Klassiset jouluelokuvat, jotka jokaisen olisi pitänyt nähdä ainakin kerran

Joitakin klassisia jouluelokuvia, jotka kaikkien on täytynyt nähdä ainakin kerran. Vielä enemmän: mikään toisto ei näytä olevan liikaa. Ne ovat nyt yhtä klassisia kuin joulukuusi ja korut, joita ilman ei voi kuvitella festivaalia. Suurin osa teistä tuntee nämä elokuvat, mutta et ehkä ole koonnut tilastoja suosituimmista elokuvista. Haluaisimme nyt ottaa tämän tehtävän puolestasi ja toivomme, että motivoimme sinua vain tuomaan itsesi hyvälle tuulelle näiden ikivihreiden kanssa jouluelokuvien joukossa.

Kevin – Yksin kotona – 1990

kotona yksin jouluelokuvat

Kaikki jouluelokuvat – Yksin kotona

Home Alone sisältää useita erilaisia ​​kappaleita, ja ne ovat kaikki erittäin suosittuja. Se kertoo pojan jouluseikkailusta, joka perheen unohdettuna taistelee huonoja murtovarkaita talossa. Tämän elokuvan kautta nuori näyttelijä Macaulay Culkin tuli uskomattoman suosittu. On todella vaikuttavaa, kuinka tämä komedia on lyömätön monin tavoin tähän päivään asti.

Todellakin … rakkaus – 2003

Rakkaus Oikeastaan ​​jouluelokuvat loistava idea

Rakkaus oikeastaan

Mitä on joulu ilman suuria rakkaustarinoita? Jos jaat täsmälleen tämän asenteen, sinun pitäisi valita yksi monista upeista rakkausaiheisista joulukomedioista. Brittiläinen komedia “Love Actually” on erityisen romanttinen ja samalla erittäin hauska. Monien kriitikkojen mukaan tämä on yksi kaikkien aikojen romanttisimmista elokuvista. Myös monet upeat näyttelijät näyttelevät, mukaan lukien Keira Knightley, Hugh Grant ja Emma Thompson.

Buddy – Joulutonttu – 2003

jouluelokuvat haltia kaupungissa

Yksitoista

Näyttää siltä, ​​että romanttiset komediat ovat ärsyttäviä monille ihmisille. Haluaisit mieluummin neutraalin tuoreen komedian. Siinä on oltava jouluteema ja parannettava tunnelmaa. Jos haluat tällaisen helposti sulavan joulun ilon, sinun kannattaa valita elokuva Elf.

Hyvää joulua – 2005

sota -teemaidea jouluelokuvista

Joyeux Noel – Esimerkki rauhan jouluelokuvista

Jos katsoisimme rehellisesti ja avoimesti nykymaailmaa, havaitsisimme todennäköisesti, että eniten puuttuu nykymaailmasta rauha ja hiljaisuus. On olemassa ihania jouluelokuvia, jotka juhlivat näitä ihanteita. Elokuva Joyeux Noel kertoo, kuinka Englannin ja Saksan soturit pääsevät väliaikaiseen aselepoon voidakseen viettää joulua yhdessä. Kaikki tämä tapahtui ensimmäisen maailmansodan aikana. Elokuva on vuodelta 2005 ja sen on tehnyt ranskalainen ohjaaja Christian Carion.

Joulupukki – mukava lahja – 1994

jouluelokuvat festivaalin keskellä

Joulupukki

Tässä on yksi niistä jouluelokuvista, jotka sinun on ehdottomasti nähtävä ainakin kerran elämässäsi. Kyse on sopimuksesta joulupukin kanssa, joka tarvitsee kiireellisesti korvaavan. Koska hän loukkaantui vakavasti, kun hän putosi katolta. Tämä erittäin miellyttävä komedia on peräisin vuodelta 1994 ja hyötyy suuresti myös näyttelijä Tim Allenin lahjakkuudesta.

Disneyn joulustarina – 2009

jouluelokuvat hyvät ihmiset

Joululaulu

Tämä on yksi monista jouluelokuvista, jotka perustuvat Charles Dickensin kuuluisaan tarinaan. Olemme päättäneet näyttää teille vuoden 2009 tietokoneanimaation. Tämä onnistui erinomaisesti Robert Zemeckisin työn ja lahjakkuuden ansiosta. Gary Oldman ja Jim Carrey näyttelevät joitakin päärooleja ja yhdessä he tekevät mestariteoksen.

