Courteney Cox palaa Ystävät -asuntoon ja kertoo siitä Instagramissa

Ei vain fanit, vaan myös julkkisnäyttelijät Sitcom -ystävistä näyttävät tuntevan nostalgisia tunteita viime vuosina. Tämä voi myös olla syy siihen, miksi Courteney Cox vieraili asunnossa jo silloin ja dokumentoi sen yksityiskohtaisesti Instagramissa. Tämä asunto vuokraa nyt noin 12 000 dollaria.

Yksi ystävien suosikkikahvilan monista upeista kohtauksista

Courteney Cox hahmona Monika in Friends

Lisätietoja ystävien huoneistosta

Asunto, jossa Courtney Cox äskettäin vieraili ja jossa Мonika ja muut TV -sarjan “ystävät” asuivat tuolloin, on päällä New Yorkin Bedfordin ja Grove Streetsin kulma. Kuitenkin vain osa nauhoituksista tehtiin täällä ja loput kuvattiin eri paikassa, nimittäin Los Angelesissa.

Saman vuoden tammikuussa Courteney Coxilla oli enemmän nostalgisia tunteita ja hän muisti sitcomin Friends uudelleen. Näimme sen Ellen DeGeneresin kuuluisassa amerikkalaisessa TV -ohjelmassa. Toinen kahdesta johtavasta näyttelijästä Lisa Kudrow, Phoebe, esiintyi Courtneylle varsin yllättäen.

Courteney Coxilla on edelleen erittäin mukavia muistoja vanhoista ajoista ystävien kanssa

Courteney upeassa kuvassa

Katsaus menneisyyteen ja uuden projektin aloittaminen

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta ystävät -komedian alkamisesta. Tämä on varmasti yksi syy siihen, miksi Courteney Cox katsoo taaksepäin tätä mennyttä aikakautta niin usein. Muuten, hän oli Jennifer Anistonin syntymäpäiväjuhlissa 50 -vuotispäivänään, johon myös Courteney Cox ja Lisa Kudrow kutsuttiin. Näyttelijä työskentelee parhaillaan oman esityksensä nimeltä Early Days.

Coxilla on nyt oma esitys – Early Days (viime vuosina)

Cox pitkillä mustilla hiuksilla

Tuona vuonna Courteney Cox oli Jennifer Anistonin vuosijuhlissa

C. Cox ja J. Anniston yhdessä

C. Cox on edelleen hyviä ystäviä Lisa Kudrow’n kanssa

Courteney Cox ja Lisa Kudrow

Toinen päivä teki C. Cox puhui ystävistä kuuluisassa Ellens DeGeneres Show’ssa ja tapasi Lisan

Ellen DeGeneres Show