Késői születésnapi kívánságok: 40 legjobb megkésett boldog születésnapi üzenet

Nem felejtette el, hogy szeretteit kívánja születésnapján? Borzasztóan zavarban van? A bűntudattal együtt szembesülhet haragjuk haragjával is. Szóval, hogyan kerülje el a bajt? Boldog születésnapot kívánva nekik a saját stílusában! Mondja ki hangosan és világosan, hogy nem szándékos, és továbbra is törődik velük.

Bár ezeket az üzeneteket a tényleges születésnapi dátum után küldik, biztosan lenyűgözik a személyt és a sminket a késés miatt. Ne feledje, jobb későn, mint soha! Annak érdekében, hogy jobban meg tudja fogalmazni érzelmeit, összeállítottuk ezeket a rövid és édes késői születésnapi jókívánságokat, bocsánat idézeteket és szöveges üzeneteket. Egyszerűen használja ezeket a sorokat, adja hozzá saját nevét és személyes érintését, hogy ismét megerősítse kapcsolatait!

késői születésnapi jókívánságok

Boldog születésnapot kívánok mindenkinek:

Ezeket az egyszerű megkésett boldog születésnapi jókívánságokat használhatja barátainak, kollégáinak vagy bármilyen más kapcsolatnak. Általános módon vannak összeállítva, hogy általában mindenkinek megfeleljenek:

 • Annak ellenére, hogy ez az üzenet egy kicsit későn érkezik hozzád, a boldogságra vonatkozó kívánság minden nap jó. Itt kívánok neked boldog születésnapot!
 • Nagyon sajnálom, hogy elfelejtettem különleges napját, ezért kérjük, fogadja el ezt a késői születésnapi kívánságot annak szellemében. Remélem, a születésnapod hihetetlen volt… mint te.
 • Annak ellenére, hogy egy mérfölddel lemaradtam a születésnapodról, remélem mosolyogva ünnepelted. Nagyon megkésett boldog születésnapot kívánok.
 • Bár születésnapi kívánságom már késő, egészségemhez és boldogságodhoz minden jót kívánok az év 365 napján. Remélem boldog születésnapod volt.
 • A születésnapok különleges napok, de te minden nap különleges vagy. Boldog késő születésnapot. Remélem, hogy a születésnapod csodálatos volt!

Vicces késői születésnapi mondások:

Rendben van késni, és nem árt szórakoztató módon elfogadni! Használjon nagyvonalú humort, hogy újra mosolyogjon, és bocsássa meg, hogy kimaradt a születésnapján. Könnyítsük meg hangulatukat ezekkel a szellemes szavakkal a késői születésnapi jókívánságokhoz:

 • Bocs, elfelejtettem a születésnapodat! Valahogy, amikor idősebb leszel, egyre feledékenyebb leszek. Kérem, fogadja el a legjobb születésnapi kívánságaimat!
 • Születésnapján nem hallott felőlem műszaki probléma miatt. Az agyam rosszul működött. Boldog születésnapot – remélem jó volt!
 • Elfelejtett emlékeztetni, hogy ne felejtsem el a születésnapját. De ne aggódj, megbocsátok. De komolyan, boldog szülinapot!
 • Ha kenőpénzt kellene elfogadnia, hogy megbocsásson valakinek, mi lenne az? Mondja el gyorsan, mert késői boldog születésnapot kívánok.
 • Hoppá, elkéstem. Legalábbis nem felejtettem el teljesen. Utólag boldog születésnapot!

A legjobb kívánságok a késői születésnaphoz – egyéni, személyes és szakmai kapcsolatok szerint:

Legyen szó romantikus bocsánatkérő üzenetről szeretőjének, vagy késői születésnapi idézetről közeli hozzátartozójának, minden kapcsolatra kiterjedünk. A meleg kívánságok küldése mellett néhány ilyen sor kellemes emlékeket és születésnapi érzéseket idézhet fel. Tehát, ha szűkösek a szavak, abszolút nincs szükség az agytörésre! Egyszerűen nézze át ezt a késői születésnapi mondások listáját, küldje el ajándékkal együtt, és várja meg a reakcióikat:

Nagyon késő születésnapi üzenetek:

1. Ez a születésnapi kívánság ilyen későn van, akárcsak korán boldog születésnapot kívánok a következőnek.

 • Kinek küldhet: Barátok, unokatestvérek, közeli ismerősök
 • Korcsoport: 15-70 év

2. Tudom, hogy egy kicsit későn küldöm el születésnapi kívánságaimat, de nem akarok elszalasztani egy alkalmat, hogy nagyszerű életet kívánjak Önnek!

 • Kinek küldhet: barátok, rokonok
 • Korcsoport: 15-60 év

3. Lehet, hogy elmulasztottam, hogy a születésnapodon kívánok neked, de higgy nekem, ez nem fordul elő évente többször. Csodálatos késői születésnapot kívánok!

