hogy az Ámor körbejárjon otthonodban.

3. Az ő gondolatai és a tiétek vagy az ő gondolatai nem egyeznek. Az egyik szélsőséges, a másik komor gyermek lehet, és a gondolatok nem egyeznének, pedig azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Tiszteletben tartod az embert, mert egyéniség, de ha velük leszel pár, az minden nap világháborút jelentene. Tehát inkább ne veszítse el barátját, és mégis titokban szeresse, vagy egyáltalán ne szeressen belé.

Lehet, hogy valami történt velük a múltban, durvaak vagy barátságtalanok voltak, vagy rossz szakításod volt, ami örökre ellopta mennydörgésedet és a szeretetbe vetett hitedet? Ülj le és gondolkodj azon, hogy mit eszel. Biztosan vannak okai annak, hogy miért nem akarsz szerelmes lenni belé, őt vagy bárkit. Lehet, hogy bezárt minden ajtót a szerelemhez vagy a gondolathoz, amit ő nem ért.

4. Mondja ki a véleményét, különösen, ha nő. Azok a férfiak, akik szerelmesek akarnak lenni beléd, nem bírják a jól informált és hangos nőt, előbb-utóbb elmennek. Ezzel megkímélhetné magát attól, hogy beleszerethessen beléjük vagy beléjük. Férfiak esetében, ha valóban nem érzi azt, amit éreznie kell iránta, tisztázza álláspontját és állja meg a helyét.

Most gondold át, miért szeretsz, és mégis nem szeretsz:

Előfordulhat, hogy nem tud segíteni, de jeleket ad át az asztalon, hogy szereti őt. Ez természetes, és nem szabad áldozatként játszani, vagy bűntudatot érezni emiatt. Csak győződjön meg arról, hogy tudja, hol kell meghúzni a vonalakat. Még a plátói szerelmi kapcsolatokban is fenn kell tartani a színvonalat, tehát ne csak azt mondd, hogy nem akarsz szerelmes lenni, és mégis zavaros vezetőket és jelzéseket adj nekik.