Sådan laver du dine egne T-shirt designs

At oprette din egen t-shirt er bestemt en interessant og kreativ måde at bruge vores tid på en fritidsdag eller folk, der ønsker at starte en lille deltidsvirksomhed op ved at designe et individuelt innovativt design. For dem, der er interesseret i at designe deres egen t-shirt, vil denne artikel hjælpe dig meget ved at vide, hvilken type og metoder, hvorpå en T-shirt kan designes.

Egne T-shirt designs

Trin i designet af din egen T-shirt:

A. Udskrivning af et billede på T-shirten:

1. Valg af kludmateriale:

At vælge den rigtige slags stof er et vigtigt skridt i starten af ​​at designe en t-shirt selv. Til at begynde med ville det være bedst at gå efter tykt bomuldsmateriale, da det er let at håndtere frem for det syntetiske materiale, der let glider væk. Du kan personliggøre din t-shirt på den rigtige måde, prøv noget præcist materiale til at bygge din egen t-shirt. Få noget klart materiale, der passer til din stil.

2. Valg af designtype:

For mænd, der kan lide lyse farverige billeder, bør undersøge den type billede, der passer godt til t-shirtens farve og for fyre, der kan lide simple designs t-shirt, bør de tjekke alfabetdesignet eller et patchwork-design.

For piger er der et stort antal design, der vælger det bedste til typen t-shirt er afgørende. Du får gode muligheder, mens du søger efter nye designs på markedet. Du kan prøve nogle personlige designs til din t-shirt, eller du får et godt portræt fra en bred samling af din yndlingsskuespiller eller spiller.

3. Designets position:

Når materialet og billedet er valgt, er det obligatorisk at vælge den rigtige position til at passe ind i billedet. Materialets længde og bredde spiller en afgørende rolle for placeringen af ​​billedet på kluden. Jo bredere billedet er, så det passer til billedet i midten af ​​under midterniveau.

4. Stansning af billedet på T-shirten:

Har brug for megen forskning i valg af trykmaskine eller døende maskine. Kig på din syning til din t-shirt, få nogle ordentlige oplysninger om nåle, hvis du også planlægger noget broderi. Prøv også små logo designerprint.

Vælg det mindste billede, der kan passe i midten af ​​t-shirten.

B. male din egen T-shirt:

1. Valg af materiale:

Da vi diskuterede at klæbe et billede, er det det samme, når det kommer til at male et billede på t-shirten. Vælg et medium tykt materiale for at beholde malingen i længere tid. Du får også gode muligheder i 3D- eller akvareltilstande.

2. Valg af billedet:

Når det kommer til at male en T-shirt, er det også vigtigt at vælge den rigtige type maling og kvaliteten af ​​malingen. Gå efter en oliebaseret maling, der klæber til bomuldsmateriale i lang tid. Alt afhænger mest af din vasket-shirt, få også et materiale af god kvalitet.

3. Lad malingen tørre:

Er det næste trin, når malingen er afsluttet. Efter anvisning, lad malingen tørre og derefter bære med stolt!!

Det er yderst vigtigt, når vi laver vores egen t-shirt, at materialet og stoffet, der bruges til at skabe billedet eller male et billede på t-shirten. Inden du starter med T-shirten, prøv at øve maleriet på en anden klud, og til at printe et billede på t-shirten, prøv billedet på et andet materiale, som hjælper dig med at vide mere om printeren.