 • Kinek küldhet: barátok, testvérek, távoli rokonok
 • Korcsoport: 15-60 év

A. Késői születésnapi kívánságok egy barátnak és a legjobb barátnak:

4. Nem siet kívánni; Egyébként én vagyok az egyetlen igaz barátod. Késve Boldog születésnapot, Buddy. Remélem keményen buliztál.

 • Korcsoport: 15-50 év (férfi barát)
 • Ajándék lehetőségek: söröskorsó, meccsjegyek, emléktárgyak stb.,

5. Mint soha nem voltunk időben az egyetemen, a rendetlenségben, a projektekben, hogyan várhatod el, hogy időben ideérjek? Későn boldog születésnapot neked, kedves barátom.

 • Korcsoport: 20-50 év (női barát)
 • Ajándék lehetőségek: helyhez kötött, kis csecsebecsék, virágok

6. Ó drágám, megint megcsináltam. Elmúlt a születésnapod, és lemaradtam róla, barátom! Boldog késő születésnapot!

 • Korcsoport: 20-45 év

7. Éppen amikor úgy éreztem, hogy az életem szervezett, teljesen lemaradtam a születésnapodról! Nagyszerű barát vagy, és szörnyen érzem magam a feledékenységem miatt. Kérem, bocsásson meg nekem, és fontolja meg késői születésnapi kívánságaimat!

 • Korcsoport: 25-75 év

8. Boldog késő születésnapot kedves barátomnak. A Földön nincs mentség arra, hogy elmulasztod a születésnapodat. Nagyon sajnálom. Remélem, meg tud bocsátani nekem.

 • Korcsoport: 20-40 év

B. késő születésnapi üzenetek szeretőnek, fiú barátnak, lány barátnak, férjnek és feleségnek:

9. Annyira elfoglalt voltam, hogy rólad álmodtam, hogy elfelejtettem a születésnapodat. Kérlek bocsáss meg ezt a romantikus hibát. Utólag boldog születésnapot.

10. El kell mondanod, milyen rosszul érezted magad, amikor lemaradtam a születésnapodról, mert most ennyi csókot fogok adni neked. Utólag boldog születésnapot.

11. Elfelejtettem a barátom/barátnőm/férjem/felesége születésnapját – ez egy különleges nap számomra, mint a saját születésnapom. Ez életem iróniája. Boldog késő születésnapot.

12. Elfelejtettem a születésnapodat, de soha nem felejtettem el kimondani, hogy szeretlek. Most mondd meg, mi a fontosabb? Boldog születésnapot a barátomnak/barátnőmnek/férjemnek/feleségemnek.

13. Forrónak látszol, ha boldog vagy, melegebbnek, ha dühös vagy, és a legmelegebbnek, ha elnéző hangulatban vagy. Haragra gerjesztettem, de azt akarom, hogy bocsáss meg nekem, hogy a legforróbb éned lehess. Utólag boldog születésnapot.

C. Hogyan sajnáljuk a megkésett kívánságokat anyának, apának és közeli kapcsolatoknak:

Anya:

14. Köszönöm, Anya! amiért a gerince vagyok annak a személynek, aki ma vagyok. Annak ellenére, hogy lemaradtam róla, mindig vártam a különleges napodat. Boldog születésnapot, édes anya!

15. Azt akartam, hogy én legyek az első ember ezen a földön, aki boldog születésnapot kíván neked, de sajnos teljesen lemaradtam róla. Kérlek, fogadd el bocsánatkérésem, anya. Remélem, jó volt az ünneplésetek.

Apa:

16. Tudod, hogy rossz szokásod, hogy mindig elfelejted az emberek születésnapját. Nos, mint apa, mint gyermek! Boldog késő szülinapot, apa!

17. Apa, soha nem felejtem el a születésnapodat, annak ellenére, hogy elfelejtettem időben elküldeni neked egy kívánságot. Remélem, maximálisan élvezte a különleges napját. A legjobb éveket kívánom.

Bácsi, néni:

18. Kedves bácsi, nem hiszem el, hogy elfelejtettem kívánni a 40. születésnapodon! De rájöttem, hogy már 40 éves voltál! Remélem jó napod volt!

19. Kedves nagynéném, ahogy kegyelmezel minden nap múlásával, azt hittem, megmentem születésnapi kívánságaimat, hogy örökre megtartsam fiatalságodat. Nem a feledékenységem, hanem a feltétel nélküli szeretet irántad hiányolta a napomat.

20. Hogyan felejthetném el a születésnapját? Biztosan azért, mert úgy nézel ki, mintha egy napot sem öregedtél volna meg az utolsó óta! Késve Boldog születésnapot bácsi/néni!

D. Testvér, nővér, sógor, sógornő (Bhabhi):

21. Tudom, hogy későn kívánok boldog születésnapot, de az enyém hamarosan megérkezik, és édes a bosszú. Nem bánom, ígérem! Boldog születésnapot tesó!

22. Most, hogy mindenki más születésnapi kívánsága elfogyott, íme egy nagyszerű tőlem! Boldog születésnapot Boldog születésnapot nővér/testvér!

