15 egyedi születésnapi ajándék fiúknak és lányoknak

A babák boldogságot jelentenek. Mindenki szereti a csecsemőit, és igyekszik a lehető legjobbat nyújtani nekik egész életében. Születésüktől fogva a szülők megpróbálják a lehető legjobbat adni neki, amit megengedhetnek maguknak, és minden születésnapot megünnepelnek. A születésnapok ünneplése során az egyik legfontosabb döntés az ajándékokról szól. Az 1. születésnap nagyon különleges, és mindenki nagyszerűen ünnepli. Nem kell most összezavarodni. Ebből a cikkből új ajándékötleteket kaphat. Nézze meg őket, és vegye meg a kis rágcsálnivalójáért.

A legjobb első születésnapi ajándékok:

Itt találjuk az említett 15 legjobb 1. születésnapi ajándékot fiúknak és lányoknak.

1. A baba első 12 hónapos kerete:

A baba első 12 hónapos kerete

Ez egy fantasztikus 1. születésnapi ajándék ötlet, amelyet kipróbálhat. A fényképek mindig szórakoztatóak, és emlékeztetnek néhány régi szépségre. Tehát gyönyörű, ha minden hónapban készíthet jó képeket a babáról, és bemutathat egy 12 hónapos képkeretet. Ez az egyik legjobb és legemlékezetesebb ajándék, amelyet gyermekének adhat.

2. Fából készült zebra hintaló:

Fából készült zebra hintaló

A Zebra hintaló egyedülálló első születésnapi ajándék, amelyet a kicsinek adhat. Ez egy alacsony hintaló fiatal lovasoknak. Azt is tervezték, hogy egy kis ajak az ülés háttámláján, és megakadályozza a zebra lovasok leesését a háttámláról. Ez egy klassz kinézetű hintaló, amelyet a baba szeretni fog.

3. Alakrendező busz:

Alakrendező busz

Alakváltoztató busz egy gyönyörű 1. születésnapi ajándékötlet fiúknak. Imádják a járműveket, és ez egy színes busz, 6 formával. Fejleszti azonosítási készségeit a színek és formák összeillesztésével. A baba elmehet a buszra és játszhat, ahogy akar. Megvásárolhatja ezt a klassz színes buszt a babájának 1. születésnapjára.

4. Személyre szabott fa baba blokk:

Személyre szabott fa baba blokk

Ez egy kreatív fa blokk a baba első születésnapjára. Megadhatja nevét, súlyát, magasságát, születési dátumát és személyes üzeneteit. Ez egy kézzel készített fából készült blokk, amelyet ajándékozhat a babának, hogy emlékezetes legyen a születésnapja. Ő sokáig megőrizheti és ápolhatja az emlékeket.

5. Piano Popping Fun:

Piano Popping Fun

Ez egy csodálatos 1. születésnapi ajándék, amit kaphatsz a kicsidnek. Ez egy zongora, amely hangot ad, és miközben minden billentyűt lenyom, a levegőbe emelkedik. Segíti a csecsemők motoros készségeinek fejlesztését, az érzékszervi tanulást és az új felfedezést. Sok színe van, és a babák imádni fogják a hangot, és a csillagok megmosolyogtatják őket.

6. Toasty Toez karakter papucs:

Toasty Toez karakter papucs

Ezeket az aranyos állati papucsokat megajándékozhatod babáddal az 1. születésnapján. Belül meleg polár bélés, kívül műbőr. Ennek is gumitalpa van. A baba imádni fogja ezeket a papucsokat, és elkezdheti sétáját ezekkel az aranyos papucsokkal. Még a papucsra is felírhatja a baba nevét.

7. Fa blokkok:

Fa blokkok

A fából készült blokkok mindig szórakoztatóak. Ez különbözik a közönséges fából készült blokktól. Madarak és állatok vannak rajta, és miközben a baba illeszkedik minden darabhoz, gyönyörű formákat hozhat létre. Fejleszthet néhány konstruktív készséget, és el fog játszani ezekkel a fából készült tömbökkel. Az összes fadarab jó minőségű anyagból készült, és erős is lesz. Ezt megajándékozhatod a lányoddal.

8. Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas:

Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas

Ez az egyik legjobb első születésnapi ajándék lánynak. Ez egy egyedülálló ötlet, ahol a vásznat a baba bölcsője mellett tarthatja. Éjjel világít, és a baba imádni fogja ezt a halvány fényt éjszaka. Be- és kikapcsolhatja a távirányítóval, és az egész fény fakeretre van keretezve.

9. Utazási játék kisgyermeknek:

Utazási játék kisgyermeknek

Az utazási kisgyermek a legjobb 1. születésnapi ajándékötlet lányoknak. Ez egy jó játék, amellyel a baba fejlesztheti érzékszervi képességeit. Ezenkívül segít a baba motorikus készségeinek fejlesztésében, és játszhat ezekkel a kis zárakkal, ha ki akarja nyitni. Hagyja, hogy használja a fantáziáját, és ajándékozza meg ezt az ajándékot születésnapjára.

10. Walker Toy for Boy:

Walker játék fiúnak

Ez egy átgondolt 1. születésnapi ajándék fiúknak. Ez segít abban, hogy a baba otthonában mozogjon, és javítsa a járását. Kaphat egyet hangokkal, zenével, vicces hangokkal stb. Ez egy fából készült játék, és nem annyira könnyű. Tehát segít a babának, hogy könnyen egyensúlyozhasson sétálás közben.

11. Aranyos születésnapi ajándék:

Aranyos születésnapi ajándék

Ezt az emlékezetes első születésnapi ajándékot kaphatja babájának. Ez egy személyre szabott név, amely tartalmazza az összes adatát, például magasságát, súlyát, születési dátumát és születési idejét. Ez egy aranyos játék, a baba egész életét ápolhatja. Emlékezni fog mindenre, ami a babával kapcsolatos, miközben látja a játékot.

12. Születésnapi fiú karkötő:

Születésnapi fiú karkötő

Ez egy szuper aranyos 1 éves születésnapi ajándék, amelyet 1 éves kisfiának kaphat. Ez egy személyre szabott lánc karkötő az első születésnapján. Ez egy rozsdamentes acél karkötő, és személyre szabhatja a baba nevével, születési dátumával stb. Ez egy elegáns lánc, amelyet ajándékozhat babájának.

13. Musical Rhymes Book:

Zenei mondókák könyve

Ez egy alkalmas születésnapi ajándék fiúknak. A babák szeretik a zenét, és ez a zenei mondókás könyv nagyon jó ajándék. Zenei érzékét fejleszti azáltal, hogy minden oldalt megnyitva hallja ezeket a zenei mondókat. Jól fogja élvezni.

14. Vonatpénz doboz:

Vonatpénztár

Ez egy csillogó játékszínű vonat, amelyet ajándékozhat babájának első születésnapjára. A vonat nagyon aranyosnak tűnik, és pénztárcaként is használható. A babák érmékkel játszhatnak, ha kicsit nagyobb lesz. Óvakodjon az érmektől, mert a szájba helyezhetik. Addig is használhatják játékvonatként.

15. Puha ülés a baba számára:

Puha ülés a babának

Ez egy nagyon hasznos ajándék, amelyet gyermekének adhat az első születésnapjára. Imádni fogják, ha játszanak vele. Olyan puhaak, és a babák ráülhetnek, és játszhatnak a mackó alakú puha játékokkal. Szerezd meg ezt az aranyos ajándékot gyermekednek, amellyel játszani fog vele.

1. születésnapi ajándék ötletek

Ez néhány egyedi születésnapi ajándék ötlet a babának. 1. születésnapja alkalmával valami különlegeset kell szereznie, amit sokáig megtarthat. Némelyikük örök emlékek, mások pedig arra való, hogy játszanak vele.