Hogyan szeresd magad először?

Nézz magadba a tükörben; szereted azt a testet, amiben jól vagy? Csodálja a látott személyt? Jegyezi fel a mosolyt azon az arcon, amelyet lát? Boldog vagy azzal, aki visszamosolyog a saját tükörképedre? Ez csak néhány kérdés, amelyekre csak Ön tud választ adni, és ezt egyetlen elismert zsugorodás sem teheti meg helyetted. Ennek az az oka, hogy önmagát szeretni belülről kell fakadnia.

Hogyan szeresd magad először

Az öröm kulcsfontosságú eleme annak kitalálása, hogyan kell szeretni önmagát. Az önbecsülés áll a jólét, az elégedettség, az önerősítés és a képességünk között, hogy értékeljük a szükséges életet. Függetlenül attól a ténytől, hogy minden más pontosan az életében volt, ahogyan azt előnyben részesítette volna, nem lenne képes értékelni azt az esélyt, hogy nem talált elégedettséget önmagával. Ettől eltekintve minden kapcsolat, amelyet valaha is kötött egy másik személlyel, pontosan tükrözi a magával való kapcsolat egy vagy több részét.

A legjobb tippek, hogyan szeresd magad először:

Nagyon könnyű azt tanácsolni másoknak, hogy szeressék önmagukat, de nagyon nehéz megvalósítani azt, hogy szeressék önmagukat. Ebben a cikkben megemlítettünk néhány legegyszerűbb módot arra, hogyan szeressük önmagunkat, és amelyek segítenek erős belső kötelék kialakításában a lelkével. Először nézzük meg azokat az okokat, amelyek miatt nem szeretjük eléggé önmagunkat, valamint egyszerű tippeket az önmagad szeretetéhez.

1. Szeresd a testrészeidet:

A média csak a sovány férfiakat és nőket mutatja be a vágy és a szeretet tárgyaként, akkor hogyan lehettek ezzel a plusz súllyal méltók a szeretetre? Ne feledje, a média eladja a felületes álmokat, és nem kell soványnak lennie ahhoz, hogy szép legyen. A szépség mélyen benne van; szerető szíved az, ami mindent megváltoztat. Amikor elkezded értékelni a bőrödet, a hajadat, amely a fejeden és a tested minden kontúrján nyugszik, nagyon pozitívan kezdesz magadba nézni.

Ezek után nem számít, kinek mit kell mondania a stílusérzékéről, a járásról, a beszédről és a társasági életről, ez nem zavarna, mert a szerelem átvette a lényedet, mentálisan és fizikailag, és most benne laksz . Könnyebb mondani, mint megtenni, de nem lehetetlen. Hagyjon el mindent, amit éppen csinál, hagyja abba a cikk olvasását, és menjen a tükörhöz, vigyázzon magára és mosolyogjon, a visszaverődő mosoly a szeretet. A cél megoldva, most jobban szereted magad, mint valaha.

2. Felejtsd el a múltat:

Talán valami rossz történt a múltban, de ez meghatározza, hogy ki vagy? Nem, nem, mert egyedi vagy és egyedi. Függetlenül attól, hogy melyik vallási vagy szellemi szektához tartozol, mindegyik a jóság és a szeretet cselekedetét hirdeti, és minden tőled indul. Meg kell értened, hogy a szeretet terméke vagy, szeretetből születtél, és ugyanígy nevelkedtél. Ha ez a helyzet, akkor miért nézzen vissza a szörnyű múltra, ami fáj, miért ne vegye le ezt a leckét és segítsen másoknak, akiknek szükségük van valakire, aki szereti, törődik velük és irányítja őket. Ez is szerelem lenne, mások számára, és ami a legfontosabb, hogy valaki mást boldoggá tegyen, elkezdi szeretni önmagát is.

3. A szerelem boldoggá tesz:

Könnyű valakit sírni, de nevetni nagyon nehéz, ezért amikor a belső démonaiddal harcolsz, tedd ezt a szeretet tettével. A szeretet segít legyőzni a démonokat, ha folyamatosan figyelmen kívül hagyod őket, amíg meg nem tanulják, hogy nincsenek jogaik feletted, és örökre elhagynak. Ezért mondják, hogy először szeresd magad, mielőtt azt várnád, hogy a szerelem bármilyen területről érkezzen. A szeretet valójában az egyedüli élet; célja van számodra és mindenki körülötted. Ha többet akarsz belőle, azt belül kell művelned, és a szeretet és a szenvedély szemével kell nézni az emberekre.

