Beyonce ja Jay Z jakavat ilmaisia ​​konserttilippuja vegaaniliikkeen tueksi

Nyt Beyonce- ja Jay Z -faneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus. Sinulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi heidän konsertteihinsa koko eliniän ajan. Kyllä, ymmärsit oikein – kyse on ilmaisista lipuista kaikkiin näiden kahden tuleviin konsertteihin.

Beyonce ja Jay Z ovat sitoutuneet ympäristöön

jay z ja beyonce upea pari

Beyoncen ja Jay Z: n osallistuminen Greenprint -projektiin

Tällä kahden supertähden ilmoituksella on jotain tekemistä sen kanssa, että he tukevat nyt niin sanottua Greenprint-hanketta. Tunnettu on tehdas viljely yksi tärkeimmistä saastumisen syistä. Vaihtamalla kasvipohjaiseen ruokavalioon haitallisia päästöjä on vähennettävä merkittävästi.

Beyonce ja Jay Z haluavat tukea tätä prosessia jakamalla ilmaisia ​​konserttilippuja faneille, jotka lisäävät kasvipohjaisten ruokien osuutta ruokalistallaan.

Julkkispari motivoi vähentämään lihan kulutusta

jay z ja beyonce lavalla

Haaste

Beyonce ja Jay Z eivät pyydä fanejaan luopumaan kokonaan lihansyömisestä. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että tämän kulutusta vähennetään merkittävästi. Mielestämme tämä asenne on erittäin järkevä useista syistä. Ensinnäkin on kyseenalaista, onko terveellistä luopua lihasta kokonaan. Lisäksi on epärealistista, että ihmiset, jotka todella haluavat syödä lihaa, pärjäävät ilman lihaa ja saavat sen valmiiksi nopeasti ja pysyvästi. Kuitenkin juuri nämä ovat hankkeen kohderyhmä. Koska maapallomme tulevaisuus riippuu suurelta osin eläinperäisten tuotteiden kulutuksen vähentämisestä. Joten Beyonce ja Jay Z ovat oikein muotoilleet vaatimuksensa ilmaislippujen ehdokkaille. Sinulla on luultavasti menestystä sen kanssa ja olet varmasti loistava esimerkki sosiaalisesta sitoutumisesta tähtien keskuudessa.

Beyonce ja Jay Z auttavat vähentämään lihan kulutusta

Rihannan kolmas vuosittainen timanttipallon etu Clara Lionelin säätiölle Cipriani Wall Streetillä - Sisällä

Molemmat tähdet syövät vähemmän lihaa

Beyonce ja Jay Z sanoivat myös haluavansa syödä vähemmän lihaa. He toteuttavat myös erityisiä toimia tämän saavuttamiseksi. Haluaisi alkaa syödä ilman lihaa kerran tai kaksi viikossa. Erityisesti monille amerikkalaisille tämä on vaikeaa, koska siellä on yhteinen ruokakulttuuri, mutta tämä on erittäin tärkeää, koska se on hyväksi ympäristölle ja omalle terveydelle.

Tehdasviljely saastuttaa planeettamme

jay z ja beyonce kutsuvat vähemmän lihaa

Sinun ei tarvitse mennä vegaaniksi. Autat, vaikka olisitkin vähemmän lihaa

jay z ja beyonce vegaanikeitto

Tunne kasvisvaihtoehdot lihan kulutukselle?

kasvisruoka jay z ja beyonce