Ariana Grande kappaleen ‘7 rengasta’ merkityksestä

Viime vuoden marraskuussa julkaistiin Ariana Granden kappale, joka nauttii suurta suosiota. Fanisi ihastuivat siihen. Joten on osittain yllätys, että meidän ei tarvinnut odottaa liian kauan myös seuraavaa suurta osumaa.

Arianan uuden kappaleen nimi on 7 rengasta, ja hän on jo aloittanut kokeilun sen kanssa Instagramissa. Virallisesti tämä uusi kappale julkaistaan ​​18. tammikuuta. Me ja muut Ariana Granden fanit spekuloimme tämän uuden osuman teemaa.

Ariana Granden ulkonäkö on hyvin vaihteleva

ariana grande hieno punos

Ariana Grande yli 7 rengasta

Jo viime vuoden joulukuussa Ariana Grande Lähetetty Twitteriin tämän uuden kappaleen aiheesta. Näin tapahtui, kun fanit kysyivät sitä. Onneksi hän kertoi kaikki jännittävät yksityiskohdat. Luultavasti kappaleella on jotain tekemistä eron kanssa hänen viimeisen poikaystävänsä kanssa …

7 Rings on Ariana Granden uusin kappale

ariana grande 7 renkaan idea

7 rengasta Ariana Grandelta ja jako Pete Davidsonilta

Laulaja ja Pete Davidson nousivat median ja fanien huomion kohteeksi vuonna 2018. Heidän suhteensa kehittyi hyvin nopeasti. Kaksi muutti yhteen hyvin nopeasti ja näkyi vastaavien tatuointien kanssa. Pahat kielet sanoivat, että se menee pieleen hyvin nopeasti, ja se todella osoittautui niin. Näiden kahden erottaminen tapahtui myös vuonna 2018 ja se tuntui sivulta melko epämukavalta ja voit jopa sanoa – kiusallista.

Itse asiassa kappaleen sanotaan olevan ajalta heti hajoamisen jälkeen. Juhlien jälkeen ystävien kanssa ja paljon samppanjaa Ariana osti kaikille ryhmän jäsenille renkaan. Se oli vain seitsemän rengasta ja Ariana kuvailee tilanteen erittäin hauskaksi ja hieman outoksi. Mutta se oli tietysti erittäin inspiroivaa ja ainutlaatuista samaan aikaan. Ariana Grande halusi ilmeisesti jatkaa tätä tunnetta kappaleessa nimeltä 7 rengasta.

Upea meikki Grandelle – erittäin moderni 

ariana grande rento ilmeellä

Ariana ja Pete Davidson ovat jo eronneet 

ariana grande entisen poikaystävänsä kanssa

… mutta ne osuvat edelleen otsikoihin 

ariana grande ystävän Pete Davidsonin kanssa

Granden tyylikäs kampaus 

kiinnitetty hiukset ariana grande

Laulaja, jolla on vaalea kampaus

upeat vaaleat hiukset ariana grande