Végül számold áldásodat saját létezésedre. Gyakran sírunk, ha nincs gazdagságunk és a legjobbak, de vannak, akik naponta küzdenek a megélhetésért, az étkezésért vagy a pólóért, hogy felöltözzenek és melegen tartsák magukat. Köszönet a csillagoknak, hogy nem kell ezt átélnie; ez azért van, mert a benned lévő szeretet az idők kezdetétől fogva megvédett, biztonságos és elégedett. Így lesz, te vagy a szeretet és a saját szeretőd, és ezt soha senki nem veheti el tőled.

4. Érezd a gyötrelmet és vállalj felelősséget az érzelmeidért:

Minden érzés tanulságos, és elmondja nekünk, hogy dédelgetjük -e magunkat, vagy elhagyjuk magunkat, vagy véletlenül, hogy mások imádnak vagy irányítanak. Az első lépés, hogyan kell szeretni önmagát, gondosan véve a lélegzetét, hogy jelen legyen a testében, és együttérzően ragadja meg az összes érzelmet. Arról van szó, hogy az érzelmek felé haladjon, szemben a velük való távoltartással, különféle önátadási módokkal, például az elméd középpontjában maradva, önmagáról ítélkezve, a függőségek felé ingadozva, hogy elcsendesedjen, vagy más személyt tegyen felelőssé érzelmeiért.

5. Lépjen a tanulás céljába:

A belső tartásban csak két elképzelhető cél létezik egy adott percben: A kínok elleni védekezés, az ezzel kapcsolatos kötelezettségek távol tartása különböző típusú addiktív és irányító magatartásokkal. Annak érdekében, hogy megtudja, mit csinál vagy hisz abban, hogy kínja lehet – vagy mi történhet köztetek és valaki más között vagy körülményei között – azzal a céllal, hogy bizonyos lépéseket tegyen a saját érdekében.

6. Ismerje meg hamis meggyőződéseit:

A harmadik lépés, amikor megtanulja szeretni önmagát, mélyreható és kegyes vizsgálati eljárás, amely során meg kell győződnie meggyőződéseiről és magatartásáról, valamint arról, hogy mi történik egy férfival vagy körülménnyel, ami kínját okozhatja. Kérdezd meg hajlandóságodtól a belső identitásodat, és engedd, hogy a válasz belülről érzelmekből eredjen. Amikor felfogja, hogy mit feltételez vagy tesz, ami ezeket az érzelmeket kelti, akkor az önsérült énérzetével vizsgálódik, hogy megértse a félelmeket és a hamis meggyőződéseket, amelyek az önfeledt elmélkedést és tevékenységeket késztetik.

7. Jó szórakozást:

Ha most tanulod szeretni önmagadat, akkor ne feledd azokat a dolgokat, amelyek csalódásként boldoggá tettek. Csatlakozzon hozzájuk most az életébe. Találd ki, hogyan játszhatsz le mindennel, amit csinálsz. Adjon esélyt magának, hogy kifejezze az élvezet örömét. Nevess hangosan, élvezd az élet apró pillanatait, és az Univerzum veled együtt szurkol.

8. Szeresd a tested:

Ünnepelje egyéniségét, mivel minden egyén egyedi testtel és személyiséggel van megáldva. Fenntarthatja a jó egészségét azáltal, hogy az étrendbe beépíti a megfelelő táplálkozást, és megvalósítja az egészséges életmódot, mint például a jóga, a testmozgás stb..

9. Tegyen egy lépést szeretni önmagát:

Megnyíltál kínszenvedésednek, elkezdtél tanulni, beszédet indítottál érzelmeiddel, és kihasználtad mélyreható irányításodat. Az utolsó lépésben, hogyan kell szeretni önmagát, megteszi azt a dédelgető lépést, amely egy idő után enyhíti az önátadás utóhatását jelentő gyalázatot, idegességet és kétségbeesést. Időnként az egyének az önmagad imádását tartják hajlandóságnak, amelyet fel kell idézned. Egy tisztességes megközelítés, ha szemügyre vesszük önmagunkat, ha hangsúlyozzuk a tevékenységet: „Mit tehetek én, hogy szeressem magam?”.

Egészen addig, amíg tisztában van azzal, hogyan kell szeretni önmagát, egy állandó belső konfliktus lesz előtte, ami azt az élményt adja, hogy megosztja életerejét, és felborítja az élet értékelésére irányuló törekvéseit. Életed legfontosabb döntése, amely hatással lesz egymás döntésére, az önmagad iránti szeretet és elismerés. Ez kifejezetten befolyásolja kapcsolatainak jellegét, munkáját, rendelkezésre álló idejét, magabiztosságát és jövőjét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80