Alexander McQueenin eksentriset muodin trendit keväällä 2020

Kevät 2019 ei ole vielä ohi, mutta jo tänään haluamme katsoa seuraavaa. Koska siellä on paljon hienoja muotitrendejä, joihin voit tottua. Tällä hetkellä esillä olevat muotikokoelmat, kuten tämä Alexander McQueenin malli, antavat meille käsityksen tästä. Kuten viime vuosina niin usein tapahtuu, painopiste on maskuliinisuudessa. Käsittelet klassista ja modernia käsitystä siitä. Tämä on provokaatio kuluttajille ja katsojille, mutta myös mahdollisuus muotoilla oma nykyinen kantansa. Tarkastellaanpa tämän kokoelman yksittäisiä piirteitä!

Näin voit piristää klassista pukua moderneilla väreillä

Violetti ja musta - loistava idea muotitrendeille

Aiempien trendien mukaan

Jatkuvuus on hyvin tyypillistä viimeisille Alexander McQueenin kokoelmille. Tässä tulevalle keväälle omistetussa kokoelmassa näemme selvän yhteyden viime syksyn asuihin. Tämä on enemmän kunnianosoitus klassiselle englantilaiselle tyylille, joka on kuitenkin yksilöity uskomattomalla tavalla.

Modernisointi toteutetaan enimmäkseen yksityiskohtien kautta. Se voi koostua esimerkiksi yksityiskohtien yllättävästä toteutuksesta, uudelleenkäytetyistä materiaaleista tai koristeiden alkuperäisten mittojen valinnasta. Joka tapauksessa näemme aina selkeän sitoutumisen alkuperäisen tyylin alkuperään, jonka perinteitä kokoelman klassiset puvut seuraavat.

Idea pituuksien luovaan käyttöön

Muotitrendit - harmaa muotoilu - loistava idea

Käytetyt kankaat

Erittäin tärkeä osa kokoelmaa, joka tekee siitä ainutlaatuisen, ovat siellä käytetyt kankaat. Ne ovat ehdottoman tärkeitä määritettäessä Alexander McQueen Spring Collectionin klassisten pukujen käyttötarkoitus. Tiukempiin asuihin on käytetty mustaa puuvillaa. Nämä asut sopivat myös virallisiin tilaisuuksiin. Angoran villa on juhlallisempi variantti, jota käytät punaisella matolla tai erittäin virallisissa häissä. Alla voit pukeutua mustaan ​​pitsiin, joka olisi silti juhlallinen, mutta tarpeeksi rento iltajuhliin.

Hopea ja musta – klassinen kiilto erittäin modernissa muodossa

Muodin trendit harmaa ja musta

Erilaisia ​​kerroksia, pituuksia ja kuvioita

Olemme jo nimenomaisesti maininneet näiden klassisten asujen eri muunnelmat Alexander McQueenin kevätmalliston pääosana. Mainittiin myös alkuperäinen lähestymistapa koristeiden ja yksityiskohtien toteuttamiseen. Tämä ei kuitenkaan tyhjennä yksilöllistymisstrategioita. Pitkät (tavallista pidemmät) takit ovat erityisen havaittavissa kokoelmassa. Niitä voidaan säätää maun ja henkilökohtaisen rakenteen mukaan. Puvun useat kerrokset ovat toinen huomattava piirre. Lopuksi kukkakuviot ovat ehdottomasti mainitsemisen arvoisia. Uudistetussa versiossa ne näkyvät usein Alexander McQueenin miesten puvuissa keväällä 2020. Ei vain siellä, muuten, myös punaisten mattojen esiintymisten aikana!

Erittäin jalo ja käytännöllinen tulkinta klassisesta koristeesta

Muodin trendit hienoja valkoisia mustia kuvioita

Alexander McQueenin kevätmalliston suunnittelija

Alexander McQueen -malliston suunnittelija on Sarah Burton. Yllättäen hän ei ollut paikalla esityksen aikana muutama päivä sitten. Ehkä tämä ilmaisee sen tosiasian, että hän mieluummin tekee itsensä näkyväksi teoksillaan ja vähemmän henkilökohtaisella ulkonäöllä. Joka tapauksessa nämä miesten asut edustavat hyvin heidän nykyistä kehitystasoaan ammattialalla. Hän on yksi niistä suunnittelijoista, jotka haluavat pitää langansa perinteinä ja silti varmistaa modernin jatkuvuuden upealla tavalla. Tällaiset asiantuntijat muokkaavat hyvin todennäköisesti tulevia muotisuuntauksiamme.

Vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia kuvioita mustalla taustalla

Vaaleanpunainen ja violetti - hienoja muotitrendejä

Vaihtoehto kaksinkertaisilla kerroksilla ja pidemmillä leikkauksilla

musta puku - suuria muotivirtauksia

Idea upealle vaaleanpunaiselle puvulle

suuri vaaleanpunainen - muodin suuntauksia

Tyylikäs miesten puku, jossa on siirtomaa -elementtejä

Trendit mustilla hahmoilla Muoditrendit


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80