Claudia Norberg aloittaa uuden vuoden avoimella keskustelulla ongelmistaan

Mikä uuden vuoden alku: Monet itsestäänselvyytenä pidetyt asiat horjuivat. Vuodelta 2020 on paljon odotettavissa, jos tämä jatkuu. Toisaalta kuulimme kuninkaallisista, jotka haluavat erota kuninkaallisista perheistä. Megxitista puhutaan rinnakkain poliittisen Brexitin kanssa … Mutta meillä on myös paljon jännittäviä uutisia kuuluisuuksista Saksassa. Claudia Norbergin draama herätti paljon uteliaita katseita ja myötätuntoa häntä kohtaan. Tunnettu saksalainen tv-todellisuuden osallistuja näyttää pysyvän rohkeana.

Claudia Norberg oli suosittu tähti viidakkoleirillä 

Claudia Norberg televisiossa - hienoa

Claudia Norbergin tarina – jotenkin aivan banaali!

Claudia Norbergilla on Michael Wendler naimisissa 29 vuotta sitten. Hän oli tuolloin 19 -vuotias. Se oli hänen ensimmäinen rakkautensa ja hän vain omistautui miehelleen. Hän jätti äskettäin hänet jonkun toisen, 19-vuotiaan, vuoksi. Wendler ei näytä haluavan vanhentua Claudian kanssa.

Kuulostaa aika arkiselta. Mutta Claudialle kaikki huomio ja pahat kielet, tietysti draama. Aivan kuin se ei riittäisi, hän on nyt Saksan ulkopuolella ja konkurssin jälkeen näyttää siltä, ​​että Claudia Norberg on perinyt yli kaksi miljoonaa euroa velkaa. Koska he ovat virallisesti edelleen naimisissa. Hmm, ei kovin hyvä kohtalo?

Claudia on erittäin vaikeassa vaiheessaClaudia Norberg - loistava muotokuva

Claudia Norberg ja viidakkoleiri

49-vuotiaasta naisesta tuli suosikkitähti sarjassa Viidakon leiri. Mutta jossain vaiheessa fanien tuki ei enää riittänyt pitämään heidät siellä. Nyt hän näyttää jakavan elämäntarinansa ja sen romahtamisen mediassa. Hän saa jotain, mutta se tai hänen tulonsa viidakon leirillä eivät riitä vanhoihin velkoihin. Kuinka ja milloin hän löytää ratkaisun rakkaussairauden voittamisen rinnalla – sen me haluamme nähdä. Mutta hän on rohkea ja olemme varmoja, että hän jollakin tapaa selviää lopulta!

Ero tuli 19 -vuotiaan takia

Claudia Norberg Celebrity News

Claudia oli myös 19 -vuotias, kun hän aloitti suhteen Wendlerin kanssa

Nuori nainen ja Claudia Norberg

Wendler sanoo, että hänen uusi tyttöystävänsä on hänen suuri rakkautensa

Michael Wendler ja nuori nainen

Yksi puhutuimmista saksalaisista julkkispareista tällä hetkellä

Uutiset julkkikset Claudia Norberg