Elokuvan “The Professor” traileri tulee vaikealla hetkellä Johnny Deppille

Johnny Depp on syvässä kriisissä, sekä henkilökohtainen että ammatillinen. Monet eivät näe hänelle mitään järkevää ulospääsyä perheväkivallan väitteiden jälkeen. Mutta ehkä se on mahdollista, ja hänen suosionsa fanien keskuudessa on varmasti tärkeä rooli hänelle. Suurilla elokuvilla, joihin hän on osallistunut, on varmasti myös suuri merkitys tässä suhteessa. Ehkä jopa elokuvan “Professori” mahdollinen menestys nähdään ulospääsynä Johnny Deppin kriisi tarjoilla.

Hyvin erilainen rooli kuin Johnny Depp

Professori Johnnz Depp

Professori 2019 ja Johnny Deppin rooli

Traileri paljastaa paljon juonesta: Se näyttää täsmälleen, kuinka parantumattomasti sairas professori rikkoo sosiaalisia sääntöjä ja mitä hän tekee prosessissa. On myös joitain tärkeimpiä filosofisia ja jopa metafyysisiä kysymyksiä, joihin yritetään vastata elokuvan aikana.

Kuten sanoin, elokuvan päällimmäisellä tunnelmalla näyttää olevan jotain tekemistä päähenkilön – Johnny Deppin – nykyisen elämän kanssa.

Naispääosassa elokuvassa on Zoey Deutch

Professori zoey deutsch

Traileri on ollut ulkona muutaman päivän ja luo suuria odotuksia varsinaiselle ensi -illalle. Tämä Johnny Deppin rooli on hyvin erilainen kuin ne, jotka jo tunnemme hänen elokuva -urallaan. Hänen esittämänsä henkilö on todella realistinen. Se oli täysin erilainen merirosvo- ja vampyyriroolien kanssa, mikä teki hänestä erityisen kuuluisan aiemmin. Tässä hän on professori, joka oppii, että hänellä on vajaa kuusi kuukautta elinaikaa. Yhtäkkiä hän muuttaa koko elämänkatsomustaan. Psykologinen ja filosofinen aihe siis. Odotamme malttamattomana elokuvaa!

Johnny Deppillä itsellään, kuten elokuvan professorilla, on vaikea elämä

Professori sairastui sängyssä

Odotat upeaa peliä Zoey Deutchilta

Professori kohtaus saksalainen

Zoey Deutch toisessa hienossa elokuvassa

Erinomainen näyttelijä Professori

Kohtaus elokuvasta – Professori

professorin kohtaus elokuvasta