9 Populære Jack Daniels T-shirt designs til mænd og kvinder

Jack Daniel Tennessee Distillery er kendt for sin høje kvalitet af whisky. Den bedste kvalitet whisky er lavet gennem træer af ahornsukker brændt i kul. Deres mærkenavn blev populært, ikke bare af deres whiskyflaske som et frimærke, men også som et t-shirtprint, der kan bruges som den bedste gave til dem, der er vilde med Jack Daniel-mærket, for de elskere her er top 9 Jack Daniel T skjorte design, der passer til både mænd og kvinder.

Seneste og berømte Jack Daniels T -shirts til herrer og damer i trend:

Lad os se på den bedste Jack Daniels t -shirt i Indien.

1. Almindelig sort Jack Daniel trykt mænd T-shirt:

Almindelig sort Jack Daniel printet mænds T-shirt

Mænd kan bestemt lide sort farve tøj, det være sig t-shirt eller bukser, denne kærlige til den farve, der blev brugt til at skabe denne jack Daniel-navn trykte t-shirt på en almindelig sort t-shirt. For at gøre navnet fremtrædende bruges hvidt blæk til udskrivningen.

2. Almindelig hvid Jack Daniel-printet T-shirt til kvinder:

Almindelig hvid Jack Daniel-printet T-shirt til kvinder:

Almindelig hvid t-shirt passer godt til alle former for jean eller slap farve, denne ideologi bruges til at lave en almindelig hvid t-shirt til et iøjnefaldende tryk bare ved at bruge kalligrafi skrevet Jack Daniel-navn, som piger også gerne vil have.

3. Ærmeløs Jack Daniel T-shirt til mænd:

Ærmeløs Jack Daniel T-shirt til mænd:

Sommer, strandfest og derefter vælger fyre dette seje udseende ærmeløse mænds Jack Daniel t-shirt trykt design, størrelsen på mærkenavnet kan variere fra medium til stort. Den ærmeløse arm kan laves med løs pasform, hvilket får t-shirten til at se lang ud.

4. Ærmeløs kvinders Jack Daniel T-shirt:

Ærmeløs Jack Daniel T-shirt til kvinder

Det samme ærmeløse mønster kan oprettes til kvinder med en iøjnefaldende farve. Piger er helt sikkert forelsket i lyserød farve, farven pink kan fås til at se ædru eller lys ud. Til en lys ærmeløs tank top bruges sort blæk til at printe mærkenavnet.

5. Crop Jack Daniel T-Shirt:

Crop Jack Daniel T-shirt

Crop tops er det trendy designertøj til kvinder i den aktuelle modetrend. For at give et anderledes look til mærketrykt t-shirt, udstedes afgrødemønster, hvor længden af ​​toppen reduceres, og ærmerne kommer som en ærmeløs eller som et halværmet mønster.

6. Vintage Jack Daniel Unisex T-shirt:

Vintage Jack Daniel Unisex T-shirt

80’ernes æra berømte stjerner kan huskes ved at købe sådan en trykt jack Daniel-t-shirt, hvor ansigtet i den berømte personlighed udskrives, hvilket ikke kun giver t-shirten et andet look, men også hjælper med at huske minder.

7. Baseball-designet Jack Daniel mænds T-shirt:

Baseball-designet Jack Daniel-T-shirt til mænd

Baseball design er et simpelt design designet i to farver, der danner kroppen og armen på t-shirten. Kroppen er almindelig hvid eller cremet med en lys farvet arm. I stedet for at have et baseballholdstryk på t-shirten, til whiskyelskere, kan Jack Daniel-print stemples.

8. Oversize mænd Jack Daniel T-Shirt:

Oversize mænd Jack Daniel T-shirt

En oversize t-shirt er det mest behagelige materiale at have på i løbet af en solskinsdag eller som strandtøj. Beslaget omkring armen er ret løst, og t-shirtens længde falder indtil det øvre lår.

9. Off Shoulder Jack Daniel T -shirt til kvinder:

Off Shoulder Jack Daniel T -shirt til kvinder

Off shoulder top, også kaldet crop crop top, er det mest anvendte stofmønster, der bruges af kvinder. T-shirtens ærme er forskellig fra den sædvanlige top. Den ene side af ærmet falder under skulderen, og den anden side af ærmet er normal.

At have en sådan Jack Daniel-t-shirt ovenfor, betragtes som cool, og det er også let at vælge som fritidstøj med enhver form for bukser eller jeans. Unisex Jack Daniel t-shirt er bedst, når det kommer til at bære den samme type trykt t-shirt design.