Noel – 2004

jouluelokuvat rakkaus kohtaus

Noel

Tämä on yksi monista jouluelokuvista, jotka tehtiin vuonna 1994. Se on draama, joka sopii täydellisesti jouluteemaan. Löydämme päärooleista Susan Sarandonin, Penelope Cruzin ja Paul Walkerin. Erittäin optimistinen, vaikkakin banaali aihe jouluksi, joka osoittaa joulun ihmeen täyttymyksen. Mutta me kaikki tarvitsemme sitä, eikö niin?

Manhattanin ihme – 1947

paljon onnea jouluelokuville

Ihme 34th Streetillä

Mitä tulee jouluelokuvien todellisiin klassikoihin, Miracle on 34th Street on todellinen esimerkki. Koska se on elokuva, joka on peräisin vuodelta 1947 ja on edelleen mustavalkoinen. Kyse on vanhemmasta miehestä, joka luulee olevansa joulupukki ja on lukittu hulluun taloon. Natalie Roth soittaa tässä elokuvassa, vaikka hän oli tuolloin vain yhdeksän vuotias. Remake siitä luotiin vuonna 1994.

Elämä on ihanaa, eikö totta? – 1946

kohtaus, jossa monet ihmiset katsovat jouluelokuvia

Elämä on ihanaa

Tämä on toinen niistä jouluelokuvista, joita ei kannata missata. HMV: n mukaan tämä on itse asiassa yksi kaikkien aikojen parhaista elokuvista, ja IMDB luettelee sen myös kaikkien aikojen inspiroivimpien elokuvien joukossa. Jos elämä ei ole kaunista, elokuvaa kutsutaan saksaksi ja sen teki suuren kirjailijan Philip Van Doren Sternin novellin perusteella. Nuori yrittäjä aikoo tehdä itsemurhan jouluna, koska hän on konkurssin edessä. Suojelusenkeli näyttää hänelle kaiken, mitä hän on kärsinyt elämässään. Suurin lahja, jonka hän voi saada.

Rakkaani, perheemme ja minä – 2008

jouluelokuvat neljä suurta joulua

Neljä joulua

Brad ja Kate onnistuivat aina välttämään joulua perheidensä kanssa. He pakenivat siitä aina johonkin eksoottiseen maahan. Mutta tänä vuonna se ei onnistunut, koska kaikki lennot peruttiin. Monet salaisuudet, kiusalliset tilanteet ja jopa syövyttävät kommentit eivät säästy joulujuhlien aikana. Pystytkö edelleen ylläpitämään heidän suhdettaan?

miehen ja naisen idea jouluelokuvista

Loma

Ei, klassiset jouluelokuvat eivät voi vanhentua. ”Loma” on myös loistava esimerkki tästä, koska se on edelleen hyvin ajankohtainen ja todella suosittu tähän päivään asti. Meillä on paljon upeita näyttelijöitä yhdessä paikassa. Kate Winslet, Jack Black ja Cameron Diaz ovat mukana. Tarina etenee hyvin romanttisessa ympäristössä Englannissa. On useita romanttisia ja hauskoja hetkiä, jotka seuraavat peräkkäin. Voit todella ottaa loman todellisuudesta. Suosittelemme tätä vahvasti sinulle!

Rakkaus ei tarvitse lomaa – 2006

hienoja elokuvia jouluksi

Näin löydät itsellesi sopivat jouluelokuvat

Joulu on itse asiassa festivaali täynnä ristiriitoja. Pääsääntöisesti juhlan tulee tuoda meille iloa. Mutta jotkut ihmiset saattavat olla huonossa tilanteessa, ja tämä festivaali muistuttaa heitä siitä. Joten ei ole olemassa oikeita tai vääriä jouluelokuvia. Valitse vain jotain, joka on sopusoinnussa keskinäisen mielialasi ja elämänfilosofian kanssa. Joka tapauksessa joulu on tilaisuus tehdä johtopäätöksiä omasta elämästäsi ja tulla hyvin toimeen. Toivotamme sinulle hyvää joulua!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80