Cindy Crawford paljastaa kauneudenhoidon salaisuutensa

Muutama päivä sitten Cindy Crawford jakoi videolla salaisuuksia päivittäisestä kasvojen ihonhoidostaan. Kuten odotettiin, tästä YouTube-postauksesta tuli nopeasti suosittu suosittu mallin hyvän ulkonäön vuoksi ja samalla koska yksittäisiä vaiheita on erittäin helppo seurata ja ne antoivat paljon inspiroivia vinkkejä yksilölliseen meikkiin.

Cindy Crawford vakuuttaa hyvällä kasvohoidolla

crawford pitkät hiukset

Cindy Crawfordin aamuinen ihonhoitorutiini – askel askeleelta

Ensinnäkin Cindy alkaa pestä perusteellisesti videon seerumin avulla, tässä tapauksessa lisäämällä melonia. Tällä hedelmällä on erittäin hyviä hyödyllisiä ominaisuuksia iholla. Tavoitteena on saada erittäin virkistävä vaikutus alusta alkaen.

Erityisesti päivinä, jolloin iho on hieman kuiva, esim. Koska et mennyt nukkumaan tarpeeksi aikaisin, tällaisten kosteuttavien ja kalaa antavien tuotteiden käyttö on erityisen tärkeää. Sitten se jatkaa voiteen levittämistä silmille. Hänen videoesityksissään Cindy Crawford mielenkiintoinen menetelmä hierontaan erikoistarvikkeilla. Tämän tarkoituksena on kiristää ihoa lisäksi silmänympärysvoiteen levittämisen jälkeen. Sitten tulee kosteusvoide, joka sisältää ikääsi ja ihotyyppisi oikean ihovoiteen.

Cindy Crawford antaa vinkkejä yksilöllisen tyylin löytämiseen

punainen mekko crawford

Cindy Crawford meikin käytöstä

Tässä videossa Cindy puhuu meikin käytöstä. Hän väittää, että hänen äitinsä oli tuskin tehnyt meikkiä elämässään. Hänen mielestään se ei ole aivan loistava, mutta liioittelu meikin kanssa ei myöskään ole ratkaisu. Suurimman osan ajasta nainen tarvitsee jokapäiväiseen elämään tietyn tyylin, jonka hän hallitsee todella hyvin, voi nopeasti saavuttaa ja jolla hän tuntee olonsa erityisen mukavaksi. Cindy näyttää meikkivoiteen ja korostuskynän oikean levityksen siveltimellä ja suosittelee jälkimmäistä ikääntyvälle iholle, koska ne ovat paljon hellävaraisempia. Lisäksi hän kertoo videossa erilaisista kokemuksista, joita hän on tehnyt meikkien kanssa vuosien varrella, niin että hän innostaa fanejaan löytämään itselleen oikean näistä kaikista vaihtoehdoista.

Cindy Crawfordilla oli aina erottuva tyyli

kuva hyvin nuori crawford

Hänen äitinsä ei käyttänyt meikkiä mallin ja näyttelijän mukaan

crawford suuri ikääntyminen

Jokaisen naisen on löydettävä oma meikkityylinsä jokapäiväiseen elämään ja hallittava se hyvin 

crawford suuri hymy

Cindyn kasvot paljastavat, että hän pitää hyvää huolta ihostaan

kauniit kasvot crawford