Beckhamit juhlivat perhetapahtumaa ja, kuten aina, paljon tyyliä

Beckhamit saavat jatkuvasti otsikoita erinomaisella elämäntyylillään. Siksi pysyt jatkuvasti uutisissa verkkosivuillamme. Ne osoittavat elämäntapaa korkealla tasolla kaikilla alueilla, mikä on kadehdittavaa ja ihailtavaa samaan aikaan. Tämä vaikuttaa toisaalta pukeutumiseen, toisaalta asumistasoon ja lopulta tyyliin, jolla he juhlivat. Viime viikolla he saivat jälleen huomion, koska he pystyivät virallisesti toivottamaan uuden perheenjäsenen tervetulleeksi. Tässä on lisätietoja asiasta.

Victoria ja David ovat aina tyylikäs pari 

Julkkikset uutiset suuri pari

Beckhamit ja heidän uusi veljentytär

Tällä kertaa David ja Victoria Beckham juhlivat uuden perheenjäsenen, veljentytär Tabathan saapumista. Tyttö syntyi huhtikuussa ja entinen laulaja Spice Girls nähty useaan otteeseen pienen kanssa. Viikonloppuna tytön kaste vietettiin koko perheen kanssa.

Beckhamit olivat myös siellä ja julkaisivat upeita valokuvia veljentyttärensä kanssa.

Victoria Beckhamin sisar perheineen

koko perheen julkkisten uutinen

Victoria Beckham ja hänen sisaruksensa

Beckhamit ovat myös suosittuja, koska ne tarjoavat loistavan esimerkin harmonisesta perhe -elämästä. Perinteet tällaisen viljelystä tulevat varmasti roolimalleista, joita heillä oli omassa perheessään. Victoria on vanhin kaikista kolmesta sisaruksesta. Hänellä on nuorempi veli Christian ja sisko Luise. Luisella on neljä lasta, jotka ovat saman ikäisiä kuin Victoria Beckham. Hän työskentelee tällä hetkellä muotisuunnittelijana ja väittää ottaneensa äitinsä tyylikkäät juhlat malliksi tapahtumiin, joita hän järjestää näinä päivinä. Ehkä varmuuskopiot saavat inspiraatiota samasta lähteestä?

Molemmat osoittavat erinomaista tyyliä joka tilanteessa käsi kädessä julkkisten uutisia

Yhdessä juhlaillallisella – Victoria ja David Beckham 

Julkaisee uutisia molemmat yhdessä

Tasokas ja klassinen – molemmat voivat tehdä senkin

Julkkikset uutiset Vicotria ja David

Beckhamin lapset ovat myös erittäin tyylikkäitä

Julkkikset uutisia kaksi suurta miestä

Toinen hieno kuva kahdesta

Victoria -julkkisten uutiset David