Brad Pitt suhteessa korusuunnittelijaan

Brad Pitt ei näytä olevan enää yksin. Huhujen mukaan hänellä on ollut uusi, erittäin vakava suhde jo jonkin aikaa. Angelina Joliesta eron jälkeen hänen henkilökohtaisesta elämästään on spekuloitu paljon. Esimerkiksi uutinen on levinnyt useita kertoja siitä, että hänellä on suhde eteläafrikkalaisen kollegansa Charlize Theronin kanssa. Mutta samaan aikaan hän itse ilmoitti useita kertoja, ettei hänellä ole suhdetta näyttelijään. Hän on pitänyt sanansa, jos uskot tiettyihin medioihin. Hänen pitäisi olla suhteessa naisen kanssa, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä Hollywoodin piireiden kanssa.

Brad Pittillä on nyt uusi vakava suhde?

brad pitt uusi rakkauskuva

Lauantai Hari Khalsa on Brad Pittin uuden tyttöystävän nimi

Brad Pittin uuden tyttöystävän sanotaan olevan korusuunnittelija ja hengellinen guru samanaikaisesti. Hänen nimensä on Sat Hari Khalsa ja hän on kotoisin Intiasta. He matkustavat yhdessä maailmaa nähdäkseen hänen uusimman elokuvansa “Ad Astra” esitellä. Useimmiten hän jättää ensi -iltansa hieman aikaisemmin, koska hän ei halua liikaa huomiota heidän suhteeseensa.

Hän ei tietenkään halua vastata kysymyksiin hänen suhteestaan ​​Brad Pittiin. Brad Pitt tapasi todennäköisesti Sat Hari Khalsan Intiassa viime vuonna. Heidän suhteensa kerrotaan alkavan vasta muutama kuukausi sitten. Itse asiassa Brad Pittillä sanotaan olevan aiemmin suhde myös Charlize Theronin kanssa. Hän kuitenkin keskeytti tämän ja valitsi 44-vuotiaan henkisen intiaanin.

Eroaminen Angelinasta oli erittäin vaikeaa molemmille tähdille

brad pitt ja angelina jolie

Suhteen tulevaisuus

Varmasti tämän Brad Pitt -suhteen ympärillä on paljon vähemmän draamaa kuin Angelina Jolien kanssa. Toisaalta et usko siihen tosiasiaan, että vaikean hajoamisen jälkeen hän kannattaa jo erittäin vakavaa suhdetta. Mutta hän varmasti tuntee olonsa erittäin mukavaksi tämän naisen kanssa ja viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Ehkä se on erittäin hyvä perusta pitkäaikaiselle suhteelle.

Sat Hari Khalsan sanotaan olevan Brad Pittin uusi tyttöystävä

brad pitt ja intialainen guru -vaimo

Sat Hari Khalsa on korusuunnittelija ja guru

brad pitt ja istui hari khalsa yhdessä

Suhde Jennifer Anistoniin oli yksi pisin ennen Angelinaa

jennifer aniston ja brad pitt

Viime aikoina on myös spekuloitu paljon suhteesta Charlize Theroniin

brad charlize theron -huhut