Cannesin elokuvajuhlat 2019-7 parasta ja edustavaa ulkonäköä

Tapahtumat, kuten Cannesin elokuvajuhlat, ovat myös todellisia nykyhetken kohtauksia. Enemmän kuin jotkut muotinäytökset, koska täällä voit kokea nykyiset trendit käytännössä – suosittujen tähtiemme muuttamina ja mukautettuna heidän henkilökohtaiseen tyyliinsä. Olemme valinneet sinulle upeita kohokohtia! Kuka tietää, ehkä käytät tätä pukeaksesi upean mekon erityiseen ulkonäköön tänä kesänä.

Ariana Lima näytti upealta siniseltä

adriana lima julkkikset

Siniset mekot mystisille naisille

Metsän värit – näin olemme määritelleet joitakin tämän vuoden muodikkaita väritrendejä muissa artikkeleissamme. Sininen on yön vivahde ja mystiikka luonnossa ja eräitä metsähedelmiä. Kuten Ariana Liman mekko-samalla hänellä on hyvin mystinen ja maanläheinen karisma.

Tietenkin tämä väri sopii erityisen hyvin tyyppisi kanssa. Stylistisi valitsivat klassisen yhtenäisen ilmeen ja valitsivat myös siniset kengät.

Dakota Fanning oli kuin prinsessa valkoisessa

cannes 2019 Dakota Fanning

Moderni prinsessa -ilme

Moderni prinsessan ilme oli erittäin suosittu Cannesin elokuvajuhlilla 2019 esiintyneiden tähtien keskuudessa. Kuvan yläpuolella on valkoinen mekko, jossa on hienovarainen sävy Dakota Fanningilta. Näimme samanlaisen hedelmän värin, mutta paljon silmiinpistävämpää Elle Fanningin upeassa asussa. Enemmän kuin prinsessa – on kuningatar Gong Li ollut pitsimekossaan.

Moderni vihreä Deepika Padukoneen mekossa

Deepika Padukone upea mekko

Yksiväriset asut

Jotain, joka erottuu varmasti punaisella matolla Cannesissa: Ihmiset haluavat valita yksivärisiä asuja. Tämä osoittaa meille Deepika Padukoneen pukeutumisensa tuoreessa vihreässä värissä ja monissa verhoissa. Mekossaan hän herätti kaksi asiaa, jotka olemme jo maininneet: Raikas vihreä sävy muistuttaa kevään tuoretta ruohoa ja siten luontoa metsäniityllä. Samaan aikaan voit saavuttaa suositun prinsessa -ilmeen leveän hameen ja kärjen ansiosta.

Elle Fanning myös “metsä” -koristeella

elle fanning julkkis uutisia

Ajaton ja samalla supermoderni

Cannesin elokuvajuhlien 2019 parhailla asuilla saadaan aikaan huippumoderni ja ajaton ulkonäkö. Ennen kaikkea karisma on ajaton – tämä moderni, unenomainen tyyli, joka jokaisella naisella pitäisi olla. Luonnontyyliset modernit värit saavuttavat kuitenkin nykyisen vaikutuksen.

Noel Berry alkuperäisessä mustassa värissä

Noel Berryn upea musta mekko

Gong Li – aivan klassinen ja silti niin moderni

upea valkoinen mekko Gong Li

Zhang Ziyi erittäin houkuttelevassa mustassa iltapuvussa

Zhang Ziyi cannes pitsi 2019