23. Hogyan felejthetném el a sógorom/testvérem/nővérem születésnapját? Semmiképpen! Technikailag emlékszem rá, de rossz napon! Remélem, nagyszerű!

24. Sajnálom Bhabhit, hogy későn kívánsz a születésnapodon! Biztosan megkérem a bátyámat, hogy ezt kompenzálja helyettem!

25. Igazából nem későn kívánok boldog születésnapot, csak nem akartam elsőként emlékeztetni, hogy öregszik. Boldog születésnapot, testvér/testvér!

E. Nagyszülők:

26. Senki sem kérhet jobb személyt az életébe, mint te. Boldog késő születésnapot, alig várom, hogy újra lássalak, nagypapa/nagymama.

 • Ajándékötletek: képkeretek, virágok

27. Nagypapa/nagymama, annyit tettél értem az évek során, ezért remélem, hogy jó születésnapod volt. Amikor meglátlak, a legnagyobb ölelést és sminket adom neked a késői kívánságok miatt!

 • Ajándékötletek: festmények, személyre szabott üdvözletek, kézzel készített kártyák

F. Fia, Lánya, Nagylánya, Nagyfia, Unokaöccse, Niece:

28. Úgy néz ki, hogy a kor utoléri velem kedvesem! Kérlek, bocsásd meg a feledékenységemet, és fogadd el meleg kívánságaimat egy különleges ajándékkal együtt.

 • Ajándékötletek: karóra, pénztárca, ruha stb.,

29. Túlságosan el voltunk foglalva a születés óta eltelt napok számolásával. Sajnálom, hogy elfelejtettem kívánni a káosz közepette! Legyen áldott és boldog életetek!

30. Tudom, hogy egy kicsit le vagyok maradva a különleges napod megünneplésével. Talán az az oka, hogy nagyon gyors életet élsz, az enyém pedig kicsit lassabban.

G. Boldog késői kívánásokat tanárnak, csapattársnak, személyzetnek stb.:

Tanárok:

31. Elnézést uram/asszonyom! Nem tudtam, hogy tegnap van a születésnapod! Szerencsésnek érzem magam, hogy te lehetsz a tanárom, és remélem, jól érezted magad!

32. Tisztelt Hölgyem/Uram, megtanított minket elfogadni a hibáinkat és bocsánatot kérni. Elfelejtem a születésnapját, és bocsánatot kérek. Kérlek, fogadd el a bocsánatkérésemet a késői születésnapi jókívánságokkal együtt!

33. Boldog születésnapot kívánok a legcsodálatosabb kollégának! Köszönjük minden közreműködését, és további szép évet kívánunk!

34. Bár későn szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni, szeretném egy pillanatra értékelni együttműködésüket és támogatásukat, amellyel nagy sikerhez juttattuk el projektünket!

H. Késő boldog születésnapot kíván a gyerekeknek és a babáknak:

35. Tudom, hogy a születésnapodon vártad az ajándékomat! De meg kellett szereznem a tökéleteset az Ön számára, és így eltartott egy ideig! Itt van valami különleges egy fantasztikus gyerek számára!

 • Korcsoport: 3-13 év
 • Ajándék lehetőségek: játékok, tömött babák, aktivitási játékkészletek

36. Imádnivaló kis Munchkinom! Hogyan hagyhattam ki az 1. születésnapi buliját? A lehető legörömtelibb életet kívánom neked, és hé, van egy kis valami számodra…

 • Ajándék lehetőségek: Babajátékok

37. Haver! Sajnálom, lemaradtam a születésnapodról! Bízz bennem, ezt bepótolom, és hagyom, hogy még néhány napig folytasd szemtelen önmagad! Késve Boldog 2./3./4./5./6./7./10./10. születésnapot!

38. Az én gyerekem már nem olyan kicsi! Tudom, hogy öregszem veled, és kérlek, fogadd el a késői 13. születésnapi kívánságaimat, kedves tinédzser!

39. Most, hogy 18 éves vagy, már nem vagy gyerek! Szóval, azt hittem, megvárom, hogy gyerekkorában élvezze az utolsó pillanatokat, mielőtt a felnőttkor átveszi az uralmat. Későn Boldog Születésnapot Nektek!

40. Mivel nehéz volt eldönteni, hogy gyerek vagy felnőtt vagy -e, úgy döntöttem, hogy szüneteltetem a kívánságaimat, amíg le nem rendeződsz. Boldog 20./23/25 -ik születésnapot

Ezek azok a szellemes és érzelmes kifejezések, amelyek biztosan megbocsátást nyernek a születésnap kimaradásáért! Nos, az élet nem ad második esélyt! Tehát ne tegye ezt szokássá, hanem állítson be emlékeztetőket a telefonján. Még a Facebookon is hozzáadhatja őket, amely emlékeztet a születésnapra. Lehet, hogy nincs túl jó memóriánk, de biztosan van „okos” kiút!